Scudo Sports

Bisikletle Pokemon Go Avcılığı

bugün çok bereketli geçti. evden işe gelene kadar 20 tane yakaladım. level 11 olmama 600 exp falan kaldı. :D

Scudo
cp li yuksek pokeleri paylassaniz gelistikce guzel karelere sahit olabiliriz:)

Hocam Isparta'da cp si yüksek pokemon yok ya en fazla 110 120 lik var. Anlamıyorum. Adam istanbul'da ava çıkıyor 220 230 luk poliwaglar yakalıyor :eek::eek:

bende şuan durum bu

pokeler.jpg

@chnkrmz
Merak ettigim bi sey var simdi Eevee gelisince 3 cesit pokemon olabiliyor ya onu biz mi seciyoruz yoksa otomatik rasgele mi cikiyor

@Auron Sanchez kafasına göre oluyor. ateşlisini ben yaptım elektriklisini yolda buldum sulu olanı kaldı sadece onu ya bulcam yada yapıcam

ama ateşli olanı çok şirin :D

bu oyunu cia yaptırmış. desteklediği (google earth ü de yapan muhtemelen yahudi olan) bi firmaya .. gönüllüler üzerinden, pokemon gören masum vatandaşlar :) üzerinden karış karış sokakların haritasını oturdukları yerden çıkartıp birleştirebiliyorlarmış böylece

@Battutaettanci
Hocam o kadar uğraşmalarına gerek yok :D ev adresini verene pokemon verecez deseler herkes elleriyle de verir :D :D onu geçtim sosyal medyada her saniyelerini bulabilirler yahudi arkadaşlar :koptum::koptum::koptum:

@chnkrmz
Aynen biraz da digimon a benziyor çok seviyorum bende :D Şu tipsiz uçan yumrukludan iyidir :D

@Battutaettanci Ee, sonra ne oluyor? CIA bizim oturduğumuz sokaktan nasıl önemli bir bilgi sağlıyor? Komplo teorilerinin hepsine atlamayın, oyun oynamaktan eğlenen insanlar olduğu kadar böyle teoriler yaratmaktan eğlenen insanlar da var.

Oyuna dair birkaç teknik detay vereyim.
-Levelınız 16-17 olana kadar hiçbir pokemonunuza Power Up ya da Evolve basmayın. Örnek; Pikachu'ya Evolve bastınız ve Raichu oldu ve bu Raichu'nun CP'si 600. 16-17 levellarda 600 ve hatta üstü Raichu'yu dışarıda yakalayabilirsiniz. Eğer Evolve basarsanız şekerleriniz boşa gitmiş olur.
-GYM'lerle kapışmak için 6 pokemonlu bir takım kuruyoruz. Bu takım dışında hiçbir şeye Power Up basmayın. Power Up dust da kullanıyor ve dustlar pokemonlara özel değil, tüm pokemonlar aynı dustı kullanıyor.
-Pokemon CP'lerinin fark ettiyseniz bir sınırı var. CP'nin üzerinde yer alan yarı daire beyaz olan şey sınırda nerede olduğunu gösteriyor. Örnekle anlatırsam; 2 tane Pikachu var ve ikisinin de CP'si 150. Ancak biri 150 CP ile o yarım dairenin daha yarısında olabilecekken diğeri 150 CP ile o dairenin tamamını doldurmuş olabiliyor. Bu tamamını dolduran ulaşabileceği en yüksek CP'ye ulaşmış demektir. Dolayısıyla daha tüm CP'sine ulaşamamış olan diğer Pikachu'nuza Power up ya da Evolve basmak daha mantıklı. Power up ve Evolve'larda bunu da göz önünde bulundurun.
Örnek için (link)
-Pokemon sayfasında alta indiğinizde 2 tane atak türü gözüküyor. Bu da gene birebir aynı pokemonlarda farklı ataklar ve türler olabiliyor. Gene 2 Pikachu ile anlatayım. Pikachu'lardan birindeki ilk atak Tackle(Normal) ve diğer herhangi bir elektrik atağı oluyorken diğer Pikachu'muzda iki atağı da elektrik atağı olabiliyor. Ya da su pokemonlarında ataklardan birisi Ice ve birisi Water olabiliyor. Bu tarz kombinasyonlar gelişmiş bir şekilde düşünerek GYM savaşı yapacaksanız değerlendirmeniz gereken şeyler. Bu kombinasyonlara Power Up yaparken önem verin. Evolve yaptığınız pokemonların bu atak türleri -Ice, Normal, Water gibi- rastgele olarak değişiyor.
-GYM savaşları için (link) yüklüyorum. Hatta açamayanlar için (link) versiyonunu da atıyorum. Sonra gidip GYM'deki CP'si 300 olan su pokemonuna CP'si 500 olan ateş pokemonuyla dalıp da niye kazanamadım demeyin. Element olarak dövemez çünkü ateş suyu. Ateş pokemonunun CP'sinin çok yüksek olması lazım sudan ki belki dövsün.
-(link) fotoğrafta gördüğünüz Hypno isminin hemen altında yer alan Type (Psyhic) yazısındaki Psyhic pokemonun savunmada hangi elementi temsil ettiğini gösteriyor. Power Up'ın altında yer alan Zen Headbutt (Psyhic) ve Shadow Ball (Ghost) da ataklarını hangi elementlerle yaptığını gösteriyor. Gene minik bir detay; Zen Headbutt atağı normal atak. Yani siz ekrana durmadan tıkladığınızda yaptığı atak. Shadow Ball ise özel atak. Yani özel atak barı dolduğunda ekrana basılı tutarak yaptırdığınız atak.
-Özel atak yapmanın da bir temeli var. Videonun (link) saniyesinde Hypno'nun can göstergesinin altında 3 tane mavi dolu bar görüyorsunuz. Bu barlardan biri dolduğunda ekrana basılı tuttuğunuzda pokemonunuz özel atağını yapar.

İngilizce kaynaklardan ve kendi keşfettiklerimden bilinmeyen ve en teknik bilgileri aktarmaya çalıştım. Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

@drumbanger çok değerli bilgiler. yeni hesaptan oyunu açıp dediğin gibi 17 ye gelene kadar şekerleri biriktirebilirim. yada tam sürüm geldiğinde oyunlar sıfırlanacak sa böyle devam edebilirim aslında

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/57bf39dbf2597bf1ece77e7ea915f5be.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/7aecb6c493f1838194716594e2f72af5.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/ab7d566db40100e16e1c02b2ca096789.jpg

ios a gelmedi daha yüklemedim ben ama böyle diyolar .. haberiniz olsun

@chnkrmz Tüm sürüm olayında bir hesap sıfırlanması olabileceğini sanmıyorum. Oyun aslında zaten var, bölgesel olarak açıyorlar. Dolayısıyla bölgesel bazlı bir hesap sıfırlamayla uğraşmazlar bence. Ben de bu şeker olaylarını falan sonradan fark ettiğim için 18 level hesabımı bırakıp dün yeni hesap açtım. Gözün korkmasın, hile falan kullanmadan 10 level oldum gene bir günde.

@Battutaettanci bir kitleye "beyin özürlüler" diyen adamı hiç takmam hocam ben. Telefonu aldığın anda zaten onun içinde gelen tüm uygulamalar aslında neredeyse tüm verilerine erişiyor. Gerçekten siyasi/politik/kamusal ya da özel sektörde kilit bir pozisyonda değilsen senden gelen bilgiyi de işleyebilecek ve filtreleyebilecek kadar insan gücü sağlayabilecek bir kuruluş yok. Senden kastım bu oyunu oynayan tüm insanlar. O yüzden takılmayın böyle şeylere.

@drumbanger bide poweri sonlasak ta belli bi süre sonra gene verebiliyoruz. benim flareon u fullemiştim powerini dün. bu gün 2 kere daha verebildim

@chnkrmz Oyunda senin levelın arttıkça pokemonunun da CP'sini arttırma kapasiten artıyor, evet. Ama o kapasitede aynı CP'ye sahip olup daha da fazla arttırılacak yeri olan pokemonu elde tutmak gerek. Bu durumu fotoğraflamaya çalışıcam en kısa zamanda, çok net belli olacak o durumda.

Edit: (link) fotoğrafta -(link)- görülebileceği üzere sağdaki Pidgey'nin CP'si 14 daha fazla olmasına rağmen CP dairesinde 150'lik olandan daha geride. 150'lik olan maksimum 170 falan olur ama 164'lük olan 185 falan olabilir. Kastettiğim tam olarak bu.

@drumbanger benim level şimdi 11 oldu. ona istinaden tırmık (flareon) da iki kere uplama kazandı. böyle giderse ben ilerki levellerde tırmık baya güçlü olacak dimi?

@drumbanger evet. lewel 10 iken tırmık çemberi sondaydı cp si 820 ydi. dün fullemiştim. bu gün bakayım dedim 2 kere daha up aldı. sabah lewel atlamıştım bide

@chnkrmz Benim önerim Power Up basma hiçbir pokemona. Level 16 falan olduğunda sokakta o Power Up basılmış halinden daha güçlü Flareon görebilirsin.

Geri