Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Bisiklet üzerinde hızlı olmayabilirim. Ama bilgisayarda üstüme yoktur:)
speed.PNG

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
Scudo
@tour.de.frans

Eğer bisiklet sayacı kullanıyorsan sayacın bozuk olmasın? veya 178 km/h dediğin 17.8 km/h olmasın?
Sen bence bir tane motosiklete bin ve 178 km/h hızına çık, arkadaşların sana neden inanmadığını veya imkansız olduğunu daha iyi anlayabilirsin.

Bu videodaki gibi 4 zamanlı, sıralı silindirli, içten yanmalı ve yakıtla çalışan bir insan isen orası ayrı.

• Beğen
Tepkiler: GÖK TÜRK
@EnesEfe farkındayım, aramızda superman bir arkadaş olduğunu (mesajını) yeni gördüm :)

Uçan Sabri'ye rakip.

• Beğen
Tepkiler: E.E
@Taner James

Ben anahtarlığa takıldım, Türk Hava Kuvvetlerinde satılır bu anahtarlık :D Videodaki ya subay ya da askerliğini havacı olarak yapmış biri olmalı :D:D:D

ben kayseri de yokuş aşağı 64 gördüm yanlız yolun ortada hafif bir viraj vardı arkası gözükmüyor diye frene bastım
o yokuşu çıkmak 20-30 dk mı almıştı
muhtemelen erciyes ten inerken inanılmaz hızlara ulasılabilir (ama duramayabiirsiniz)
bu arada düz yol da 50-60 km yapan arkadaşları takdir ediyorum, benim bacaklar boşa dönüyordu 64 de iken

Yarın bir daha çıkayım o yokuşu ;)

Otoyolda sari harfiyat kamyonun arkasinda 182 km gordum ama biraz toz tiprak yuttum )

@herdagli
@herdagli

Eğim arttıkça hızda artıyor ancak rüzgar ve ağırlıktan dolayı bir noktadan sonra hızlanılmıyor. 1.5 cst lastiklerimle ulaşabildiğim yeni hızScreenshot_2015-06-10-16-43-13.png Strava'ya göre 51km/h

bugün arkadaşla gittiğimiz şahin tepesi dönüşü son virajda yokuş aşağı bastık. sedona 920 model bisikletle, 29 inc jantlar ve 2.25 inc lastiklerle 75 km hız gördüm.

arkadaşımda scott yol bisikleti vardı, 9 kg ağırlığında ve onun gördüğü maksimum hız ise 76 km. zaten aradaki mesafe hiç açılmadı demekki ölçüm doğru :)

Dosyalar

• IMG_20150614_085737.jpg
    IMG_20150614_085737.jpg
    65,9 KB · Okunma: 30
yokuş aşağı 10 sn kadar 72 km yaptım. fakat bir daha hiç o sürate ulaşamadım.

Screenshot_2015-06-14-11-21-01.png zonguldak ta yaşıyorum. Strava ya göre en fazla 58 km /h hıza ulaşmışım. Bisikleti trekking bir bisiklet.

Ben de yapılan hızları okudukça bende bir sorun var zannetmiştim. Neyse ki sorun bende değilmiş. Bu güne kadar hiç çöp kamyonuna takılmamıştım.:koptum: En kısa zamanda bir çöp kamyonu denk getirip bu işi halledeceğim.:D

Ben degil de babam saatte 130 km ile 5-10 dk gitti. Bisikleti 600 luk kawasaki motorun arkasina bir sekilde baglamisti(seneler evvel). Adrenalin bagimlisi birisi oldugu icin diger yaptigi seyleri de bildigimden bu yaptigini normal kabul ediyorum. Gokceada da frensiz dagdan indigini de bilirim.

Mtb İle Çok Hafif Bir Eğimde 65 Görüp Mecbur Fren Basmak Zorunda Kaldım Tali Yol Geldiginden Kaynaklı.

@kadir karakaya
Bukadarda olmaz ya, babana helal olsun. Süperman'le arkadasligi oldumu hic babanizin.

Geri