can onur
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.183
- İsim
- Can Onur
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam hemen düzeltiyorum.Bisikletim bir araba modeli olsaydı: Kron TX 150 olurdu.
Türk Dil Kurumu Türkçe Sözlüğüne göre:
araba:
Tekerlekli, motorlu veya motorsuz her türlü kara taşıtı
Bisiklet zaten bir tür arabadır. Bisikletim bir OTOMOBİL olsaydı Honda Civic olabilirdi. Yürüyen aksamı bir Japon şirketi tarafından üretildiğinden, montajı Türkiye'de yapıldığından, binerken ekonomik olduğundan, orta sınıf bütçeye göre üretilmesinden, görünümünün de sportif oluşundan hatta bisikletten anlamayan tiplerin "yarış bisikleti" sanmasından, bana göre bir takım eklentiler ile daha yakışıklı görünmesinden yani modifiye uygun olmasından bu benzetmeyi uygun görüyorum.
Dikkatiniz için forum adına teşekkür ederim.Hocam hemen düzeltiyorum.
Hocam geç cevap verdim kusuruma bakmayın. Asıl ben size teşekkür ederim bu hatayı bana bildirdiğiniz için. Yazım konusunda dikkatli olmak gerek sonuçta koskoca dilin kullanımı bizim elimizde düzgün kullanırsak gelecekte de düzgün kullanılır. Hem düzgün kullanınca anlam bozukluklarının karşısına geçilmiş oluyor.Dikkatiniz için forum adına teşekkür ederim.
Flat 6 motor da iki tane 3 silindirli motorun tabandan birleştirilmesiyle oluşuyor zaten fazla fark yok gibiSedona 610'um olsa olsa Hyundai i10 1.0 olurdu
i10 1.0'lar 3 silindirlidir, motordan porsche'nin flat-6'sını andırır sesler çıkarır ama max hızı 140km'dir, o hızı 1 dakikanın altında görebilmek içinde baya eğimli bir yokuştan aşağı denemeniz lazım
610'da çok şık, yeteri kadar rahat, yeteri kadar rijit, yeteri kadar akıcıdır ama herşey yeteri kadar. 60km'nin üstündeki hızlarda bisiklet değilde azer bülbül sürüyorum gibime geliyor, ergonomisi biraz tuhaf, napsam elciklerde rahat edemedim, sürekli dropta sürmekten dirseklerim kırılacak.
Fakat hyundai i10 tam bir angry birds, yapabildiklerini çok eğlendirerek yapıyor, Sedona 610'da öyle
243328 dosyayı görüntüle 243330 dosyayı görüntüle
Dizellerin baş belası benzinlilere de uğramış desene!@turbotx150
Bende Clio 0.9 Tce kullanıyorum, motorda benzinli partikül filtresi olduğu için çok bir ses çıkmıyor .