Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Katlanır bisikletten şehir bisikletine geçtim ve evin içinde fazla yer kaplamaya başladı. Oturduğum apartmanın kapalı otoparkı var kapısı olan küçük bir yer de var ama kapı PVC ve güven vermiyor. Geriye evin balkonu kalıyor. Balkona koysam (açık balkon) hava şartlarından en iyi nasıl koruyabilirim sizce?

Güzel brandalar var. İyi koruyor. Onlardan alıp kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: R. Ünal
Scudo
Screenshot_2023-05-06-23-43-38-701_com.ezviz.jpg

Ses bildirimi, hareket bildirimi açık bir şekilde 24 saat gözüm üstünde eve alamıyorum hanım kızıyor 🤣

Dosyalar

• Screenshot_2023-05-06-23-43-38-701_com.ezviz.jpg
    Screenshot_2023-05-06-23-43-38-701_com.ezviz.jpg
    97,3 KB · Okunma: 8
Garajda saklıyorum. Rutubet vs. olmadığı için içim rahat.

Kapıyı kilitledim mi acaba o_O :naslyany:..?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Evin tam ortasını işgal ediyor kendileri fakat uslu çocuk bir rahatsızlık vermiyor.
IMG_20230509_150349.jpg

apartmanın garajında daireme ait depoda tutuyorum. Garajıda 7/24 izleyen güvenlik kamerası var. herkes evine falan çıkarmış ben sanırım şanslı kesimdeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
Evin balkonunda tutuyorum sürekli. İkinci kat olduğu için pek sıkıntı olmuyor. Bisikleti geçen yaz aldım, kışa girince hiç sürmedim. Balkon da açık olduğu için havadan nem kapmış aynakolda bazı vidalar paslanmış sürüşe engel değil ancak bu kış için tedbir almak istiyorum. Nasıl koruyabilirim. Naylona veya başka bir şeye sarsam yine kış da olsa güneş vuracak hava soğuyacak içerde nem yapar diye düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Evin balkonunda tutuyorum sürekli. İkinci kat olduğu için pek sıkıntı olmuyor. Bisikleti geçen yaz aldım, kışa girince hiç sürmedim. Balkon da açık olduğu için havadan nem kapmış aynakolda bazı vidalar paslanmış sürüşe engel değil ancak bu kış için tedbir almak istiyorum. Nasıl koruyabilirim. Naylona veya başka bir şeye sarsam yine kış da olsa güneş vuracak hava soğuyacak içerde nem yapar diye düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Bisiklet brandaları mevcut. Bunlarla koruyabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
apartmanın garajında daireme ait depoda tutuyorum. Garajıda 7/24 izleyen güvenlik kamerası var. herkes evine falan çıkarmış ben sanırım şanslı kesimdeyim :)
Bizim apartmanda da depo veya kullanılmayan kapıcı dairesi var. Hırsız kapıyı kırıp içeriye girdiğinden beri evin içinde tutuyorum. Neyse ki bisikleti koyduğum yerde kilitli oda kapısı vardı.

Rossmann da 105 liraya örtü bulunuyor.
Decathlon 300 liraya daha iyisini satıyor.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Geri