Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ulaşımda kamera ve bilgisayar ihtiyaç mı?

Tepki
56
Ben sadeliği epey seven biriyimdir. Hani bir şeyi kullanmıyorsam evde tutmayı sevmem.

Kamera ve/veya bisiklet bilgisayarı alsam mı almasam mı diye çelişkilerdeyim bu arada.
Sizce biri bu ekipmanlara neden sahip olmalı?
Size ne katıyor bunlar?

1. Kamera:

YouTube'da (link) 'u, (link) 'u seyredip hevesleniyorum "acaba ben de kamera alıp yolculuklarımdan kareleri paylaşsam mı" diye düşünüyorum. Tabi ki bu bir gereksinim değil ve kimseye faydası var mı, onu da bilmiyorum.

2. Bilgisayar

Ben bisikletimde ne hız göstergesi, ne navigasyon, ne de başka bir şey kullanıyorum. Zaten gittiğim yolu da onun 10 alternatifini de ezbere biliyorum. Önemli olan da ofise varmam ve sonra da eve varmam; kaç km/sa hızda vardığım değil.

Peki bu durumda bisiklet bilgisayarına ihtiyacım var mı?

• Beğen
Tepkiler: ardaaydms
Scudo
Hocam bence kamera almanız doğru olur. Malum sürekli forumda bisikletlilere saldıran 2 ayaklı hayvanları izliyoruz. En azından bir mevzu olduğunda aracın plakasını hatırlamasanız bile kamera kayıtları elinizde bir kanıt olur

GPS li bilgisayarlar bildiğim kadarıyla sporcular tarafından gerçek mesafe ve antrenman bilgilerinin hesaplanması amacıyla kullanılıyor. Zaten pil ömürleri de saatler ile ölçülüyor diye biliyorum

Kamera bencede gerekli bir ürün. Güvenlik delil ve Gezi kayıtları açısından.

Bilgisayara gelince süre ve tempo tutarak kalori kadans hesaplayarak antrenman felan yapmıyorsak bencede gereksiz kullanıcıların %80 eminimki görünüş olsun ve benim niye yok düşüncesiyle alıyor.

Örnek olarak ben Dokunmatik ve kablosuz ışıklı ekranlı bir model aldım oooo bisürü özelliği var eeee ama hiç birşeyini çözemedim sadece giderken ki hızımı görüp anlayabiliyorum başkada hiçbirşey anlamadım Ve kullanamıyorum. Neolurdu sanki düz sadebir model alıp sadece bana negerekiyorsa onu gösteren bir model alsaydım. Ona harcadığım parayı keşke başka bir ekipmana harcasaydım.

Aksiyon kamera alin. Her gun olmasa bile özel bir gezinizi , bisikletli yada bisikletsiz bir tatilinizi kayit altina almak icin cok pratik.

Yol bilgisayarina ihtiyac duymadiginizi soyluyorsunuz, o zaman almayin. Ben Eskiden aldim, once ilk heves verileri takip ettim. Sonra takibi biraktim ve sistemi tamamen soktum kullanmiyorum. Bana fazlalik bir detay gibi geliyor. Bilgisayarsiz yapamayan cok kisi var, tamamen tercih ve merak meselesi. Eksik yada fazla bir durum yok.

Elektronik hız ölçerleri 30-40 liraya bile bulmak mümkün. Antrenman yapmıyorsanız ihtiyaç değil ama alın bence; eğlenceli bir cihaz. :D

Geri