Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
@CEVDETBİLGE
Hocam maşallah fotodaki bisikletlerin hepsi size mi ait?

@KuzuBoyz Bunun aynısını giriş holüme yaptıracağım ne zamandır düşünüyordum, aparatları arıyorum bende. Olmadı yaptırmak gerek.

@Atilla Gobel
Hangisini ? :)

@krmtoprak
Hocam gördüğüm kadarıyla üçüde MTB. Sırf merakımdan soruyorum; ev halkından farklı kişiler kullanmıyor ise aynı türde üç bisiklete neden ihtiyaç duydunuz?

@Edip Dinçer
Jantta ki afacanı. Onu mıncıklarım, suratını sıkarım. Çok tatlı, maşallah. Ötekinden bahsetmiyorum, her ne kadar yüzük dönük olmasa da Siyah-Beyaz asaleti yeter :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@EK-73
SELAM. BİSİKLETLER BENİM TEK HOBİM. HAYATTA BU KADAR KEYİF ALDIĞIM BAŞKA BİR UĞRAŞIM YOK. BELKİ DE DAHA FAZLASI VAR ANCAK SANIRIM KONUŞTUĞUMUZ DİL ANLATMAMA YETERSİZ KALACAK.
KISACASI BİSİKLETLERİ SEVİYORUM!

@Dogukanaksu

İşte benim fotoğrafın üstündeki detayla beraber evin o köşesi muhteşem oldu :). Fotoğraflar biraz daha bile büyük olabilirmiş :).

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
@Murat Cömez
keşşke benim de olsaaaa.imrendim başarılı....

@mehmet.ali yandaki kırmızılıda fena değil :) hem o niye karın Altında ? Garibim donmuştur :):)

@Ghost Yenisi gelince onun papucu dama atıldı :D

• Beğen
Tepkiler: cengizözyurt
@EK-73 concorde hariç hepsi benim ordakiler dışında da 2 koga miyata tur bisikleti bir cube dağ bisikleti ve bir tane de peugeot bisan bisikletim daha var onları asamadım benzer bir sistem kurup onları ve daha gelecekleri de asmak istiyorum :)

@tuna ünüvar

@krmtoprak

Hepsi senin mi :)

Adları ne

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Geri