Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Yahu bu nedir ya bu nedir yahu? Yemin ederim tiksiniyorum!

Kafayi yedik iyice, gidisat da hic iyi gozukmuyor :/

Allah akıl fikir versin. Bisikletin orada duruyor olması elbette ki tek başına bir sebep değildir. Olayın öncesinde neler olduğunu, neler yaşandığını da bilmek lazım. Buna rağmen hiç bir şey insan öldürmeyi haklı kılacak bir sebep olarak gösterilemez.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Amerika'da, bir mülkün demirlerine hiçbir olumsuz etkisi olmayacağı bilinse dahi, bir şey kilitleyemezsiniz. Bizde, geçmiş yıllarda, kendi mülküne ait demirlere ısrarlı şekilde scooter kilitleyenler için, çözüm bulamayan bir vatandaş, eline spirali alıp scooter ikiye ayırmıştı. Kanun yok diye kuralsız yaşanılmaz. Ben evime merdivenden çıkıyorum ve merdivene birisi bisiklet kilitlerse, ben oradan geçerken her seferinde zorlanıyorsam, hatta merdiven küpeştesini kullanmamda problem yaratıyorsa, o bisikleti orada tutmaması gerektiğini komşuluk görevi olarak bilmesi gerekir. Bir defa olay gerçekleşip zarar gelmemiş olması, olabilecek riskleri düşünmemeyi gerektirmez. Birisi takılıp düşer ve hayatını kaybederse, iş işten geçmiş olur.

Videoda bina önü diyor ama ne şekilde bir "dellenme" yarattığını bilmeden yorumlamak zor. Şu sıralar insanlar, birbirlerine nezaketen bile selam vermeden aynı apartmanda yaşadığı için şaşırmadım.

parkta genç bi çocuk benim bisikletle tur atmak istedi. hayır diyince de emanet olarak iphone telefonunu vermek istedi. bisikletin telefondan daha pahalı olduğunu söyleyip reddettim :(

25 yıllık bisikletimin önce selesi çalındı, hırsız kendi uyduruk selesini bırakmıştı. Ben de onunla devam ettim. Daha sonra taşınma telaşında komple götürdüler.
Dün yeniden bir bisiklet aldım 2.kattayım eve çıkarıyorum. Tavana çengel monte edip asacağım. Daha da dışarda bırakmam.

arabanın bagajına koyuyorum. genelde orada. başka bir işim olursa geçici olarak salona bırakıyorum.
şimdilik böyle, ilerleyen zamanlarda bilemiyorum

Geri