Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisikletini nasıl aldın??..:)

nediyeyim hepsini kendi alın terimle aldım yalnız xt aynakolunu annem aldı spora ve sporcuya destek fonundan halada borclarım var bisiklete onlarıda ödersek yüzde 95 benim alın terim

Scudo
Yüzde 100 eşimin hediyesi.''Ya binmeyi öğrenip binersin ya da pazar günlerini beni beklemekle geçirirsin'' dedi.Başladık bizde..

@kanela

merhabalar,
benimkide kanela gibi eşimin dogumgünü hediyesi.yalnız ilginç olan 31 yaşımda olmama ragmen o vakte kadar bisiklete binmeyi bilmiyor olmamdı.ama güzel bisikletimi kullanmayı hemen ögrendim!!eşim sayesinde tabii..ilk parkurumuz belgrad ormanları ve pazar günü..insanları ezmeden kullanmayı ögrenmem mucize sayılabilir:)
havaların düzelmesini iple çekiyorum..
selamlar...

Tam sevgili eşim COBIKE ikimizede bisiklet almaya karar verip , parasını hazırlamıştıki.... o gün çok sevdiğim bir arkadaşım düğün hediyesi olarak 2 Trek bisikleti bize hediye etti... eee tabi çok güzel oldu bu ... biz sadece yaklaşık 500 Ytl tutan kask, eldiven vesaire aksesuarları aldık...şimdi keyfini sürüyoruz ...

Şimdiye kadar 3 farklı bisikletim oldu... Daha doğrusu 3 farklı kadro, aynı jant seti ve aynı vites aksamı. Değişen aynakol, sele borusu, gidon, gidon boğazı, amortisör ve kadro oldu hep. 3. nesil bisikletime kadar hepsini kendi harçlıklarımı biriktirerek aldım. Babamdan da harçlıklarım dışında ekstra hiçbir para almadım. %100 kendim aldım demek istiyorum, ancak sonuçta harçlığımı da babam veriyor. Siz karar verin kimin aldığına, ben işin içinden çıkamadım.

@Sercan

Sercan bence sen kendin almış oluyosun çünkü baban sana o harçlıkları harca diye veriyo ama sen onları harcamak yerine bisiklete parça alıyosun yani baban parayı sana verince artık senin olmuş oluyo dolayısıyla yaptığın her harcama senin üstüne;)

Bir gün Kırmızı bir Ferrari alayım dedim aldım.Fakat yeterli heyecanı vermeyince üstüne 300 EURO koyup bisikletlerimizi aldık.
Hepsini kazanıp biriktirdiklerimiz ve emekli maaşını takviyesiyle hallettik.Şükürler olsun

Önce bir beyaz eşya dükkanına gittim ( Miele ) oradan 24 taksit Buzdolabı,çamaşır makinası ve bulaşık makinası aldım.
Sonra bu eşyaları beyaz eşya spot piyasasının kalbi olan Sirkecide peşin paraya liste fiyatının % 35 altına toplamını 3500 Euroya paraya çevirdim.
Daha sonra peşin para % 40 iskontolu Giant T-Mobile Team full Dura-Ace yol bisikleti gettirttim. Türkiyede birtek bende var parasını ufak ufak taksitler halinde ödüyorum peşin peşin biniyorum işte, aklımı seveyim.
Ölee sevgiller günü , aybaşi , yılbaşı gibi kampanyalar beklemedim ve herkeste olan bisikletede binmedim.

6 seneden fazla süredir ailemden para almıyorum çünkü sittin tane iş yapıyorum öğrenciliğin yanında. Satın alınan kısmın hepsini ben aldım. Gidon, gidon boğazı, sele ve sele borusunu bir arkadaşımın bisikletinden çıkan parçaları hediye etmesiyle para vermek zorunda kalmadım. Başka arkadaşlarım işçiliğinden, emeğinin hakkından indirim yaptı hediye etti (sağol Kamil ve Orkun kardeşlerim).

@kanela
eşinizi gerçekten kutluyorum biraz zorla olmuş gibi ama süper bir hobi :D
eşinizle binmekte ayrı bir keyif olsa gerek
mutlu sürüşler

son iki bisikletimide kendim aldım ancak ikisindede yakın arkadaşlarımın kredi açmak gibi yardımları oldu şimdi gerçekten çok severek bindiğim bir bisikletim var ve bu ay bitmeden borçlarını ödeyip tamamen benim olmasını umuyorum
(Sarp ŞIK a, VELESPİT ailesine ki bende ordan sayılırım ve Peter e teşekkürler)

28 Nisan 2007 günü, saat 20 sıralarında, babamı kaçkar bisiklete götürdüm sıkı bi pazarlık sonucu bisikleti almış bulunuyorum:D bisiklet şuan kaçkarda hala yarın alıcam şimdiden ağzım ensemde, çok mutluyum:D :D

ben almadım kendim yaptım.. :D
harçlıklarla filan işte ;)

Geri