Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle giderken size ceza kesildi mi?

Ben ve 6 arkadasim 3 Temmuz 2011'de $ 215.01 ceza yedik, Stop levhasinda durmadik diye...Hareket halinde kesilen ceza diye araba sigorta primlerimizde yukseldi....

• Beğen
Tepkiler: aertan
Scudo
Çevre yolunda peşime polis takılmıştı. Hızını bir anda düşürüp emniyet şeridine benim arkama girdi ve benle aynı hıza düştü. 3-5 dk kadar öyle gittik. Sonra çıktı kendi şeridine, devam etti. Geçerken bana bakıyorlardı, kafa salladım ben de. :) Hızım 28 civarıydı bendeki göstergeye göre.

konuyu hortlayatım :D arabalara limit 70 ben 83 ile geçtim :D polis yoktu ama bişi olmadı :D

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    63,7 KB · Okunma: 83
Benide yanip sonen farim icin cevirmislerdi , neymis efendim cok dikkat dagitiyomus.

@furkan.zaman
kesinlikle haklı, ayrıca o kadar yukarı çeviriyor ki bazı arkadaşlar, karşıdan gelirken direk kör ediyo, arka ışık da aynı şekilde, sabit yanması daha az rahatsız edici, tabi direk göze gelmesede iyi olur, göze göze fener tutmanın extra bi güvenlik sağladığını düşünmüyorum

burada gene haksız yere ceza kesilen bir pedalşör arkadaşımız var, yorum sizin, bu haksızlığa bir dur demek gerekmiyor mu ?

dünya çevre günü köprü geçişinde 70 tl yemiştim ama allahtan plakam yok:D:D:D

@tur canavarı
fıydın mı aradan ?

yok zaten bir etkinlik olduğu için köprü geçiş hakkı verdiler 10.000 kişiydik yanımda yunus polis vardı baktı güldü hadi yine iyisin dedi:):)

2 hafta önce Çekmeköy-Viaport yapmıştık. Giderken gişelerden geçtik kaçak geçişş :)) Viaporta 2 km kala karayolları aracı yaklaştı birşeyler dedi duymadım ilk çıkıştan sağ sapın otobandan çıkın dedi ilk sağ viaporttu :)) kaçak geçiş yüz tanımayla eve gelebilir mi geçen ceza alan vs. varsa bi aydınlatsın bizi

Çok şükür şimdiye kadar ne otomobil kullanırken, ne de bisikelt kullanırken ceza yemedim. Trafik kurallarına mümkün olduğunca uymaya çalışırım. İkinci sıra parkı yapmam. Park yasağı olan yerlere park etmem. Otobanlarda 132'yi pek geçmem...

Bisiklet kullanırken de her zaman kaskımı, reflektörlü açık renk kıyafetimi ve aydınlatmalarımı unutmam. Kırmızı ışıklarda bekleyen 1 araç bile olsa, ışıklarda dururum. Görev yapan polislerle selamlaşırız. Bunun dışında trafikte gördüğüm kapısı, depo kapağı açık kalmış, lastiği inmiş, stop, fren veya far'ları yanmayan sürücüleri ışıklarda yakaladığımda mutlaka uyarırım. Bu şekilde trafikte bisikletliye farkındalık yarattığımı düşünüyorum ve etraftan geri dönüşler de çok olumlu. Araçlar her geçen gün daha çok saygı gösteriyor...

• Beğen
Tepkiler: egesengun
kaldırımdan gitti için ceza yiyen arkadaşlarım var...

farini yere degil de kafamiza nisan alan butun bisikletcilere sesleniyorum, sis farina cakma xenon takip sokaklarda takilan sahinlerden farksizsiniz. allah akil fikir versin

Gecende tur duzenlemustim 14 gunluk kesan oludeniz arasi 1050 km...izmir otobana dustu yolumuz mecburen :) polisler beni durdu kendi aralarinda kulis mi yapti beni mi korkuttular anlamadim :) bana 500 lira gecireceklerdi kucuk emrah modeli neticesinde kurtuldum sehiricine daldim bende 3 saat zaman kaybi

Geri