Bisiklet alalı ve bisiklete başlayalı bir hafta olacak. Aldığım günden bugüne üstüne titriyorum resmen, hakkında herşeyi öğrenmeye çalışıyorum.
Bu hafta işe bisikletle gelip gitmeye başladım. Dün iş arkadaşlarımdan birisi, ofis dışında iznim olmadan bir tur attıktan sonra, ofise gelerek bisiklet hakkında yorumlar yaptı hatta zilinin yerini değiştirdiğini, şimdi daha rahat kullanabileceğimi söyledi. Aslında sanırım tam o esnada ben bisikletin zilinin çaldığını duymuştum, kulak kesildim fakat algıda seçicilik başladı diye düşündüm ve bakmadım, bakmış olsaydım da bir şey söyleyemeyecektim çünkü sonra da söyleyemedim neyse ki kendisinin de bir motoru var ve en azından bilgi sahibiydi. Yine de inanamadım en azından izin almasını beklerdim sanırım. Ufakta olsa böyle bir şey yaşayınca öfkeyle karışık hissettiğim bu durum ''Normal mi?'' diye düşünürken forumda arattım bu konuyu ve yalnız değilmişim, öğrendim.
Bu zamana kadar bilinçsizce bisiketlerini kullandığım arkadaşlarımdan, (hatta zarar verdiğim bir tanesi var aralarında ki hala üzülerek hatırlarım ve şimdi çok daha iyi anlıyorum.) hoyratça kullandığım, kullanırken hiç dinlemediğim bisikletlerden de özür diliyorum. Bu mesajı da kendime bir not olarak kaydediyorum.
İzmir'den sevgiler.