Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletliye Yapılan Saygısızlık

bu adamın(ünal turan) hayran kitlesinin yaş oranı 0-6 yaş grubu nerede ergen nerede özenti var hepsi bi sayfaya toplanmış

Scudo
yurdumun dandik gençlerinden biri sadece, üzerinde konuşulmaya bile değmez!
insan müsveddesi

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
Dayak çözüm değil ama böylelerini varya alıcan seleyi kafasını kafasına akıtıcan pekmezini.

• Beğen
ünal turan salağı ve yancısı seyfullah ergeni.. tabiki bunların şakşakcıları ergenler :D:D hiç aldırış etmeyin şunlara tamamen beyin fakirliği çekiyorlar

• Beğen
Eğer Hürriyet'e haber olduysa, yine infial yaratabilir kaydırma videosunda olduğu gibi. Aleni suç duyurusu teşkil eder muhtemelen tabi bu işin peşine düşecek savcı lazım.

Ulan yok mu şu memlekette bisiklete binen bir savcı...

bu tip videolar silinmesin, kalsın.... yaymak, sildirmekten daha işlevsel..

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
Bu adam şu sarı renkli trafik magandası ise sonrasında yakalanıp trafikten men edilmemiş miydi? bisiklet video'su daha mı önce çekilmiş acaba?

Ehliyetine geçici süreliğine el koyulmuş daha sonra alıp aynı şeye devam etmiş sanırım. Bir kaç kez yanımdan geçerken bana da bağırdılar. Bi keresinde ödüm patladı.

gereksiz insanlar.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
saygı değmez magandamızın facebook'u:
(link)

dürtmek isteyen, dürtsün :)

sarı araçtaki magandalığını ocak 2015'de yapmış sonrasında:
Ünal T., ilk olarak akıl sağlının yerinde olup olmadığının tespiti için Bakırköy Sinir ve Ruh Hastalıklar Hastanesi'ne gönderilecek. Ardından karakola teslim edilecek. Sürücü hakkında trafiği tehlikeye sokmak, Karayolları Trafik Kanuna Uymamak gibi suçlardan işlemler yapılacak. Ehliyetine el konulan Ünal T.,soruşturma sonunda ise 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Bakırköy'de iyi tedavi edememişler demek ki.

hürriyete yollamıştım , koymuşlar sonunda. şimdi fox habere yollamayı düşünüyorum eğer ana haberde filan çıkarda daha büyük bir olay olur , güzel olur.

''Cihan Kırmızıkeşke en kötüsü böyle olsa. bisiklet sürerken ikiz aynasıyla çarpıp kaçanlar var. bu gene iyi''

diye yorum yapmış arkadaş. videodaki bisikletlinin ne hatası varda böyle bir yorum yapıyor ?

@anıl şentürkk

Ceza tabi ki gelir, ama bisikletliyi teşhis etmeleri lazım.

Bisiklet ile otobana çıktığı için kendisine ceza gelir. (e-5 otoban değil ama böyle ceza yiyen, sonra mahkemeye verip onu da kaybeden var)

Geri