Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili pc oyunları

Scudo
SISTEM GEREKSINIMLERI

- Processor: Pentium3/Athlon 1GHz
- Memory: 512 MB RAM
- 3D graphics card: 32 MB DirectX 9.0c compatible
- Sound card: DirectX compatible
- DirectX: 9.0c or higher
- Hard disk space: 2 GB
- Multiplayer: LAN/56K modem (or higher) for online play

OYUN KURULUMU

1. RARDAN CIKART
2. Daemon-tools.ile ac
3. Kurulumu yap
4. CD nin icindeki crack klasorunun icindekileri kopyalayip oyunun kurulu oldugu klasore yapistir
5. Oyna ve Tadini cikart

ÖNEMLİ NOT:OYUNU İNDİRİP DENEMEDİM...BİRÇOK KİŞİ BİSİKLET OYUNU İSTEDİĞİ İÇİN BENDE İNTERNETTE BULDUM VE BURAYA EKLEDİM...

Merhaba arkadaşlar biraz araştırdım ve bisiklet ile ilgili bir pc oyunu buldum ben beğendim bir bakın derim :)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Arkadaşlar, oyun hakkında yorum yaparken "Warez" paylaşımlar yapmazsanız sevinirim. (Torrent, rapidshare vb..)

6. Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, bir sitenin reklamını yapmanız, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ayrıca crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanitimi yasaktır. (Sosyal sorumluluk amacı güden siteler bu maddeden bağımsız değerlendirilirler ve tanıtımları serbesttir.)

Görsel olarak iyi bir oyuna benziyor. Ülkemizde bu oyuna kimse 100 TL vermez. Şahsen 20 yıldır bilgisayar kullanıyorum.
Lisanlı hiç bir şeyim yok. Olacağını da sanmıyorum. Forum kuralları gereği korsana hayır diyorum. Alın terine saygı duyun.
Önceden motogp oynamaya çalıştım. hiç beceremedim. bunu da beceremem gibi geliyor. Sanırım sanal ortamda en iyi 4 tekere hükmedebiliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Tolga Can
bence indirmeye değer sabah arkadaş paylaşmış sonra bende internetten aradım bedavasını buldum site paylaşamıyorum malesef yönetici arkadaş siliyor istenirse özelden atabilirim siteyi şuan kuruldu neredeyse tek oynamak kaldı pacth yüklüyor şimdi

Menajerlik oyunu bu arkadaşlar, takımı kontrol edip emirler vs. vererek oynanıyor, bisiklet sürme olayı yok, ama çok zevkli ve zor bir oyun tavsiye ederim. GTA 5'teki bisiklet sahnelerine bakın bir de muhteşem olacak :D

Sanırım bunda kendimiz oynuyoruz.2013 biraz pahalı ama 2012'yi alabilirim.

http://petematthews.com/home/images/tour_de_france_2013_game.jpg

@Orhanalkaya

Bende korsana hayır diyorum ama tek gözüm kapalı geziyorum.
Forum kuralları gereği haklılar. ilegal paylaşımı sayfalarda yapmazsanız çok iyi olur. Forumu da tehlikeye atmazsınız. ;)

@Enes Çatal

Manager işi bize ters, benim adamı yönetmem lazım. Virajları falan benim almam lazım. yoksa tek başına almış başını gitmiş hiç sevmiyorum.
Kardeşim futbol manager oynardı yeterince deli olurdum. bisikletini hiç çekemem. :p En iyisi gerçeği ile takılmak :in:

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Ömer Ş.

Aynı stüdyonun oyunu, aynı oyun zaten grafik motoru vs. açısından, bunda kontrol kullanıcıda dediğiniz gibi sanırım, fakat bunun eski versiyonu yok (2012).

Edit: Eski versiyonları da varmış :D, 2012 ve 2011 olan.

@Tolga Can

işte araştırmadan bakmadan direk Yapıştırırsınız illegalliği oyun sitesi zaten dowland linki veriyor az araştırıpta konuşun yazın lütfen kimseyi ne diye tehlikeye atıcaz böyle bir düşünce olabilir mi ya benim yazdığım beni bağlar forumu bağlamaz benim düşüncemdir benim davranışımdır ne alaka forumu tehlikeye atmakla :eek:ut:

Geri