Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
söylemem. iki kişinin bildiği sır değildir

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
https://scontent-ams3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/12907161_742060522598011_2071319199_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Genellikle odamdaki balkona, çok yorgun olsam bile. Ama bazen garaja koyuyorum :))

Hiç üşenmeden 7. kata asansörde tek teker üzerinde çıkartırım çünkü sadece o şekilde sığıyor asansöre :) Kapalı otoparka koyarsam aklım hem orda kalır o_O

Benimki önce boş olan bir odadaydı şimdi ise karşı dairede komşu olmamasından faydalanılarak arada doğalgaz borusuna kilitliyorum. Aşağı bodruma indiremem onu :tskler: Hayır istemeyin bunu benden. Hayır..Hayııırrr. Hoooyıııııırrrrrrrrrrr:krktm:

-merhaba murat bey
-merhaba
-aşağıda mescidin önündeki bisiklet sizin mi?
-evet, bir sıkıntı mı var?
-yok da, her gün zor olmuyor mu indirmek çıkarmak?
-zoru sevmeseydim işe arabamla gelirdim.

.....

-murat abi meraba nasılsın abi?
-iyilik kardeşim sen nasılsın?
-iyiyiz ya, bahçede duran bisiklet seninmiş galiba?
- hayır ben bahçeye bırakmıyorum. Bodrum katta duruyor.
-haa, indirmek zor olursa bahçenin yan duvarına ağacın dibine de bırakabilirsin, bir şey olmaz orda.
-sağol da, insanların merhametine terk edemeyeceğim birkaç şeyimden biri bu. Güvenmemek daha iyidir ilkesinden yola çıkarak kapalı yerde tutmayı tercih ediyorum.
-peki görüşürüz abi.
-kolay gelsin.

Dışarıya koymaya kıyamadığımdan salonda arkada duruyor :D20160510_100239.jpg

benimki apartmanın altıda kapali garjda duruyor. kilitliyorum her zaman......

dükkanın önünden bir tane çaldırdıktan sonra hergün asansörle eve çıkarıyorum ve salona koyuyorum.annem kızıyor ama yapacak birşey yok :D

Ne güzel konuymuş bu ya ;D ben güzelim Carraro 1203'ümü binamızın girişindeki merdiven küpeştesine kilitliyordum 3 senedir, lâkin :( - Carraro 1203 gören var mı :) - 15 gün önce çaldırdıktan sonra artık işimi şansa bırakmıyorum. Yeni aldığım (4 günlük) CS 323 bisikletimi (nam-ı diğer Gölgeyele) evimin içine alıyorum. Salonun başköşesinde :)) misafir falan gelirse de hemen dairemin kapısının önündeki doğalgaz borusuna kitleyip ön tekeri ve seleyi söküp onları da balkona koyuyorum :D

Dosyalar

• 20160517_224234.jpg
    20160517_224234.jpg
    92,4 KB · Okunma: 104
  • Beğen
Tepkiler: joachim
Evde koridorda :)
WP_20160521_001.jpg
İşte ise üretim katında merdiven küpeştesine bağlı :)
WP_20151110_001.jpg

Geri