Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Tabi ki haksız diyemem bende. Şöyle haftada bir çıkıp, temiz temiz gezip eve gelsem sanırım kabul ederdi.
Şimdilik yol bisikleti ile gezeceğim zaman daha az homurdanıyor. O hep asfaltta gittiğinden çok çamur olmuyorda.😄
anlattiklariniz lise zamanimi aklima getirdi. Kopek vardi benimde merdivende degisir ustumu öyle girerdim eve kis gunleri. Üstüm basim camur olurdu.

Son düzenleme:
Scudo
Bindiğim zamanlar kapımın önünde duruyo, güvenlikli sitede oturduğum için sorun yok. Geçişi daralttığı için kışı salonda geçirecek.

IMG_20201201_143707.jpg

AB139EDC-E710-4AC2-B24F-3B5AED8796D6.jpegVaziyet budur efenim. Nekadar hanımla kavgalara sebep olsada yapacak birsey olmadigina karar verdim. Malum ortalik karaktersiz insanlarla dolu. Ve ben arkadaşımı onlarin eline ikram gibi sunamam.

İyi günler. Sağlıkla kalınız.

ben odama alıyorum tekerlekleri söküyorum bazen orta amartisörüde söküyorum iyice küçülüyor ters çevirip bırakıyorum sığnakta çocuklar oyun oynuyor lastiklerini indiriyorlar deviriyorlar diye odama aldım lastiklerede çöp poşeti geçirdim gayet güzel oldu duvarları çizmesindiyede köpük koydum

@oğuz çakar MERHALAR...

BİSİKLETİ TERS MUHAFAZA EDİYORSUNUZ SANIRIM. TERS KALDIĞI ZAMANDA FRENLERDE BİR PROBLEM YAŞIYORMUSUNUZ. BOŞA SIKMA VEYA TUTMAMA GİBİ..

İYİ GÜNLER...

@oğuz çakar MERHALAR...

BİSİKLETİ TERS MUHAFAZA EDİYORSUNUZ SANIRIM. TERS KALDIĞI ZAMANDA FRENLERDE BİR PROBLEM YAŞIYORMUSUNUZ. BOŞA SIKMA VEYA TUTMAMA GİBİ..

İYİ GÜNLER...

merhabalar. henüz 1 aydır bu şekilde muhafaza ediyorum. frenleri de değiştireli 3 hafta oldu. açıkçası her şey yeni şuan için. ileride herhangi bir sorunla karşılaşırsam buradan bilgilendirme yaparım.

@undefined sorunuzun cevabı : Bekarsınız... :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: aytu_14
ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım ama :)

Kardeşim bu forumda hiç böyle mesaj yazılır mı yahu😀 Forumda evli oranı çok yüksek. Evlilerin çoğu bu mesajda "error" verdi.

Hiç "ben bekarım" diye mesaja başlanır mı? Daha dk 1 evlilerin gözleri dolmaya başlamıştır😂😂
Ve bisiklet icat edildiğinden beri evli erkeklerin sürekli eşlerine sordukları soruları onlara sormuşsunuz. "Niye rahatsız ediyor?", "Bisikletin ne zararı olur ki?" "Gerekçe?" 😀

Zaten bir dokunup bin ah işitmişsiniz.😀 Müzmin evlilerden @Cemal Ç. @necmeddin abiler "bekar" kelimesini görür görmez gelmişler 😀😀

Kardeşim bu forumda hiç böyle mesaj yazılır mı yahu😀 Forumda evli oranı çok yüksek. Evlilerin çoğu bu mesajda "error" verdi.

Hiç "ben bekarım" diye mesaja başlanır mı? Daha dk 1 evlilerin gözleri dolmaya başlamıştır😂😂
Ve bisiklet icat edildiğinden beri evli erkeklerin sürekli eşlerine sordukları soruları onlara sormuşsunuz. "Niye rahatsız ediyor?", "Bisikletin ne zararı olur ki?" "Gerekçe?" 😀

Zaten bir dokunup bin ah işitmişsiniz.😀 Müzmin evlilerden @Cemal Ç. @necmeddin abiler "bekar" kelimesini görür görmez gelmişler 😀😀

devrim bisiklet forumdan başlayacak :D birde bisiklet davası diye film çekeriz :)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MAERKEK ve aytu_14
merhabalar. henüz 1 aydır bu şekilde muhafaza ediyorum. frenleri de değiştireli 3 hafta oldu. açıkçası her şey yeni şuan için. ileride herhangi bir sorunla karşılaşırsam buradan bilgilendirme yaparım.
gördüğüm kadarı ile hidrolik fren var, bu şekilde durması arkadaşın dediği gibi frenlerde boşluk oluşturacaktır. binmeden önce mutlaka kontrol edin. eğer tutmazsa bir kaç kez pompalarsanız düzelecektir. :)

gördüğüm kadarı ile hidrolik fren var, bu şekilde durması arkadaşın dediği gibi frenlerde boşluk oluşturacaktır. binmeden önce mutlaka kontrol edin. eğer tutmazsa bir kaç kez pompalarsanız düzelecektir. :)

tamamdır dikkat edeceğim. çok teşekkür ettim.🙏🏻

@Ahmet.Çetinkaya benim bisikletimde baya sorun yaşadım yaklasik bir saat pompaladiktam sonra duzeldi

Ben bodrumda saklıyorum. Bodrumda özel odamız var. Fakat ben tabii ki evde durmasından yanayım fakat annemi ikna edebilen daha şu dünyada annesinin karnından doğmamıştır. Ama şu sıralar trainer, zwift gibi planlarım var. Ufaktan mırıldanmaya başlayayım çünkü bodrumda internet çekmiyor 😔

Ben bodrumda saklıyorum. Bodrumda özel odamız var. Fakat ben tabii ki evde durmasından yanayım fakat annemi ikna edebilen daha şu dünyada annesinin karnından doğmamıştır. Ama şu sıralar trainer, zwift gibi planlarım var. Ufaktan mırıldanmaya başlayayım çünkü bodrumda internet çekmiyor 😔
Trainerler, hele de smart olmayanlar biraz gürültülü oluyor. Ben hanımı kandırdım, bisiklet evde duruyor. Ama trainer ses yaptığı için evde kullanamıyorum. Ben de bodruma inip orada sürüyorum... Neyse ki telefonun interneti bodrumda çekiyor...

Trainer planınız varsa, mümkünse smart olanından alın ve ses miktarına dikkat edin... Yoksa anneyi ikna etmek yine imkansız olabilir...

@Noldor Trainer el yapımı 😂 Ama çok gürültüsü yok. Bakalım bu iş zor değil imkansız gibi gözüküyor. Yapabilirsem imkansızı başarmış olacağım.

Ben eve bisikleti koymayi bırak hanımdan korkuma bisiklet bile alamiyorum. Burada öylece sizinkilere bakarak hayallerimi gerçekleştiriyorum.
Sizi anlıyorum Murat bey. Ben hanimdan korkuma bisikleti birak , Bim'den çakma magnum alamıyorum ki hanım Bim'de beni görürde fırçalar diye gshshh 🤣🤣🤣

Şaka bir yana iki korku çok şiddetlidir ;
1= Hanım korkusu
2=Hanımdan fırça yeme korkusu

Geri