Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi şehirde nerelere nasıl park ediyorsunuz?

Haha nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya :D,, Hollanda'da yaşamak vardı... Ben sadece fakültede kilitliyorum bisikletimi, bunu kullanıyorum;
http://s1306.hizliresim.com/1b/b/nzs9g.jpg

Scudo
@Mehmet AKIN 1993

O zincir 9 kilogram ağırlığında. Sürekli yanında taşımak ister misin?..

Hadi bisikleti varsa bisiklet park alnına, elektrik direğine vb. yerlere kilitledin diyelim, üzerindeki aksesuarları nereye koyacaksın. Az değil 150-200 tl lik aksesuar var. O yüzden en güzeli ya bir kapalı mekan bulacaksın veya güvenebileceğin bir esnafın yanına bırakacaksın. Yoksa aklın sürekli bisiklette kalacaktır diye düşünüyorum.

Ve ben bu yüzden işe giderken bisikleti götürmüyorum/götüremiyorum. :(

u kilitle kadroyu celik kablo ilede jantlari kilitliyom toplam 1.5kg agirliginda ama cok kullanisli ve tasimasida kolay kadroya asiliyo

asagidaki linktekinin aynisi tavsiye ederim

(link)

geçen hafta eminönü'ndeydim bu sefer nereye park ederim diye düşünüyordum ama en işlek caddede direklere kilitlersen biraz daha içiniz rahat oluyor. esnaf hep ayakta, geleni geçeni de güzel güzel kolluyor :)

@emre gerçek

Ekonomik özgürlüğe ulaşmış ve aynı zamanda kimsenin herhangibir eşyasını izinsiz almayacak kadar kendisini yetiştirmiş toplumlarda bizlerin gıpta ederek baktığı manzaralar ile karşılaşmak mümkün fakat ülkemizde bir bisiklet biryere bırakılmış ise ve başında sahibi yoksa hırsızlara sunulan bir ikramdan başka birşey değildir onlarda bunu bilerek bu ikramı geri çevirmezler genelde benim naçizane önerim güvenilirliğinden zerre kadar kuşku duyduğunuz hiçbir oratama , açık veya kapalı alana bisikletlerinizi bırakmayın artık bisikletim çalıntı haberleri okumak istemiyoruz inanın sahipleri kadar canımız yanıyor çünkü

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Maalesef bisikletimi gözümün önünden ayıracağım kadar bir yere gideceksem oraya bisikletsiz gidiyorum. Bisikleti bırakıp bina içine gireceksem okul vb. yere gidiyorsam bisikletsiz gidiyorum. Sadece kafamı çevirdiğimde bisikletimi görebileceğim bir yer ise o zaman giderim. orada bile kitlerim , malum hırsızlık tavan yapmış durumda... aman dikkat.

Forumda bir konu vardı şimdi bulamıyorum nerede olduğunu. Bisikleti lamba direğine tekerlekli motorlu bir aparatla bağlamışlar ve bu motorlu aparat bisikleti aldığı gibi direğin tepesine doğru çıkarıyordu. Yani çalmak isteyen kişinin direğe tırmanıp oradan bisikleti aparattan söküp, düşmeden bir şekilde inmesi gerekiyordu. Ondan daha sağlam sistem görmedim henüz. Bahsettiğimkonuyu konuyu bulabilecek arkadaş var mı?..

@Halil EROĞLU

Konsept bir tasarım ama bu. Satışının olduğunu düşünmüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Halil EROĞLU
şahsen ben bağlamayı tercih etmiyorum. Bir işim varsa o zaman bisikletle gitmiyorum ya da bir arkadaşımla gidiyor bisikletin başında onu bırakıyorum.

@Edip Dinçer

Biz de mucit çok Edip bey. Aynı Çin gibi. Göster hemen taklidini yapar piyasaya sürerler. Umarım görüp de bu işe kalkışan olur. Video için teşekkürler...

video şahane :) umarım TR 'de yapan olur. Parası ne olursa olsun alırım 1 tane :D

@Nikola.gulucan

Hollanda'da top seviyede çalınma oranları :) o yüzden pek sağlıklı değil. Onu geçtim çoğu insan nereye bıraktığını bulamıyor :D

Geri