Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletlileri taciz eden otolar hakkında bir deneme

Genelde tofaş, brodway, toros, tanus vb. araçlardan gelir bu şekilde tepkiler... Sebebi ise, merkeze veya sosyal bir ortama uzak yerde oturduklarından mahallelerinde sadece çocuklar bisiklet ile gezdiğinden büyüklerin motorla veya araba ile gezmesi gerektiğini bisikleti bir çocuk oyuncağı gibi görmelerindendir veya (kusura bakmayın)" enayiye bak otobüsle veya arabayla gitmek varken bisiklete biniyo" gibi düşünmesinden kaynaklanıyo... İlgilendikleri tek spor futboldur ve futbol dışında herşey onlar için gereksizdir... Ancak futbol işinide bu tipler pek beceremez... Tuttukları takım yenildiklerinde kendilerine zarar bile verirler :)

Scudo
Hatta lüks araba kullanlar dahi bana yol veriyorlar!Zaten vermese de direk dalarım herhalde? :=)

buralarda tipik laf "gardaş dekerin donüyo la..huhahahaha" buralarda hava pek sıcak olmadağından arka camlar kapalı olur zaten tüm camlar siyah filmle kaplı:) egzozun en uçtaki susturucuyu çıkarır bir de ucunu büzdürürler kulak dayanmaz o sese.arka camda bmw ve volvo lardaki yassı anteni alır arka cama takarlar.modası geçmiş şarkılar son ses patlak hoparlörlere verilir.bir türlü anlayamadığım az yakma bahanesiyle yan oturuş.bu mahlukların özelliklerini saymakla bitiremeyiz.babam aynadan tofaş görünce hemen sağa çeker yol verir bana döner "maganda bunlar uğraşmaya değmez yol vereyim de defolup gitsinler" der :D

(argo sözcükler için af buyrun durumun vahimliğini anlatmak için kullanmam gerekiyordu)

• Beğen
Tepkiler: serhad
@serhad k

Harika bir tespit serhad bey

Ağlanacak durumları var, farkında değiller...

• Beğen
Bu tiplere ultramaganda diyebilirsiniz. Sakın ha hayvanlarla kıyaslamayın zira hayvanlara hakaret olmuş olursunuz. Bu tiplere alçak da demeyin zira alçaklık da bir yükseklik ifade eder bu tiplere "çukur" deyin.

Bu tarz magandalar aracını 100 km. ye kaç saniyede ulaşabilirim diye test eder tarzda sizi uzaktan gördükçe basan tipler.

Geçenlerde su arabalarından birisi benzer şeyi yaptı. Damacanaların epeyi kulağını çınlattım yani :D

• Beğen
@bvarol

haklısın kardeş ,

eşşeği önce suya göndermeli ondan sonra gelene kadar vermeli sopayı :D

yada 2 tane odun ıslatmalı kuruyana kadar bir biriyle bir ötekiyle :D :D

• Beğen
@Tolga Gürgün

Eşşeği en uzak yerdeki suya göndereceksin gelene kadar döveceksin, döverken kımıldadın saymıyorum deyip yeniden döveceksin ancak bir faydası olur :)

ehliyeti yeni aldım şu sıralar. akşam babamı bir yere bırakmaya gidiyorum. böyle nerden geldiğini anlamadan bi şahin yanımda bitiverdi. son ses müslüm baba çalıyo. adam dolmuşçu şeklinde oturmuş bana bakıyo. ben adama baktım adam bana baktı. sonra ben biraz daha gaz verdim arabayı geride bıraktım. babam napıyon sen dedi. bende adam biraz sakattı geçtim dedim. bi baktım adam arkama girmiş rahat vermiyo. babam sağa çek bırak geçsin dedi. sonra dediki'şahin,toros araba gördünmü kenara çekil. çünkü adam dün eşekten inmiş bugün torosa binmiştir. ne yapacağı belli olmaz' dedi. yani bu parazitler sadece bisikletlileri değil arabalarıda rahatsız ediyorlar. aslında toplayacan tüm şahin-toros bi kibrit atacan bütün dertler biter vallaa:D

Bende eğlenceli bir yöntem var.:)
Ya biraz gaz veriyorum ışıkta beklerken ya da göz göze gelmek de yeterli oluyor, sanki kapışacakmış gibi bakıyorum. Yeşilde adam tam gaz kaydıra kaydıra kalkıp gidiyor, ben de normal bir şekilde kalkıp devam ediyorum. Kendi kendine kapışıyor böylece.:)

Sanki 50 metre ötedeki ışığa benden önce varıp kırmızıda durunca eline bir şey geçecek... Böyle yapınca güzel oluyor ya.:) Adama sa*** muamelesi yapıyorum resmen. Onca bastı, benim belki on katım benzin tüketti... Ama yine bir kırmızı, yine yanyanayız. Ne değişti? :)

bencede tespit mukemmel olmus arkadaslar :D :D koptum ama onlara laf yetistirmek yerine bira sisesi gibi bener bir sey fırlattıklarında usume araba suruldugunde plkayı alıp emniyette sikayetci oluyorum ...

Bu arkadaşlar aynı zamanda yol boş olursa sol şeritten devam ederler neden araba ralli arabası ya,
Yolun sağında siz olursanız sol şerit sanki dolu gibi sizin üstünüze sürerler.
Eller camdan sarkar bisikletlinin yanından geçerken bizim kulağımıza uğultu olarak gelceğini anlamıycak kadar kuş beyinli insanlar wöooahhh diye bağırırlar.
Olmadı motosiklete binenler kapışalımmı diye bağırırlar.
Eğer benim üstüme arabayla geliyorsa bn istifimi bozmam devam ederim.
Dahada gelıyosa kaldırıma cıkıp ondan daha hızlı giderim bişey değişmez:D

• Beğen
Bir gün Amerikadan belgesel çekmeye gelirlerse şaşırmayın!
Ne olursa olsun ,
Mevlana dediyse ne olursan ol yine gel :)

• Beğen
berberde saçlarımı kestiriyordum .bisikletim dışarıda... çocuk sordu .abi kaç para bu ..:mad: sübhanallah...sence ne kadardır dedim. 500 varmı dedi.yo şu fiyata aldım dedim.uaaahhhh die bi ses çıktı :D ardından mobiletli maganda sıfaındaki kopuğa lan rüstem bak bu kadara almış senin motordan (baya bi hesaplama yaptı )25 tane alabilir nan öbürüde bisiklete baya bi tren muamelesi yaptıktan sonra yok nan vermem ben o kadar gider bi tofaş araba alırım ..yani bu tür nereden yayıldı acaba dünyaya

Böylelerinin çocukluğuna inmek lazım :)

Aslında Ankarada çok karşılaşıyorum bu tiplerle... Bazen tartıştığımda oluyor... Sorun çıkaracak gibi gözüküyorsa " Bi saniye abi ekip çağırayım öle konuşalım" diyorum , işe yarıyor basıp gidiyorlar. Geçen bi elemanla baya bi tartıştım (taksici) park yapılmaz levhasının tam dibinde duruyor... laf falan attı geçip gideceğimi sandı galiba . döndüm baya bi tartıştım en çok hoşuma giden lafı "gardaş sen ne taşıyon üstünde (silah) hiç korkmuyon mu" dedi :)

Kampanya! Fortus Magandus alana Tofaş Hediye! :). Bisiklet Alana Sağlık Hediye! ;)

Konunun anatemasındaki karakterleri çok iyi tanıyorum.genelde kırmızı ışıkta beklerken karşılaşıyorum,yarışa varmısın ,anca gidersin,kaç basıyo,bisana kaç kişi biner gibi 06 yaş grubu espirileri çok duydum.
ama en ilgincinden biri aynen temadeki karakterlerle sayip bir arabanın yanımda durup içindeki karakterin camdan uzanıp ciddi sekil de bana kask kımı gösterip şunu sormasıydı (havayastığı varmı?).
Bende beklenmedik bir çabuklukla (hava yastığımı,kliması bile var) cevabını verdim :D,
karşı tarafın verdiği cevap biraz içerler şekilde vayyy anasını bee oldu.
Ben hala bu olayı düşünüyorumda,bana sanki gerçekten inandı gibi geliyor:D

@cihanbesyo

inanacaklarını hiç sanmam çünkü malum onlar yolların kralı onların tofaşında klima olmadığı için kimsede de olmaz düşüncesindelerdir

Geri