Ben öyle bi yokuşta kaza yaptım. 70 le indim karşı yokuşa (dalıp çıkma seklınde) geçtim geri dönerken 55 ıle indim refuje girdim. bıda olsa bıda yaparım akıllanmam. Ama bidaha görmediğim viraja hızlı girmem refüj değilde demir bariyer olsa sonucun ne olacağı hiç kestırılemezdı.yokuş aşağı (-%10) 70 km yi gördüm ama çok korktum, bir daha tövbe..
Yükseklik, ortalama hız ve max. hız göz önüne alındığında; 172 m'den serbest düşüş yapıp çakılmışsınız (bu esnada 207 km/h hıza çıkmışsınız) düştükten sonra da sayaç çalışmaya devam etmiş, ortalama hız bu nedenle düşük çıkmış. Eyyorlamam bu kadar.Azer Bülbül - Sana Yalan Gelebilir
274201 dosyayı görüntüle
köpekte mi yok. ben ilk rekoru düz yolda 69.5 ile kırdım 3 taneydiBulunduğum yerde ve civarda uzun yokuş olmadığı için en fazla 55 km/h gördüm. Ama İstanbul'da yaşadığım dönem, ki bu çok genç yaşlarıma tekabül eder Bianchi ultegra setli bisikletimle heralde 70/80 yapmışımdır zira km saati vs yoktu o zamanlar bende.
Hocam, 170 m yükseklik kazanımı. Yokuş çıkarken bi ara ayarı kaçırıp şov yapmışım 😄Yükseklik, ortalama hız ve max. hız göz önüne alındığında; 172 m'den serbest düşüş yapıp çakılmışsınız (bu esnada 207 km/h hıza çıkmışsınız) düştükten sonra da sayaç çalışmaya devam etmiş, ortalama hız bu nedenle düşük çıkmış. Eyyorlamam bu kadar.
şıhsınız galiba. tarikatına üye olup eteğinize yüzümüzü sürmek isteriz 😅Hocam, 170 m yükseklik kazanımı. Yokuş çıkarken bi ara ayarı kaçırıp şov yapmışım 😄
"Şeyh uçmaz, mürit uçurur." demişlerşıhsınız galiba. tarikatına üye olup eteğinize yüzümüzü sürmek isteriz 😅