Scudo Sports

Bisikletlerinizi başkalarına veriyor musunuz?

Scudo
@Mustafa Zeybek
Bu mesajı yazdıktan sonra gidonu da 64 ten 78 e çektim. Buyursunlar binsinler :ssrtcbya:

@Fırat Ç.
Ben bile binerken/inerken şortun seleye takılması sonucu birkaç defa düşme tehlikesi yaşadım :D kadro 20 inch. Sele borusu sınırdan 4.3 cm kadar üstte DSC_1518.JPG

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
at avrat silah diye bosuna demeemis atalarimiz.. kesinlikle vermem

Bisiklet alalı ve bisiklete başlayalı bir hafta olacak. Aldığım günden bugüne üstüne titriyorum resmen, hakkında herşeyi öğrenmeye çalışıyorum.

Bu hafta işe bisikletle gelip gitmeye başladım. Dün iş arkadaşlarımdan birisi, ofis dışında iznim olmadan bir tur attıktan sonra, ofise gelerek bisiklet hakkında yorumlar yaptı hatta zilinin yerini değiştirdiğini, şimdi daha rahat kullanabileceğimi söyledi. Aslında sanırım tam o esnada ben bisikletin zilinin çaldığını duymuştum, kulak kesildim fakat algıda seçicilik başladı diye düşündüm ve bakmadım, bakmış olsaydım da bir şey söyleyemeyecektim çünkü sonra da söyleyemedim neyse ki kendisinin de bir motoru var ve en azından bilgi sahibiydi. Yine de inanamadım en azından izin almasını beklerdim sanırım. Ufakta olsa böyle bir şey yaşayınca öfkeyle karışık hissettiğim bu durum ''Normal mi?'' diye düşünürken forumda arattım bu konuyu ve yalnız değilmişim, öğrendim.

Bu zamana kadar bilinçsizce bisiketlerini kullandığım arkadaşlarımdan, (hatta zarar verdiğim bir tanesi var aralarında ki hala üzülerek hatırlarım ve şimdi çok daha iyi anlıyorum.) hoyratça kullandığım, kullanırken hiç dinlemediğim bisikletlerden de özür diliyorum. Bu mesajı da kendime bir not olarak kaydediyorum.

İzmir'den sevgiler.

Sürmesini bilen bir iki kişiye veririm. Ötesi yok

"ASLA" diyebileceğim üst düzey bisikletim yok:D fakat iyi kötü çok önemli değil sanırım manevi bir bağ oluştu bende, pek paylaşamıyorum.

Mekanik bir yapı sonuçta. Bütçeme göre iyi paralarda verdim ama paylaşım konusunda pek katı değilim. Yolda beni görüp '' abi bir tur atayım mı '' diye seslenen minik zibidileri asla kırmıyorum. Düşsün, düşürsün, (kendine birşey olmadığı sürece) en fazla gidonu sıyırır, pedalı ezer onun minik kalbinin incinmesinden daha mühim değil. Koca kadroya minik gelen bedeni ile pedal atmaya çalışırken onları zeyir etmek benim için oldukça keyifli.

Akran olarak genelde bisiklet tecrübesi olan kişiler bu tip talepte bulunur. Güven duyduğum kişiler olduğundan paylaşmaktan çekinmem. Ben henüz çıkamasamda bisikletim bir avrupa turu yapıp geldi.

@burak gulyapan oluuur :D siz de trek tur Bisikleti almışsınız galiba :rolleyes::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
bir keresinde kıramayıp bir arkadaşıma verdim mandalı yarım açıp seleyi döndüre döndüre düşürüp sele borusunda derin çizikler oluşturunca bir daha Kimse istemesin diye mandallıyı söküp yerine alyanlı sele kelepçesi taktım ;)

• Beğen
Tepkiler: ATTy
kesinlikle hayır :)
bi kereside mtb vardı o zaman bende arkadaş daha yeni spd konusunda benden habersiz duvara yasladığım bisiklete binmiş tur atmış tabi spd konusunda yeni çıkaramayınca ayağından sert bi düşüş yaşadı kulağıma ses geldi nedir diye bir baktımki benim bisiklet yerde :) ne dersin işte arkadaş .. bu yüzden tek sürücüsü benim ve asla kimseyle paylaşmam

Bu birazda bisikletin maddi manevi değerine bakar, senin zincir sürtmesin diye nizami vites atışın bir yanda dururken,karşıdaki adamın çatır çatır vites atması insanın içini gıcıklandırıyorsa vermeyeceksin.sonra içten içe kin beslemeye başlıyorsun.:D

Bir defasında bisikletçim 9000 liralık xc sini bir çocuğa denesin diye vermiş. Geri aldığında bilin bakalım bisikletin neyi eksikmiş? Vites kolunun alt kapağı. Çok ilginç ya :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Genel olarak veriyorum gençlerle takıldıkça

Bende kimseye vermem. Arkamda cimri, pinti, amma kıymetli malın varmış vs diyenler oluyor. Dönüp onlara ben benim olan malın lafını yapıyorum. Peki siz sizin olmayan bir malın lafını niye yapıyorsunuz diyorum. Sonrasında uzun bir sessizlik :D Çocukken bir kere ödünç aldım gece vakti yolda ağaçların dikildiği kare bir delik varmış girmemle ön tekerin C harfini alması bir oldu. Hemen yaptırdım tabi. Teaa o zamandan beridir ödünç mal almam vermemde. Neme lazım malı geçtim malı verdiğim kişiye bir şey olursa uğraş dur. Maceraya hiç gerek yok ;)

Geri