Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

75 civarı yaptığımı hatırlıyorum bisiklet dağılıcaktı acayip korkmuştum. Yokuş aşağıydı. İndiğimizde petroldeki dayılara böyle böyle az daha tahtalıköye gidiyordum dediğimde senin bisiklet biraz dandik galiba demişlerdi. Ne gülmüştüm ama :))

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Scudo
yol bisikletiyle kamyon arkasına takıldım hızım 72 ydi ve 80 yapsa rahatlıkla çıkacaktım :) çok güzel ve çok eğlenceliydi ama bir o kadar da tehlikeli...

@murat cömez

Aman abi dikkat et o hızda bisikleti tek elle kullanmak sıkıntılıdır baya, Allah korusun birşey olsaydı. Zor durumlara düşerdiniz. :)

2,2 raceking lastikler ile düz yolda 68km gördüm ben de. yokuş aşağı salsam ben de bundan yüksek hıza çıkabilirim ama duramaya da bilirim... yokuş aşağı genelde 30 civarı 35maks. hızla gidiyorum eğime göre.
hız denemesini yaparken yol boştu.

tabi artık iyice yavaşladım 35'i düz yolda da geçmemeye çalışıyorum gerekmedikçe. 45'le ufak kaza atlatınca :)

Rivadan dönerken ilk yokuştan çıkış ve iniş mtb ile 56.1

Yaw herkes 80 90 yazmis arkadas biz daha 45 i goremedik

• Beğen
Konu nerelere gidiyor ya 80 km yaptım diyeni bir adam görünce içten içe derse ben neden yapamıyorum deniyim falan gaza gelir . Bence bu konu zararlı. :)

• Beğen
Ben de boş ve rampa aşağı 68km hızı gördüm ama tavsiye etmem. İki teker üstünde gidiyoruz arkadaşlar. Gerçi son geçirdiğim kazadan sora bir daha bisiklete binersem en fazla 30 yaparım rampa aşağı bile :)

D-020 karayolu Tayakadın-Kestanelik arası negatif eğimde (yokuş aşağı) 72.9 km/h. Michelin Wild Run'r 26X1.40 lastikler ile ulaşabildiğim top speed.

Ben bu bisikleti boşuna kullanıyorum demek ki. 38.9 yazıyor benim saatte. Benimkinde motor falan yok pedal çeviriyorum ondan olmasın?

şileye giderken adem abi ve sinan abi 80.5 i gördü
Tabi lastikleri inceydi
Ben dişli lastikle 75 falan görmüşümdür

Yüksek hız; şeytanla dans etmek gibi birşey..

ne kadar dikkatli olsakta,önümüze bir taş çıksa,sonucu düşünemiyorum.. !

Görebildiğim max. 57 km/s oldu. Yalnız çok hafif bir viraja girmiş olsam dahi korkutmadı değiil. Üzerimizdeki ekipmanları ve kıyafetleri düşünecek olursak 57 km/s bile çok hızlı, zaten istesem de İstanbul içinde daha yüksek hızlara çıkmak zor, illa ki ya trafiğe ya ışıklara ya da bozuk bir yola denk geliyor insan.

• Beğen
Tepkiler: Emrah GÜLEZ
Kron XC 500 + CST Traveller Sports 26 x 1,50 lastiklerle Gökçeada'da Eşelek'ten dönerken 67 km/h yaptık. Arkada bagaj heyve vs... olduğu için dengesizlik vs... gibi durumları göz önüne alıp pedal da çeviremedik doğrusu

Yanlış hatırlamıyorsam 65-66 civarı bir hız yaptım. Trek 7.2 standart donanım, güzel bir asfaltı olan ve yola birinin atlama ihtimali olmayan bir yolda.

Aynı yolda birlikte turladığımız bir Whistle 1163 kullanıcısı, o kalın lastikler - standart donanım ile 70 km hıza çıktı. Zaten öyle ağır bir mtb nin 70 e çıktığını gördükten sonra en büyük öneme sahip şeyin, sürücü olduğunu anladım :)

@Hakan ÇELİK

Merak etme hakan, egtimli ve kontrollü sürünce birsey olmaz. Yine de tabiki dikkatli olmak gerek, olmaz diye bir garanti yok hersey allahtan. Tüm bisikletcileri allah korusun, hepiniz allah emanet olun.

Yokuş aşağı 72, düz yolda 40 diye hatırlıyorum.

Düz yolda 45, yokuş aşağı 68

Fazla hız insanı ölüme dahi götürebilir,önünüze bir taş çıkar çok kötü sonuçlar meydana gelir,

Çok hızlı bisiklet süren insanların,videolarına denk gelmiştim,yaptıkları kaza nedeniyle,ya kadroları kırıldı yada kemikleri..

O nedenle yaptığımız hızlar kararında olsun..

Kazasız belasız sürüşler dilerim hepimize..

Geri