Scudo Sports

Bisikletle İran - Pakistan - Hindistan

Sizi tebrik ediyorum.Çoğumuz için hayal olan maceraları sizler gerçekleştiriyorsunuz.Helal olsun.Resimler ve anlatımınız ile oraya gitmiş kadar oldum:)Kazasız bol sürüşler diliyorum.Allah her daim yanınızda olsun ve sizleri korusun...

Scudo
@Reyhan YILMAZ

Teşekkür ederim.:in:
Darısı tüm bisikletdostlarının başına olsun.:in:
Selamlar

@Cihan Aydan

Merhaba ,
teşekkür ederim.:in:
İyi dilekleriniz ve ifade ediş gücünüz karşısında söyleyecek kelimem yok.:eek:

Onore ettiniz.:eek:
Teşekkürler.:in:
Selamlar

Sevgili Soner bey, Sayenizde Dünya'yı çok güzel karelerden izleme fırsatımız oluyor... Başarılarınızın ve turlarınızın devamını diliyorum... (Keza trekking zirve tırmanışlarınız için de bu dileklerim geçerli):eek:

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@kartal erdoğan

Ben teşekkür ederim.:in:
selamlar

@Fatih Sevindik

Teşekkür ederim, :in:
aman dikkat macera hissi bulaşıcıdır.
selamlar

@Uğur ŞENCAN

Merhaba Uğur,
uludağ da yüzyüze tanışma fırsatı bulduğumuz için çok memnunum.
iyi dileklerin için teşekkür ederim, umarım dağlarda veya yollarda sık sık karşılaşırız.
selamlar

@Rinner Bike

Teşekkür ederim ,
daha muhteşem olanlarını yapmak herkese nasip olur umarım.
selamlar

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Hayallerimi fotoğraflarda görmek beni çok mutlu etti :) Paylaşım için teşekkürler

@Burak Sakarya

Bir zamanlar bizim hayalimizdi, isteyince oluyor.
Gerçekten isteyince sanki herkes size yardım etmek için çaba göstermeye başlıyor gibi geliyor insana.
Olmadık yerlerden yardım eli uzanıyor.
Bir gün gerçekleştirirsiniz umarım.
selamlar

Merhaba ;

Ben bisiklet ile bostancıdan kadıköye gidemiyorum gönüşte yokuş çıkacağım diye.
Gerçekten size helal olsun resimlere ve açıklamaları okuyunca hafiften heyecanlandım sanki ben gittim çok keyif aldım. imkanım olsa bende bu şekilde bir yolculuk yapmak isterdim.

@ilker Terzioğlu

Merhaba İlker, gidemeyeceğini düşünüyorsan haklısın, gidebileceğini düşünüyorsan yine haklısın.
Umarım bir gün gidebileceğine inanırsın, sonra zaten herşey güzel gidecek göreceksin.

Bisikletle İran- Pakistan- Hindistan yolculuğumuzun kitabı
Mayıs ayı sonunda Optimist Yayınları tarafından ( Aydan Çelik'in "Bi Tur Versene" isimli kitabının çıktığı yayınevi )
"Pedalımda 5 Ülke" adıyla yayınlanacaktır.

Yolda olmak
Uzunca bir yolculuk
Farklı topraklarda ve farklı zamanlarda pedallamak
Bisikletin bir ulaşım aracını olduğunu göstermek
"Carpe diem" anı yaşamak (pakistan da patlayan canlı bomba) ve ardından gelen göz yaşları

Pedalımda 5 Ülke
(link)

2014 te farklı mekanlarda yolunuz açık olması dileği ile.

Fotoğrafların yüklü olduğu site photobucket ücretli hale geldiği için buradaki fotoğraflar artık görüntülenemiyor maalesef.
Burada kısa bir özet var.
(link)

Turunuzu ilgiyle okudum.Özellikle bisiklet forumun ilk başladığı yıllarda yapılan turları ilgiyle takip ediyorum.
Bisiklete binenler azken yurt içi ve yurtdışı sizin gibi turlayan kişilerin ilk turlarına bakıyorum.
Ahmet Mumcu,Serkan Taşdelen,Pedal Beygiri vs. Gibi.
Sanırım bir çoğunuz burada tanışıp güzel dostluklar kurmuşsunuz.
2005 li yıllarda tek tük turlayanlar şimdi Turkiye de en tanınan bisikletliler.
Biskkletin yaygınlaşmasında öncü insanlar.Sizlerin bu turlarınızın katkısı büyük.Bisiklet kullanan herkesi bisikletin tanıtım elçisi olarak görüyorum.
Her gecen gün artıyor sayımız.Bunda bu islerin duayeni başta sizlerin ve tüm bisiklet kullanıcıların payı büyük.
Kazasız,belasız güzel turlar dilerim

Geri