Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle eve dönerken marketten çıkınca darp

@alperK

arkadan durduk yere şah damarına darbe alınca ilk başta baş dönmesi yaşıyor insan sonra da gelen darbelerden birden ne oluyor dıye olayın şokunu yaşarken pek kendımı koruma ımkanım olmadı.

Scudo
gelen mesajlardan dolayı isimleri sansürledim yine dava tarihi belli olmuş

şikayetçi benım adam şikayetçi olmamıştı dayak yıyen darp edılen benım ve adam daha sonra silahla tehdit ettı demişti, ek kovuşturmaya gerek yok kararı çıkmıştı asıl iddaanamede bu

https://i.hizliresim.com/vo93Zr.jpg

https://i.hizliresim.com/02d3zV.jpg

dava tarihi 2015 ocak sonu
duruşmaya gelmediğim takdirde zorla getirileceğim cmk 206/1 madde uyarınca delillerin ortaya konulmaya başlanacağına cmk 98/3 maddesi gereğince hakkınızda yakalama emri düzenlenebileceği ihtar olunur. yazıyor.

bir de tanık var sanırım adamın yanındakı kadın ilk başta ismi yazan şahit olan annem

süpheliler adam ve ben ve karşılıklı birbirlerine yumrukla vurdukları yazıyor soruşturma evrakında

ben adama hiç bir şejkilde vurmadım adam geldi bana saldırdı. ve bende basit yaralama suçu işlemişim beni durduk yere darp eden adam da basit yaralama suçu işlemiş ve silahla tehdit elindeki şiş den dolayı tabi o elindekı alet bulunmadı aramadılar polisler benı hastaneye götürdü alnım şişdi ve basit tıbbı mudahele ile giderilebilecek bir şekilde yaralanmışlar yazıyor adam da hiç bişey yokdu benım beyın emarım çekildi doktor raporları var çenem burnum gözlerim de darp oldu şişlik oldu halen şekil bozukluğu devam edıyor. ben bu adamı doğru dürüst bir avukata vericem akrabamız olan avukat savcı ılgılenır bişey yapmana gerek yok dedı 3 seferdır soyluyorum 2 aydır yıne salladı benı bişey olmaz dedi.

suçlu olan adam benı dava edıyor ben se şikayetçi olduğumla suçlu kavga eden olmuşum kavga etmediğim halde...

eski bir konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın, fakat okudukça ilgimi çekti.. Dava sonuçlandı mı? Gelişmeler hakkında bilgi alabilir miyiz.

@belgen ADAM BANA İFTİRA ATTI BİZ KAVGA ETMİŞİZ DİYE YANINDAKİ KADIN TANIK OLMUŞ. SÖZDE BİZ KAVGA ETMİŞİZ. ADAM BANA DURDUK YERE SALDIRMIŞTI. HER HALİNDEN UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞU BELLİ OLAN ADAM. SONRA DA BEN SİLAH ÇEKMİŞİM SİLAHIDA ANNEME VERMİŞİM DİYE BAŞKA BİR İFTİRA ATTI O DA TUTMADI TABİ. BUNLAR HEP İDDAANAME. NEYSE DAVA OLDU GEÇEN OCAK AYINDA BU ADAM GELMEDİ TABİ. ZORLA GETİRİLME KARARI ÇIKTI. 2. MAHKEME OLDU YİNE GELMEDİ TANIKLAR GELDİ VS..

ADAM KAYIPLARDA DA DEĞİL YERİ BELLİ. MAHKEMEYEDE GELMEDİĞİ HALDE BOYUNA UZATILIYOR MAHKEME. ZATEN AVUKATIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE BİR ŞEY OLUCAĞI YOKMUŞ EN FAZLA PARA CEZASI ALIRMIŞ.

AMELIYAT BILE OLAMADIM BU ADAM YUZUNDEN ÇENE KEMIĞIM ALNIM DA ŞEKİL BOZUKLUKLARI VAR. BAŞIMA ALDIĞIM DARBELERDEN SÜREKLİ UNUTKANLIK BAŞLADI ESKİSİ GİBİ OLMADIĞIMI SÖYLÜYOR ÇOĞU KİŞİ..

@Cem Ç. Merhaba, geçmiş olsun tekrardan. Bu konuyu yazılı ya da sözlü basına iletmeyi düşündünüz mü?

çok şey düşündüm canıma kast etti çünkü bu herif... mahkeme olduğu için elim kolum bağlı..

@Cem Ç.

avukatınız saçmalamış, kapı gibi hastane raporunuz var. karşı taraf celselere katılmıyor. hapis cezası kesin alır (daha önce ertelemesi varsa hapis yatar, yoksa cezası ertelenir)

yasalarımız yetersiz. ancak ruh hastası, saygısız ve agresif bir toplum olduğumuz için inanın yasalar iyileştirilse hapishanelerde yer kalmaz.

bana da Bursa'da tinerciler saldırdı. hepsi sabıkalı uyuşturucu bağımlılarıydı. işin komik tarafı onlar da benden şikayetçi oldu ve ben de tehdit suçundan ceza aldım iyi mi.

psikolojik olarak olumsuz etkilenmişsiniz. bu çok doğal. zamanla unutacaksınız, hatta birkaç sene sonra gülerek arkadaşlarınıza anlatacaksınız.

karşı taraf ruhsal sorunları olan birisi. o yüzden her ne kadar güç de olsa, bu olayı çok kişiselleştirmeyin. Hasta bir insan o. Tedaviye ihtiyacı var. Hayatta hepimizi iyi kötü bir sürü tecrübeler bekliyor. Bence bu olay sizi daha da kuvvetli yapacak.

Geçmiş olsun.

@belgen sizin söylediğinz de aynı zaten hapis cezası para cezasına çevriliyor. sonra da ayrı olarak tazminat davası açmam gerekicek yaptığım masraflardan ötürü hastane vs ameliyat olmam gerekicek vs.. mahkeme çok uzun sürüyor bir de onu bekleyecem işin yoksa senelerce...

üstüne malı mülkü varsa tecrübeli bir avukat anasını ağlatır. iyi bir ceza hukuku avukatı bulun.

Vallahi okudum gerçekten çok üzüldüm.Geçmişler olsun Allah daha büyük şeylerden korusun hocam ,Allah'tan elindeki bıçak size isabet etmemiş yazık annenizle yürürken olmuş birde, annenizin ve sizin üzerinizdeki şoku düşünemiyorum.....

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Gecmis olsun... Umarim hak yerini bulur. Gecikmeden...

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
anlamadığım şey bu adama ne oldu da birden rastgele tanımadığı birine saldırma gereği duydu ve yanında bir kadın varken. yada kadın yok ben yanlış anladım

tekrar tekrar yazmak istemiyorum. daha önce yazdığım konuyu kapattırdım. o anki şokla yazmıştım.

marketten çıktık taksi durağının önüne gelmek üzereyken kadının biri imdat polis çağırın diye bağırıyordu yanındakı adam da kolundan çekmiş bize doğru karşıdan yuruyordu. o sırada anne gel karşıya geçelim dememle adam birden yanında ki kadını çekiştirmeyi bırakıp arkadan beni yumruklamaya başladı yanımda annem var ellerim dolu bısıkletı tutuyorum son derece hazırlıksız sırada aldığım darbelerle bısıkletı vs yere attım annemı korumaya çalıştım onada saldırmasın dıye

o sırada 20 dakıka bu bana saldırmaya devam ettı 3 4 kısı geldı onlarada senı oldurucem dıye yumruklamaya başladı banada aynı anda 4 kısıye bırden delı gıbı yumruk atan daha sonrada cebınden sıvrı bır tornavıda benzerı bır cısım çıkardı onda boğazıma saplamaya çalıştı onu ıttırdım o sırada polıs otosu geldı kendımı onun onune attım adam bır anda polisi gorunce sakınleştı elındekı sıvrı cısımıde tren yoluna muhtemelen attı. polislerden sıgara ıstedı bır anda yıne bagırmaya basladı ben 6 ay yattım yenı çıktımyıne yatarım demeye basladı polis sıkeyeçımısın dedı o sırada adamın yanındakı kadın özür dileriz falan demeye basladı adam tabı yıne kufurler edıyor kendı kendıne bağırıyor bunu aldılar ekıp otosuna bende tıtremeye basladım ambulans geldı 1 gun hastanede kontrol altında beyın kanamasına karşı yatırdılar. beyın tomografısı vs.. alnım şah damarım elma gıbı sısmıs rapor aldık dısler falan arkaya gıtmıs. burun çene şekil bozuklukları halen devam edıyor. sonrasını hıc anlatmayayım zaten mahkeme vs...

Geri