Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Benim genellikle anneanmemin evinde duruyor
Aynı apartmandayız 1 katta olduğu için pekte sorun yasamadım

Scudo
Ne tavsiye edersiniz?

Ben de balkonda tutuyorum ama bizim balkon kapalı.

Güneşten korumak için internetten 150TLye bir branda aldım. Yukarıda arkadaş Rossman demiş ya, sanırım onlarla aynı kalitede. 1-2 sefer tak-çıkar yapınca alışılıyor, işini görüyor.

Kuru mekanda yaşadığım için nem gibi bir problemimiz yok, ama genel olarak pasları WD40 ile temizliyorum.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Daha once 3 defa bisiklet caldirmis biri olarak evin girisinde tutuyorum :)

Benim de maalesef bahçe de. Güvenlik konusunda çok sıkıntı yok ama ev halkı izin verse eve koyardım ancak tek sorun ev halkı değil evimiz 3. katta ve merdivenleri çok dik. Her sürüşümde onla uğraşmak istemiyorum. En mantıklısı bahçe ancak orda da çok tozlanıyor. Yağmurdan korunmak için branda örttüm ama yanları açık olduğu için toz alıyor maalesef.

Bende evde tutarim hep. 1. Katta oturmamın şansı. Evde musait odada mevcut. Bisiklet dedigin bugun en ağırı 16 kg civarı. Merdivenlerden bir bavul taşır gibi indirip çıkarıyorum.

Apartmanın giriş kısmına koyuyorum iki bisikletim var biri dediğim gibi girişte diğeri dışarıda apartmanın önünde duruyor

Apartmanın giriş kısmına koyuyorum iki bisikletim var biri dediğim gibi girişte diğeri dışarıda apartmanın önünde duruyor
Merhaba Ömer Kardesim,

tahmin ediyorum ki 15 yasindaki bir cocuk/genc kesin okula giderdir, size ögretmeniniz hicmi nokta virgül vs. kullanmanizi ögretmiyor? Diger 1-2 yorumda ayni böyle.

Merhaba Ömer Kardesim,

tahmin ediyorum ki 15 yasindaki bir cocuk/genc kesin okula giderdir, size ögretmeniniz hicmi nokta virgül vs. kullanmanizi ögretmiyor? Diger 1-2 yorumda ayni böyle
Nokta,virgül vs.kullanmak zorunlu mu?
Bence gayet anlaşılır.

Nokta,virgül vs.kullanmak zorunlu mu?
Bence gayet anlaşılır.
Kisa cümleler belki iki üc defa okuduktan sonra anlasiliyor, ama uzun yazilar bir solukta okunacagi icin anlasilmiyor. Sana zorunlu olup olmadigini söylemedim, sadece düzenli olmaya simdiden özen göster ki ileride yaptigin isler düzenli olsun diye akil vermeye calistim. Daha 15 yasindasin, simdiden böyle yaparsan ileride ne olur?

Benim bisikletim site girişinde duruyor, ısı değişimi çok fazla değil o yüzden çok endişelendirmiyor. Lastiğin çatlaması vs etmenlerden çok tedirgin değilim. Babamın bisikletini balkonda tutuyoruz, cambalkon var, su ile temas neredeyse hiç yok fakat ısı değişiminin fazla olması biraz tedirgin ediyor. İki bisiklet de yerde, asılı değil maalesef

Merhaba Ömer Kardesim,

tahmin ediyorum ki 15 yasindaki bir cocuk/genc kesin okula giderdir, size ögretmeniniz hicmi nokta virgül vs. kullanmanizi ögretmiyor? Diger 1-2 yorumda ayni böyle.
Doğrusu giderdir değil ''gidiyordur', yorumda değil ''yorum da''.

Doğrusu giderdir değil ''gidiyordur', yorumda değil ''yorum da''.
Benim ana dilim türkce olmadigi halde bu kadar yaza biliyorum ya ona da sükür. Türkiyede okula giden ve iki cümleyi bir araraya getirmryenler var en iyisi biraz da onlara yardimci olun (Forumda cok onlardan). Yinede hatami düzeltiginiz icin tesekkürler, bir sey daha ögrenmis oldum sayenizde. Ha hatalarimi begenmiyorsaniz benimle benim dilimde de konusabilirsiniz, hic sorun degil.

Benim ana dilim türkce olmadigi halde bu kadar yaza biliyorum ya ona da sükür. Türkiyede okula giden ve iki cümleyi bir araraya getirmryenler var en iyisi biraz da onlara yardimci olun (Forumda cok onlardan). Yinede hatami düzeltiginiz icin tesekkürler, bir sey daha ögrenmis oldum sayenizde. Ha hatalarimi begenmiyorsaniz benimle benim dilimde de konusabilirsiniz, hic sorun degil.
Doğru düzgün Türkçe bilmiyorsanız, başkasını da düzeltmeyin o halde.
Burada kurallar belli.
Kendi ülkemde elbette kendi dilimde konuşacağım, başka ülkeye gidersem orada da onların dilinde iletişim kurabilirim.

Doğru düzgün Türkçe bilmiyorsanız, başkasını da düzeltmeyin o halde.

Burada kurallar belli.
Kendi ülkemde elbette kendi dilimde konuşacağım, başka ülkeye gidersem orada da onların dilinde iletişim kurabilirim.
Ben kimseyi düeltmedim, sadece nokta virgül kullan dedim. Ben bukadar konusuyor ve yaziyorum. Begenmiyorsan benden uzak dur ve sikayet butonunu kullan. Nasil yazdigim ve ne yazdigim da seni ilgilendirmez.

Ben kimseyi düeltmedim, sadece nokta virgül kullan dedim. Ben bukadar konusuyor ve yaziyorum. Begenmiyorsan benden uzak dur ve sikayet butonunu kullan. Nasil yazdigim ve ne yazdigim da seni ilgilendirmez.
Bu mantıkla diğer arkadaşın ne yazdığı da seni ilgilendirmez. Eleştiri sana gelince mi yasak oluyor güzel kardeşim?
Sen de herkes gibi kurallara uymak zorundasın.

Bu mantıkla diğer arkadaşın ne yazdığı da seni ilgilendirmez. Eleştiri sana gelince mi yasak oluyor güzel kardeşim?
Sende herkes gibi kurallara uymak zorundasın.
Bak öncelikle ben senin kardesin oldugumu hatirlamiyorum, öyle olmus olsa kanbagi olur aramizda. Sonra ben elimden geldigince kurallara uyuyorum. Uymadigim bir yer varsa tekrar ediyorum sikayet butonunu kullan demistim.
Ben arkadasa kesinlikle kurallara uy demedim, sadece nokta virgül kullan dedim, bunu da bir 15 yasindaki gencin bazi seyleri ögrenmesi icin dedim. Zoruna gitdiyse yada gencin avukati isen bana karsi dava acarsin olur biter. Simdi git baska birisiyle ugras ok.

Son olarak sen haklisin, kolay gelsin.

15 yaşında genç senden yardım istememiş dikkat ettiysen. Ben ailesi yanında olmayan her gencin avukatıyım. Neyse sen benim dediğimi anladın bence, sana kolay gelsin.

Geri