Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili kitaplar

Tanıtımında diyor ki;
“Kentsel olan her yere yayılıyor ama biz şehri kaybettik, kendimizi de gözden kaybediyoruz. Dolayısıyla, evet, şehirleri şehirlerin dışına atan hareketi tersine çevirerek insanların kendilerinin ve yaşadıkları yerlerin yeniden bilincine varmasına yardımcı olmada bisiklet belirleyici bir rol oynar. Yaşadığımız yerlere yeniden odaklanarak kendimize yeniden odaklanabilmemiz için bisiklete ihtiyacımız var.”

Beğenirsem öğrencilerime de okutacağım
bis muc.jpg

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve cazci
Scudo
Tim Karabbe nin kitabı,ben tavsiye için değil daha çok eleştirmek için paylaştım,bisiklet yarışçısının pelaton içinde yaşadıklarını anlatıyor ama çok karmaşık bir dille,okurken bir sayfa daha okuyayım diye heyecanlanıp merak edemiyorsunuz,biraz daha akıcı bir kitap hayaliyle almıştım,maalesef ben tad alamadım alanada saygı duyarım.............................................................1482AC1F-900B-46F2-AA2F-906D22A2FD97.jpeg

Son düzenleme:
Tim Karabbe nin kitabı,ben tavsiye için değil daha çok eleştirmek için paylaştım,bisiklet yarışçısının pelaton içinde yaşadıklarını anlatıyor ama çok karmaşık bir dille,okurken bir sayfa daha okuyayım diye heyecanlanıp merak edemiyorsunuz,biraz daha akıcı bir kitap hayaliyle almıştım,maalesef ben tad alamadım alanada saygı duyarım.272076 dosyayı görüntüle
Heyecan istiyorsanız image.jpgimage.jpg

Porsuğu okumayan yoktur herhalde ama Belleville tacı aklımda ne zamandır.
Başta sarmıyor ama sonra harika bir hayal gücü ile yazılmış olduğunu hissediyorsunuz.Tekrar buradan yazara teşekkür ediyorum.

2021 Yol Bisikleti Almanağı..
(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
2021 Yol Bisikleti Almanağı..
(link)
Çok güzel lakin bunlar ülkemizde olmayınca dillerde yabancı oluyor. Türkçe kaynak yok denecek kadar az mecbur dergilere devam :(

Merhaba,
üstte bende de olan ve olmayan kitaplar önerilmiş. Naçizane ben de üstte isimlerini görmediğim kitapları önermek istedim:

Ustasından Üstesinden - İrfan Türetgen
Velodrom Sincapları (tekrar satışa sunulursa)
Tekerlekli Yalan - Juliet Macur
Fransa Turu Tarihi - Jean François Mignot
Marco Pantani'nin Ölümü - Matt Rendel
Pedalare! Pedalare! A History of Italian Cycling - John Foot (sadece yabancı dilde şu anda, bildiğim kadarıyla)

Ayrıca aylık düzenli dergimiz Cyclist Türkiye'yi de yeri gelmişken öneriyorum. Herkese keyifli sürüşler dilerim.
Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
Spor liselerinde kullanılan ders kitabıymış. Biraz göz gezdirdim fena değil gibi, iş görebilir.
(link)

Sitede bir başka konuda daha yazılmış ancak linki değişmiş sanırım ulaşılamıyor, buraya da ekleyeyim dedim.

(link)

Geri