Suluk Üye Kayıt 9 Eylül 2016 Mesaj 43 Tepki 96 Yaş 33 Şehir İzmir İsim Fatih Bisiklet Bianchi 8 Ekim 2016 #1 Pek tabii yapılır efendim. Hatta bisikleti insanlara sevdirebiliriz bile Tepkiler: mariokaldato ve Kerem Özbayrak
Kerem Özbayrak Forum Bağımlısı Kayıt 14 Haziran 2009 Mesaj 1.244 Tepki 2.579 Yaş 46 Şehir iSTANBUL Bisiklet Giant 9 Ekim 2016 #2 @mariokaldato Abi gel burası daha güzel. Videolar harika..Özellikle ilkine bayıldım.. Tepkiler: mariokaldato
mariokaldato En yeniden bir önce kayit olan adam Kayıt 1 Ağustos 2015 Mesaj 10.985 Tepki 33.512 Şehir Bursa İsim Raşit Cumhur Çakın Başlangıç 1980—81 Bisiklet Merida Bisiklet türü Şehir - Tur 9 Ekim 2016 #3 Hemen bakiyorum dostum. Konuda harikaymis acana tesekkur ediyorum Tepkiler: Kerem Özbayrak
Kerem Özbayrak Forum Bağımlısı Kayıt 14 Haziran 2009 Mesaj 1.244 Tepki 2.579 Yaş 46 Şehir iSTANBUL Bisiklet Giant 9 Ekim 2016 #4 Bana "Sound Of Noise" filmini hatırlattı. @Suluk Filmi tavsiye ederim izlemediyseniz mutlaka seyredin. Filme ait bir kaç video.. Tepkiler: Suluk ve mariokaldato
Bana "Sound Of Noise" filmini hatırlattı. @Suluk Filmi tavsiye ederim izlemediyseniz mutlaka seyredin. Filme ait bir kaç video..
Suluk Üye Kayıt 9 Eylül 2016 Mesaj 43 Tepki 96 Yaş 33 Şehir İzmir İsim Fatih Bisiklet Bianchi 9 Ekim 2016 #5 @Kerem Özbayrak kesinlikle ilgimi cekti, bu aksam izleyecegim. Hemen her gun duygumuz seslerin ve hatta gurultu diye nitelediklerimizin bile dogru siralandiginda ne de guzel ahenk ve ritim yakaladigini gormek insani hayrete dusuruyor. Tepkiler: Kerem Özbayrak
@Kerem Özbayrak kesinlikle ilgimi cekti, bu aksam izleyecegim. Hemen her gun duygumuz seslerin ve hatta gurultu diye nitelediklerimizin bile dogru siralandiginda ne de guzel ahenk ve ritim yakaladigini gormek insani hayrete dusuruyor.