Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Benimde simdilik balkonda ama normalde kapinin onunde zincirliyorum son kat olmasi ve kameralarin.olmasina guveniyorum. simdilik birsey olmadi umarim olmazda http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/22/a559b048c1245b5321f24fcef15e6a75.jpg

Scudo
Benimkide kapalı otoparkta Allah tan oto park sahibi tanıdık bi abimiz ücretsiz bırakmama izin veriyor.
Arada onada bi iki tur atıırıyorum tabi :D
Oda arasıra köpüklü yıkama yapıyor :islik:

Odamda baş köşede tutuyorum ;)

http://imagizer.imageshack.com/img537/2395/do3STx.jpg

Bekar iken odamda tavanda asılı idi, annem de ütülediği gömlekleri filan askıyla orasına burasına asabildiği için herkes memnundu.
Evlendikten sonra bisikletler iki oldu, evin küçük tuvaleti iptal edilip garaja dönüştü.
Şu an oturduğum evde çelik kapısı olan bir spor salonumuz var, orada saklıyorum. Bisiklet sayısı da dört oldu.

Dışarıda da bisikletimi kilitleyip gözümün görmediği yerde bırakmışlığım yoktur.

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
@Levent Cavras

Birçok büyük bisiklet mağazasında bulabilirsiniz. Ben İzmir Kordon'daki Sundu Bisiklet'ten aldım. 40-50 TL civarı fiyatları var bu tip ürünlerin.

Örnek olarak bunu da söyleyebilirim:
(link)

Durmasını istediğim yer odam ama bodrumda kalıyor.
Buz gibi yerde duruyor yanı başımda dursa keşke kerata.

4. kattaki evimin balkonuna koyuyorum. tozlanınca da bir kova arap sabunlu ılık suyu boca ediyorum üstüne. üşümesin kerata. sonra bir kova ılık su ile durulayıp ince işçilik wd40+3m ile son noktayı koyuyorum.arz ederim.

Kapıdan girdiğiniz anda tam karşıda mutfak masasının yanında(o mutfak masası olarak hiç kullanılmıyor) bundan dolayı benim bisikletler için tam güzel bir boşluk oluşturuyor. başka yerede koyacağımı zannetmiyorum. Evden dışarı mı ? çok zor durumda kalmadığım sürece hayır..

http://i632.photobucket.com/albums/uu44/jarjaryan/DSC_0262-1.jpg

http://i632.photobucket.com/albums/uu44/jarjaryan/DSC_0260-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bazen iş yerindeki jeneratör odasında bazen de bodrum katı girişinde tutuyorum.

@Erhan Acar

hacım de rosa yı satmadın mı?

@Yavuz SOYLU

Ben de golden var. 14 aylık. bisikletimi yeni aldığımda pedalların fosforlarını kemirdi :) sizinki bişey yapmıyor mu?

@Cemali Avcı

4 yaşını geçti bizim kız her zaman peşimde değil bisiklet ev dahil hiçbir sorunu olmadı bize koltuklara çıkması yasak, yataklara çıkması yasak mutfağa girmesi kesinlikle yasak. kurallarını biraz zor öğrettik lakin bir sorun yaşamıyoruz artık. Ama ilk 2 sene evimiz bahçeli idi dışarıda yaşadı dışarıdan eve geldiğinden diyorlar evde gerçekten aşırı sakin dışarıda canavar :D:eek:

@Yavuz SOYLU

Maaşallah. benimki de dişi, 14 aylık. 45 günlükken aldım. Koltuktan inmez, koltuk yatak ne bulursa üstünde uyur. Mümkünse annem değilse benim yanımda uyur. Mutfak en sevdiği köşe. Odaya kapatmazsak annemin dibinden ayrılmaz kahvaltıda yemekte. Evde hareketli. terlik kemirmeye bayılır. kasçıncı terlik çöp oldu hatırlamıyorum :D Dışarda da pısırık hafiften :D

@Cemali Avcı

ben bisiklet ile yoruyorum bisiklet ile tasma yardımı ile koşuyoruz yaklaşık 3 km sonunda pili bitiyor ondan sonra gene sakin duruma geçiyor 1 gün aksatsam evde durmaz kapıyı eşeler oluyor.
sevilesi geldiğinde o başını heryere sokmayı başarıyor elinin altına ayağının altına nereye isterse :D ama genelde sakin ve ne yapacağını biliyor.
dün bir konuda kızdım ve burnuna vurdum. yaklaşık 3-4 saat salondan en uzak odaya girip orada yattı sabah kalktığımızda 7 gibi kapının dibinde bekleyen gofret hanım 2 adım geride sakince bekledi. insan gibi. çok anlayışlı seviyorumbu kadar ağırbaşlı olmasını :eek:
ek: konuyu dağıttık biraz özür dilerim.

Bu konunun bu kadar ilgi duyacağını sanmıyordum herkese teşekkürler :D yalnız bir kaç sorum olacaktı hangi kilit türünü öneriyorsunuz bir kaç haber görüyorum bisikletlerini kilitlemelerine rağmen çalınıyormuş ve benim bisiklet apartmanın kapalı garajı var yer altında onun içinde su deposu var biraz nemli ortam sorun olurmu?

Ve okulda işde bisikleti hangi tür kilitle ve nasıl kilitliyorsunuz yani lastiği demiremi yoksa kadrodan demiremi vs vs.

Geri