meseleye dahada derin bakar isek ,insanın egosu çok kuvvetli ,insan çoğu zaman egosuna yenik düşecek bunu kabul edeceğiz bi kere ,mülkiyet kavramını gözden geçirelim ,diyelim siz bi adet araba aldınız bunu başkasına zati vermezsiniz ,tüketim toplumuna uydunuz bi kere ,batı toplumları zati tüketim toplumları,doğu toplumlarıda aynen aynı durumda,
reklam üstüne reklam bakıyorsunuz youtube 'da bir parça dinleyeceksiniz yok efendim avea reklamı yok wodafon,
bunaltırlar adamı cebinize sürekli reklamlar gelir kaldırıp atmak istersiniz ceb telefonu,
şahsen ceb bende var ama 10 yıllık sadece resim çekmek için aldım onuda iyi çekmiyor ha başka ne var müzik dinlerim cepten başkada bi işe yaramaz ,kontür ile işim olmaz ,5 lira olur ise alırım ,
neden scott scale 30 karbon large mtb 'ye 30 mart 2008 de 4500 lira saydım,
benim bisiklet tarihim 1976 'da başlar subay çocukları araba alırken ben bisiklet alınca mahallede alay konusu olduk tabi,benle alay edenler şimdi hastane koridorlarında sürünmek ile meşgul ,
çok ucuz bisikletlerde aldım atx gıant 840 gibi,geroni aldım ,bianci meta -pro aldım ,explorer aldım ve salcano city bike aldım ,pejo yol ise çok ucuz idi ,bu bisikletler üstünde çok tepindim,
aşırı tüketim çılgınlığına asla bisikleti sokmam ,ama bisiklet alıpta asla havada atmadım ,karbon scott ile hava atmak aklımın ucuna bile gelmedi ama bunun üstünde tepinecek onu bi güzel eskitecektim ,nitekim eskittim ,birde başka insanlar var aman bisikletim çizilmesin ,aman şöyle olmasın ,yav adama derlerki hemşerim bırak böyle düşünmeyi tabi çizilecek, arabası çizilince uyuyamayan arkadaşlarım oldu benim,
tabi bunlar komik durumlar ..