Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kış hazırlıklarını yaptınız mı, neler yaptınız?

Cem Tunç

@bike33travel
Tepki
369
İsim
Cem Tunç
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Triathlon
Merhabalar, ben bisiklet için mont aldım, ayakkabı kılıfı, tayt, yağmurluk aldım, ön ve arka aydınlatmaları elden geçirdim, çamurlukları taktım,arka fren balatalarını yeniledim, lastikler eskimişti onları değiştirdim, iç lastikleri kontrol ettim sıfır iç lastiğimin birini jelatininden çıkardığımda yarık olduğunu görünce hüsrana uğradım ve yolda kaldım, şimdi en az 2 yedek iç lastikle geziyorum, pompam bozulmuş, değiştirdim. Bu kadarcık.
Sizin hazırlıklarınız neler?

Scudo
@Cem Tunç Ufak tefek ayarlamaları yapıldı. Fren pabuçları değiştirildi. Kıyafetleri tamamlamaya çalışıyorum. Aydınlatmam mevcut fakat yetersiz kalır gibi gözüküyor bu yüzden yenilerini alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Bi çamurluk aldım o kadar . Gerisini bahara bıraktım.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Kış lastiklerimi taktım, antifriz yeniledim, yağı kontrol ettim,zincir , takoz, çekme halatı aldım.

Bankalarla görüşeceğim.Uygun faizli kışa hazırlık kredisi bulursam çekeceğim.Zira bisiklet ve kışa hazırlığı yan yana getirdiniz mi herşey "para" ya çıkıyor:krktm:

Hem de "çok para" ya

@Mehmet Metin Levent

:D Ayakkabı kılıfı almadan önce çift kat çorap giyip iki çorap arasına streç film sardığım oldu. Ama rüzgarlığı tırmanışlarda çıkartmam gerekiyor yoksa çok terliyorum.

@Ziya On Road
ülkemiz tekstil devi diye aldı vardi yıllarca, bir nesil tekstil mühendisliği puanlarını yukarılara çekti. taa ki, gümrük birliğine girinceye kadar. meğerse biz, çarşaf ve havlu üretiyormuşuz. teknik iplik ve teknik kumaş üretmiyormuşuz. muhtemelen, makinasından yazılımına kadar ithal, dahası kulaşı ya da ipliği ithal puhu marka içlik aldım. marka yerli ve milli çok şükür ama mülteci çalışıyor mudur içerde bilemem. mesela onlar güzel ama maşallahı var fiyatının. öneririm.

@Atasoy
iyi yağlandık be abi :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ben çamurluklari ve kalin kis lastigi taktim onun disinda isim olmaz. Ne yaparsaniz yapın ne usumeyi nede terlemeyi onleyebilirsiniz. Birileri yapabiliriz diyorsa idda ispat ister
20181201_170843.jpg

182519 dosyayı görüntüle Camurluklari taktım o kadar.4 mevsim zefal yag yagisli havalarda da is goruyor.Ama en fazla 2 yağmurlu sürüş sonrasında kuruyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yağını değiştirdim lastiklerini çıkarttım askıda yazı bekliyor kışa hazırlık bizde böyle :)

Çoktan yaptık hazırlıkları kışın yarısı bitti bile yaw artık yaz moduna geçicez hatta ben tüm malzemelerimi dolar 3 iken yapmıştım şimdi olsaydı kısa tayt ve çıplak elle sürüyo olurdum

Geçen kış, önümüzdeki kış bisikletin masrafları biter, gerekli şeyleri alırım diyordum ancak bisikletin masrafı bitmek bilmedi. Aynı tas aynı hamam devam.

Alta 15 liraya aldığım tutku termal tayt+basketbol şortu, üste 1. Katman olarak kısa kollu forma, 2. katman olarak hoodie giyiyorum. Çantaya bir ceket, bir tişört, bir çorap atıyorum. Ellerimde günlük eldiven, başımda buff ile kendimi araziye vuruyorum.

Arazide yokuştan başka bir şey olmadığı için kendimi zorluyorum ve vücudumu kaynayan çaydanlığa çeviriyorum. Üstümde buharlaşan teri görünce ısınma hareketlerini yapıyorum ve hoodieyi de çıkarıyorum. 700 rakım civarına geldiğimde rüzgardan dolayı hoodieyi tekrar giyiyorum.

Inişe geçmeden önce formayı çantadaki tişörtle değiştiriyorum, başımdaki bafı ters yüz ediyorum, 2. Çorabı ve ceketi de giyip hızlıca eve yollanıyorum. El ve ayaklar illa üşüyor, sırtımda gereksiz bir ağırlık oluyor ama yaz geldiğinde o ağırlığı atmanın da etkisiyle canavara dönmüş oluyorum.

Sevince bahane kalmıyor kısaca :)

Lastikler, araba lastiği ile aynu fiyat olmasa değiştirecem ama... İşin içine öğrencilikte girince yavaş sürmekten başka çare kalmıyor. ...

• Beğen
Tepkiler: fotoğrafçı
Geri