Scudo Sports

Bisikletliye özel ücretsiz şarj hizmeti

Mycity

Aktif Üye
Tepki
162
Bisiklet
Carraro
Hem bisikletçi hemde işletme sahibi biri olarak bisikletlilerimize özel ücretsiz şarj hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyorum öncelikle bu kararı almamdaki en büyük sebeplerden birisi sarıyer tarafındaki ismi lazım değil aptal bir işletmeci telefonumun şarjı bitmişti powerbank'ım yoktu ve kafadan bir işletmeye girdim ancak şarj rica ettiğimde izin vermedi bende bişey demedim o sinirle çıktım geldim ve böyle bir karar aldım hadi hayırlı olsun.
Not: Yolu düşen herkesi beklerim Çekinmeden uğrayabilirsiniz ben yoksam eleman vardır onada gerekli bilgileri ilettim...

Not2: Sizlerden bir ricam konuya yorum yazın sürekli üste dursunki görmeyen arkadaşlar görsün

Adresi göremeyenler için

(link)

(link)
https://i.hizliresim.com/3LAQ99.png

11:00 - 00:00
Saatleri arasında iş yerim açık

Scudo
Tüm forumdaşlarım adına teşekkür ediyorum @Mycity Çok hoş bi uygulama olmuş. Bazen gerçekten çok müşkül durumda kalabiliyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: Mycity ve berktx
Tek kelimeyle kralsınız, eminim bunu bilip de aynı şehirde olan arkadaşlar sizi mutlaka ziyaret edecektir elinizi sıkacaktır. Ben kendi adıma teşekkür ederim

Uygulama için tebrik ederim... Umarım birçok dükkan yapar bunu... O tarafa işim düşerse yakından tanışmak isterim... Selamlar....

• Beğen
Tepkiler: berktx ve Mycity
@Mycity Ne kadar da yardımsever bir işletmeci :D Keşke tüm esnaflar sizin gibi biz bisikletlileri düşünseler:)

Çok güzel bir uygulama olmuş. BUP'a eklemeniz ayrıca güzel. Teşekkür ederiz... :)

Belki hayatım boyunca hiç yolum düşmeyecek ama takdir ediyorum sizi. Ornek alınacak bir davranış. Helal olsun size.

@Mycity Ornek alınması gereken bir davranış..
Hic ugrayamayacak olsamda teşekkürler boyle bir hizmet için

Güzel bir düşünce teşekkür ederim

Bende Turan gunes caddesinde oturuyorum bi tebrik etmeye gelirim artik:harika:

@Emre Asilar beklerim hocam mutlaka :)

ee nerde bu bisikletçiler şarjı biten yokmu :)

güzel bir davranış sergilemişsiniz gerçekten..umarım başkalarına örnek olursunuz.teşekkürler duyarlılığınız için

ee arkadaş kıyak yaptı da eline mi yapıştı? aslında bu tarz ince jestler hem yapan hem de yapılan için hayatı zahmetsiz güzelleştiren şeyler. ama yine de yeri geliyor insanın aklına gelmiyor. hatta yaralı parmağa işeyeceğine dağları aşıp öteye yapıyor çişini başkasının işe yaramasın diye. oralara hiç yolum düşmez. telefonum eski tüfek nokia şarjı 4 günden az gitmiyor. bu yüzden muhtemelen görüşmeyiz ama yine de teşekkür edeyim.

O zaman sadece telefonumu şarj etmeye geleceğim. Bir şeyler almıcam olur mu ? :) Birazda reklam kokmuyor değil şimdi :p

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
@Mycity tur düzenlenebılır aslında ben gelırım şahsıma konuşuyorum guzel etkınlık olur herkez telefonunu sarj etsın topluca

Geri