Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletler indirime ne zaman girer ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Hem ulaşım için hem spor için hemde sevdiğim için bir bisiklet almak istiyorum. Maddi durumum pek iyi olmasığı için 500 tl kadar bir rakam beni biraz zorlayacak. İstanbulda oturuyorum. Salcano city fun 70 almak istiyorum. Şuan kışa yaklaştık. Bisikletler indirime girermi ? Veya ne zaman girer. Saraçhaneden almayı düşünüyorum bisikleti. Fiyatları uygunnu saraçhanenin

Scudo
Kışın indirime girebilir yaz gelirken alırsan yeni modeller biraz pahalı olabilir

Cebinde nakit para oldugu sürece her zaman indirime girer. Sicak paranin cozemeyecegi kilit yok.

Aslında liste fiyatında görünmese de yüzyüze görüşme ve nakitte bu mevsim ciddi indirim yapabiliyor.
Bence paranızı yanınıza alıp bisikletçiye gidip yüzyüze görüşün.
Umarım istediğiniz bisikleti alırsınız.
Şimdiden hayırlı olsun diler, saygılar sunarım...

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@mehmetalisoylu50 Bence bisikletsiz geçen gün ömürden. En kısa zamanda sizin için en uygun olan bisikleti almanızı isterim. Tabii şunu da unutmamak lazım.
Bence iktisatta bir mala/hizmete ne kadar çok ihtiyacınız varsa, onu ne kadar acilen arzuluyorsanız. Kazık yeme ihtimaliniz o kadar fazladır. :)
Ve siz ne kadar yüksek fiyattan city fun 70v alırsanız. Üreticiyi o kadar çok o üründen üretmesi için teşvik etmek durumunda kalırsınız.
En nihayetinde tüketici her zaman rasyonel davranmalı. Menfaat maksimizasyonu peşinde koşmalıdır diyorum. :)

ne yaparsanız yapın ama saraçhaneden bence vida bile almayın :bsmagryr:

Bence de 2.El bölümünü sıkı takip edin bütçenize ve kafanıza uygun düşecektir. Mevsim sonu daha fazla satış oluyor 2. ellerde.

@urkmez39 neden böyle dedinki ? Ben saraçhaneden alcaktım ama içime kurt düşürdün. Sadece esnaflarının biraz sıkıntı olduğunu duydum. Bisikletlerde falan sıkıntı varmı ?

@mehmet.ali malesef bisikletten çook ablamıyorum 2. El alma durumunda kazık yeme ihtimalim yüksek

Kaçkar bisiklette güzel indirim var bi bak derim dostum

@mehmetalisoylu50

ben de anlamıyordum. Hala da anlamıyorum. şimdi bana furç takımı ne derseniz anlamam. O yüzden esnafla bile muhatap olmaya değmeyebilir. Hatta yanlış bile yönlendirilebilirsiniz?
Tüm sorumluluk sizde olmak kaydıyla internet üzerinden alın derim. N11, bonus falan böyle bir iki kampanya ile bakmışsınız. Liste fiyatının 100 TL altına gelmiş.
Ben bir de salcano yetkili servisini aradım. Kargo adresine sizin adresi yazacam dedim. Teslim almışlar. Gittiğimde bisikletim kuruluyordu. Bindim baktım lastik biraz az basılmış. Hemen bir benzin istasyonuna
hava basmaya.

@mehmetalisoylu50[/USER] Bence bisikletsiz geçen gün ömürden. En kısa zamanda sizin için en uygun olan bisikleti almanızı isterim. Tabii şunu da unutmamak lazım.
Bence iktisatta bir mala/hizmete ne kadar çok ihtiyacınız varsa, onu ne kadar acilen arzuluyorsanız. Kazık yeme ihtimaliniz o kadar fazladır. :)
Ve siz ne kadar yüksek fiyattan city fun 70v alırsanız. Üreticiyi o kadar çok o üründen üretmesi için teşvik etmek durumunda kalırsınız.
En nihayetinde tüketici her zaman rasyonel davranmalı. Menfaat maksimizasyonu peşinde koşmalıdır diyorum. :)

Kendimi Rahmetli İler Parasız hocanın dersinde zannettim bi an her ne kadar İlker hocayı sevsemde İktisat yüzünden az daha forumdan kaçacaktım..:)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@MuhasebeAnkara

Kendimi Rahmetli İler Parasız hocanın dersinde zannettim bi an her ne kadar İlker hocayı sevsemde İktisat yüzünden az daha forumdan kaçacaktım..:)

İlker Hoca'nın kitaplarını gördüm ancak kendisi ile mülaki olamadım. İktisat dersimi Hacettepe'de Prof. Dr. Mehmet TOKAT'tan aldım. :)

@urkmez39
hocam istanbulda başka nerelerde bulabiliriz city fun 70 'i

@mehmetalisoylu50

Mesela Salcano'nun NG650 bisikletinin 100 den fazla versiyonu var. Bir bayideki gidonla diğer yerdeki gidon vs. aynı olmuyor. Saraçhane esnafı da hem pahalı satıyor, pazarlık yapma konusunda çok katılar. Ürünü aldığınızda ertesi gün sizi tanımazlar. Saraçhane Salcano bayisi daha sattığı ürünün özelliklerini bilmiyor (XRS30 - En çok satılan modellerinden biridir.). Tecrübe ile sabittir, sadece modelleri görmek için gittiğimde bile bir şey bulamayıp döndüğümü bilirim.

Hem Salcano hem de Saraçhane ikisinden de uzak durmalı fikrimce..

[QUOTE="hogutmen, post: 1866050, lker Hoca'nın kitaplarını gördüm ancak kendisi ile mülaki olamadım. İktisat dersimi Hacettepe'de Prof. Dr. Mehmet TOKAT'tan aldım. :)

Uludağ da dersimize girerdi bi kaç dersimize girdi. Bir çok okulda kitapları vardı. 2 hafta felan oldu rahmetli olalı.

@Emre Örsel

(link)

internetten salcano bayilerini bulabiliyosunuz. dahası, telefonları da var. arayıp modeli onlara sorabilirsiniz de.

• Beğen
Tepkiler: Emre Örsel
@MuhasebeAnkara Allah rahmet eylesin. Yav ne konu dışı adamım yav. Her konuda alakasız yorumlar yapıp konuyu saptırıyorum. Yazmayacağım bundan sonra kendi kendime ceza verdim. :(
Ya da sadece konu dışında yazarım.

• Beğen
Tepkiler: MuhasebeAnkara
Geri