Merhaba arkadaslar,1 yil mtb,1 yildirda yol bisikleti kullanmaktayim.Herhangi biryere gittigimizde,gerek tur esnasinda,gerek once sonrasinda,insanlarin " bak bende ikstiyar var iksti çöp hehehehehe " muhabbetlerinden, "bu jant varyaaaa seramik seramik,surtunme katsayisi eksilerde geziyoo " safsatalarindan,ve o kadroyu napcan zaten 3000$ altı giriş hatta dureys bile giris en iyisi capamnganolo(?!??!??!???) sohbeti yapanlardan cidden biktim.Her grupta varlar,kucumsemek gibi olmasin ama,karsisindakini ezik gorup bisikletiyle hava atip ondan sonra rampada geride kalip "yeeağ ne bicim grupp beeh niye beklemiyosunuzzz !" diyorlar,iyce asabim bozuluyor,be adam sen beni o kadar kucumsedin ezikledin kendinle ovundun,madem icraate geç,ben bisikleti gunde 1km kullanip,sonra dura ace jant kacirdim alamadim baskasi aldi diye aglayan,14 yasinda bir cocuk taniyorum ya,ustelik bu cocuk bisikletiyle el hareketi cekip bana fotograf atiyor.Kimse kusura bakmasinda,arkadaslar ne zaman maddiyata dayali seylerle ovunen bir millet olduk ?