Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletlerin hükmettiği bir dünyada bisiklet olsaydınız ne bisikleti olurdunuz?

Tepki
6
İsim
Fatih Yerli
Bisiklet
Giant
Evet soru gayet açık ve net diyeceğim ama hiç öyle değil.

Bir dünya düşünün ki bisikletler bu dünyaya hükmediyor. Bakanlar, kural koyucular hep bisikletler. Hatta öyleki bisikletlerin cinsiyetleri var ve birbirlerine aşık oluyorlar ne kadar fantastik değil mi? Bisikletlerin seviştiği sahneleri düşünün!

Böyle bir dünyada bir bisiklet olsaydınız ne bisikleti olurdunuz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Abi kusura bakma yaşına dikkat etmemişim şimdi fark ettim özür dilerim fakat "bisikletlerin seviştiği sahneler" i okuyunca koptum :) Hakkını helal et mazur gör.

Baroni Storm olurdum . (Çift amörtisörlü mtb )

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
Mantıklı düşünüp, ona göre seçeyim diye 5dkdır bekliyorum arkadaş bu nedir ya. :) En son hangi mtb en sağlamdır diye nette araştırırken kendime geldim çok şükür.

CBR 1000RR FireBlade SP olurdum ben :) içimde motor aşkı var benim babuş
Bi fotosunu bırakayım şöyle :
fireblade-sp.jpg

şu sıralar tur bisikleti olurdum her halde herkez den uzak bir başına tam ihtiyaç duyduğum

90'larda çıkan amortisörsüz Trek dağ bisikleti olmak isterdim. Yarı yolda bırakmayan ve kullanıcısına sadık bir bisiklet olurdum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
IMG_20180522_091046.jpg

Böyle bir şey olurdum herhalde. Kaderine terkedilmiş, yanında 2 kader ortağı ile birlikte...

Herkesin bisiklet olduğu bir dünyada bisiklet olmak istemezdim. Trekking ayakkabısı olmayı tercih ederim.

• Beğen
Her zorluğa katlanma huyumdan dolayı " katlanır " bisiklet olurdum...:D

66 kadro restore edilmemiş klasik bir yarış bisikleti yada deniz kıyısında yarısı mavi ve beyaza boyanmış ama sıradan görünen terkedilmiş bir kayık olmak isterdim

• Beğen
Geri