Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle anadolu-avrupa yakası geçişi yapmak

trsurf2000

Üye
Tepki
4
Selam. Bisikletimiz ile Anadolu yada Avrupa yakasından diğer yakaya normal vapurla geçmek mümkün mü? Bisikleti alıyorlarmı?

Scudo
Evet alıyorlar.... deniz otobüsü,feribot binebilirsiniz
feribotta ucret yok ama deniz otobüsünde ücret alıyorlar, bilginize bazende almıyorlar herhalde ogunku ruh halıne baglı adamın :D ama zaten ücretli, ama feribot ücretsiz bilginiz olsun.

tesekurler...

Uzun yıllardır hem sinir olduğum hem de cevaplayamadığım bir sorudur. Şehirlerarası giderken bazen tünellere ve otoyollara giriyoruz, çünkü bisikletlinin gideceği hiçbir yol seçeneği yok. Ama İstanbul'da bisikletle dolaşırken karşıya geçeyim dediğimizde toplu taşımaya mecbur kalıyoruz. 24'den sonra ise yalnızca metrobüs. Ki mecidiyeköy, zincirlikuyu, söğütlüçesme gibi duraklardan 00:00 ile 06:00 arasındaki her farklı dakika metrobüse binmişimdir. Bırakın bisiklet sokmayı, şahsımı sokmak bazen mümkün olmuyor. Yarım saat durakta bekliyorum

Özetle, şehiriçi bir bölgeye bağımsız bir şekilde gitmenin imkansız olması çok saçma değil mi?

• Beğen
Tepkiler: dreams_scenarist
Komik bir soru olabilir belki; ama ilk tecrübe olacağı için bilgi sahibi olmak istedim.
Mesela feribota binince bisikleti araçların park ettiği alanda bırakıyoruz değil mi? İçeriye oturma alanına sokmak oluyor mu? Merdiven dar, kapılar dar, bana biraz zorlama gibi geliyor.
Aşağıda burakınca, eğer arkadaşımız yoksa, doğal olarak bisikletin yanında kalmak gerekir mi? Özellikle grup değil de yalnızken, feribotta veya şehir hatlarında nasıl yapıyorsunuz açıklarsanız sevinirim.

Şehir hatlarında yanımda tutuyorum bir problem olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Geri