Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle Pokemon Go Avcılığı

Scudo
nasil indirdiniz google playde yok su an anladigim kadariyla

amerikada bir vatandaş otoyolda seyir halindeyken bulduğu pokemonu avlamak için durunca kazaya sebep olmuş. bu haber doğrumu bilmiyorum web de okudum.

@Erdem C. doğrudur bence. pokemon olmadan yolun ortasında duran bi dünya sığır var. pokemon kaza için geçerli bi sebeb :D

@Turan indirdim poke topunu sallayip yakaliyosun enteresan:) yakaladigimiz pokelerle mucadele edebiliyomuyuz peki;)

oyunu geliştirdikçe haritada diğer oyuncularıda görürüz inşallah. şuan öyle bi mücadele yok :D belli yerlerde kulelerdeki pokomonlarla savaşıyon. onada pek savaşma diyemem. ben şuan sadece avcılık yapıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ercst0rm gymlerle savaşma var 5 levelde takım seçiyorsunuz takımlar arası gym mucadelesi oluyor. poke topunu atarken düz değil de döndürerek gyroball tekniğiyle atarsanız pokemonları yakalama şansınız artıyor. ama düz atışa göre daha zor atış. uzmanlaşmak lazım :)

• Beğen
Iyi ki bu oyun cikti ortaya. Bunun sayesinde herkes sokakta caddede orda burda pokemon avina cikti da millet biraz hareket eder oldu.
Yakinda pokemon kalp damar tansiyon hastalarina recetelere bile yazilir boyle giderse.

tarihi yerlerde heykel vs seyleri hedef aliyo harritalarda belirli alanlarda ki seylere tiklayip resimi cevirince poke topu veriyo :))

• Beğen
sultanahmet kaynıyo mavi nokta dolu. akşam oradayım. cannondaleli beyaz şortlu birini görürseniz benimdir o :D

• Beğen

Bisiklete pokemon konmuş :D

Dün geç saatlere kadar çarşıdaydık sokaklarda birtek pokemon avcıları kaldı ,10-15 kişiyle karşılaştık herkes pokemon avlıyor :D

Internetim bitti ash keçumluğa ara vermek sorunda kaldik:agla::agla: Isparta'da pokestatlar çok az, poketopu toplamasi cok zor:snzdglsn:

@Auron Sanchez birde poketopu mu var :ssrtcbya: ben bir canavarı 5 topta yakaladıysam mesela bu zararlımı:aglyrmngaa: :D

@kaskreis 5 top zorlu pokemonlarda iyi bi skor da normal pokemonlar icin cok fazla tek top yeter onlara :komik: itemlere gir poke topu yazar sayisini gorebilirsin

Geri