Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletler için Elektrik Kiti - Bicycle Conversion Kit

Turgut Bey merhaba,
güzel bir konu açmışsınız ve çokta değerli bilgiler vermişsiniz.
Fakat yaklaşık olarak 2 yıldır bir yazışma olmamış.
mesleği bırakmadıysanız :)
Güncel üzerinden bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Bizlerde bu güncel üzerinden sizin bilgi ve birikimlerinizden faydalanma şansına sahip oluruz.

Herkese merhabalar,
bu konuda biraz tecrübem var ama kullanıcı olarak bunun dışında konu ile ilgili cahil olduğum pek çok konu var bu sebeple bu konu devam etmesi gereken bir konu diye düşünüyorum.
Bende Yukinin katlanır elektrikli bisikleti var ve çok memnunum ama evde duran bir bisikletimiz daha var ve ona da Greenline akşam takmak istiyorum uzunca zamandır da araştırmaktayım bu sebeple güncel bilgilendirme olması ve bizlerin de akılda olan sorularımıza cevap alabileceğimiz bilgili birine ihtiyaç var.
Bir şey paylaşmak isterim. Elektrikli bisiklet alan yada çeviren kimsenin pişmanlık yaşayacağını zannetmiyorum.

Scudo
bende bu dönüşüm kitinden bisikletime takmak istiyorum. youtube dan izlediğim şu videoda ön tekere takılan model çok hoşuma gitti. arka tekere takma işi biraz çetrefilli ruble,zincir vs den dolayı.

forumda bu kitlerden kullanan var mı? piyasada 1700 tl ye kadar bulunabiliyor ama benim baktığım kit 3bin civarında. bataryası falan iyi, watt ı yüksek sanırım o yüzden pahalı biraz. elektrikli bisiklet konusunda tecrübeli arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim :)

Geri