Hepsi geçecek.
Hepsini aşacağız, bakın mesela neleri aşacağız;
Bisikletin bulduğu her deliğine suluk taktıran ve hepsine termos sokan turcuları da ( buna ihtiyacı olan bazı arkadaşları tenzih ederim )
İhtiyacı olmadığı halde aero bar takanları ama üzerine doğru açıda eğilecek kadar bile esnek olmayanları da,
İçine koyacak eşyası olmadığı halde, yakışıklı görünüyor diye ön maşaya bagaj, arkaya buffle bag bağlayanları da,
normal hava yerine nitrojen basarak hafifleyenleri de, bunu söylerken helyum çekmiş gibi komik oluyorlar haberleri yok,
Bugün Madrit, yarın Barcelona da sadece kent merkezlerinde fotoğraf atan ve kimsenin "be adam uçtun mu?" diye sormadığı turcuları da
( Zorunlu hallerde elbette araç, tren kullanır insan, hemen birileri atlamasın bana mı dedin diye )
aşacağız bir şekilde hepsini, aslında bu kişiler kendini aşacak, yada aşamayacak.
İnsan kendine yalan söylüyorsa size hayli hayli söyler, onlar kendine yalan söylemeyi bırakacak ki sana da söylemesin,
İşte Danimarka'da tanıştığım bir turcu, bit pazarından 25 euroya aldığı bisiklet ile tur yapıyor, yanlış hatırlamıyorsam edebiyat alanında öğretim görevlisi İngiltere de
Gidona bir odun parçası sokmuş onu da bantlamış çıkmasın diye.
Ne şu sele olmadan gitmem muhabbeti var, ne x parçayı taktım vıdı vıdısı, ne hayatında ilk kez aldığı eşyanın testini yapma densizliği,
bin git arkadaş, ağzın kadar bacağın çalışsın yahu
Bedava versen almaz biz de bazı insanlar bu bisikleti.
bisiklet bir amaç değil bir araç