Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette arka çakar incelemeye, inceleme :)

Hocam faydalı güzel bir inceleme videosu çektiğiniz için teşekkürler. :harika:
Kullanım süresi biraz az olsada ( 3.5 - 14 saat ) kırmızı mavi çakar modunu çok beğendim ve bende sipariş verdim.
Pilli arka çakarın yanında bunuda kullanırız yedekli olur.

Scudo
@ertataseven
elinden alamazlar,mahkeme kararı istersin:D:Dbisiklette 155 serbest diyelim,gece bekçisi düdüğü serbest olduğu gibi;)

@Tuguj
18 Günde

@N.ÖZKAN
Çok güzel düşünmüşsün, bende asla tek arka çakar ile yola çıkmam, hatta miniklerden de olsa çantamda bir üçüncüsü de hep yedekte vardır.

elinize sağlık çok güzel video olmuş, tam aydınlatma ürünü alma arifesindeydim çok iyi oldu.
polis çakarı başımıza iş açmasın :cool::cool:

@Asusmune Merhaba, Linkte 4 farklı ürün var. Sizin tanıtımını yaptığınız "Red&Blue Lights 6 modes" olan değil mi?

Bu tip kırmızı - mavi ışıkların araçlarda kullanımı 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve Trafik Yönetmeliğince yasak. Cüzi bir miktarda olsa bile para cezası var (galiba 60TL gibi bir şeydi). Günü iyi geçmemiş bir polise denk gelirseniz ceza yazabilir.

güzelmiş, güle güle kullanın

@Asusmune Videoda 1.5 dolar takip için ödedim demişsiniz. Ödeme ekranın da mı çıkıyor kargo takibi için ücret kısmı?

Güzel bir inceleme olmuş anlatımda öyle :)

@Edip Dinçer
Edip karayolu tanımı içine bizim arasokakta giriyorsa radyo kontrollu tum polis aracları bağlanmalı, hep armaları var, hemde cakarlari aynı yanıyor.bwnim bildiğim bu çakarların tek amacı geçiş üstünlüğunü duyurmak için dikkatleri üzerine çekmektir amaçlari ama senin dediğin gibi memura denk gelmek için 3 gün önceden hanimiyla,2gun once sevgilisiyle,bir gün oncede dostuyla kavga edip goreve cikmasi lazim

@Asusmune

Zaten dediğim gibi, eminim hiçbiri bir şey yapmaz çoğu ama kıl birine denk gelme ihtimali de var :).
Daha önce bu forumda benzer bir şey kullanan bir arkadaşı uyarmışlardı polisler. O konuyu da aradım ama bulamadım bir türlü.

@Asusmune
Elinize sağlık. Kesinlikle o bahsettiğiniz tanıtımdan daha güzel bir video hazırlamışsınız. Ürün de gayet yeterli.

ürün tanıtımını çok başarılı buldum.. yerinde espriler ve akıcı konuşma hoşuma gitti..

olayın polis boyutundan asla emin olamıyorum çünkü polislerin davranışlarında bi istikrar yok.. mesela ebay'den aldığım ön aydınlatmanın çakar modu feci güçlü bütün sokağı aydınlatıyor diye ışığın yönünü biraz yere doğru ayarlıyorum ama polis görse "sürücüleri rahatsız ediyorsun" diyerek el koyar mı acaba diye düşünmeden de duramıyorum.

Ürünü alıp denemek lazım.... bende moon var gayet güzel ancak bunun 10 katı para vermiş tim istersen memnun olma ;-)
Bu gibi lambalar sarsıntıdan kapanıyor olmaları az yer kaplamaları ve parlak ışık vermeleri açısından çok faydalı teşekkürler tanıtım için...

aaa ben çok sevdim bunu, teşekkür ederim paylaştığınız için hemen şaapıyorum :)

Ohoo şahane ürün. Knog Blinder performansında ama yirmide biri fiyatına. Mavi çakarı da çabası...

Geri