A
Yok daha neler...Nerede sakladığınızı ve resimlerini neden paylaşıyorsunuz hırsızlara davetiye çıkarıyorsunuz, değerli bisikletleriniz planlı şekilde çalabilirler.
Evet sosyal medya facebook, instagram vs paylaşımlarınıza dikkat edin, böyle konuları hırsızlar kullanıyor evine girmeden önce keşif gibi sağlam değerli eşya var mı hangi odada , kontrol ediyorlar site güvenliği de isminizi kişisel vs öğrenip atlatabiliyorlar,Yok daha neler...
Slm @ahmet1914 bey,Ben hırsıza teslim ettim ve artık güvende. Çalma olayı kesinlikle kalktı ortadan.
Nerede sakladığınızı ve resimlerini neden paylaşıyorsunuz hırsızlara davetiye çıkarıyorsunuz, değerli bisikletleriniz planlı şekilde çalabilirler.
Böyle anlaşılacağımı tahmin etmiştim Murat Bey kızgınlığım size ve mesajınıza değil hırsıza idi zira çalındığını düşündüm bisikletinizin. Umarım yanlış anlamışımdır da bisikletiniz çalınmamıştırSlm @ahmet1914 bey,
sormayacaktim ama dayanamadim sormak istiyorum. Yukarida alinti yaptigim mesajimda kizilacak ne varda kizgin smile ifadesi biraktiniz?
Hırsız gelince korkmuşturKapıcı dairesinin önüne merdivene kitliyordum . Adamda bir kulak var ben almaya yeltenir yeltenmez kapıda bitiyodur. Bu duruma bayagi güveniyordum. Kış bitince sezonu acayim dedim ama kilidin sifresi bir türlü aklima gelmiyor. Aldim demir testeresini 10 dk uğraşıp teli kestim. Bu sure içinde ne gelen oldu ne giden. Kapıcı dairesinin önü de yalanmış. En güzeli hanımı ikna edip balkona koymak.
Dağ bisikletlerim yıllardır açık balkonda durur yaz kış yağmur kar, üzerine branda asıyorum tamamen kapatmasa da, brrandayi kaldırdığımda çoğu yeri ıslanmış oluyor. Gözle görülür hiçbir deforme hasar olmadı şimdiye kadar. Zinciri yağlarım devam ederim. Yani çok da kafaya takmamak lazım hocam. Üzerini ört koy gitsin. Eskiden takardim artık koyverdim.Katlanır bisikletten şehir bisikletine geçtim ve evin içinde fazla yer kaplamaya başladı. Oturduğum apartmanın kapalı otoparkı var kapısı olan küçük bir yer de var ama kapı PVC ve güven vermiyor. Geriye evin balkonu kalıyor. Balkona koysam (açık balkon) hava şartlarından en iyi nasıl koruyabilirim sizce?