Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kış hazırlıklarını yaptınız mı, neler yaptınız?

Scudo
Hic kis icin hazirlik falan yapmamistim. Bu gun bostum ve bir cikayim dedim. Sadece uzerime bir iclik giydim (atletsiz :D), onun uzerine kisa kol bir forma, onun da uzerine bisiklet ceketi. Eldiven, kask olmazsa olmaz tabi. Altimda bisiklet tayti ve pantalon. 35-40 km. kadar gezindim ve sogugu cok fark etmedim (hic fark etmedim diyemem tabi :kptmya:). Uzerine terledim bile. Hava -2, -3 derece falandi sanirim (tabi durdugun yerde). Sanirim Erciyes'in eteginde askerlik yapinca soguga direncim baya bir artmis :rolleyes:.
Dipce: Tabi mola verdigim bir ara aynaya bakma firsatim oldu ve cok tatli bir "alyanak" olmusum :koptum::koptum::koptum:.

Hiç bir şey almadım.:acpsnr::acpsnr:
Bu kış bisikletsizlikten kafayı yememeyi çalışıyorum.:ytrya::ytrya::uzgnm::uzgnm:

@hamlet2006
Bisiklet benim için spordan çok terapi olduğu için üşenmiyorum. Üstüne deli gibi bağıra bağıra şarkı söylüyorum. Bir de inişe geçmeden önce dağlara şöyle bir bağırınca üstümde biriken ağırlığın hafiflediğini hissediyorum. :harika:

Triban 520den 700*23 GP 4000S II lastiği söküp 700*32 CST Cultivator takmak sureti ile yol bisikletçi arkadaşları kanser etmeyi düşünüyorum yaza kadar :D Bir de Decathlondaki Kipsta uzun taytı aldım bendeki AliExpress KTM kısa taytının üzerine giymek için. Yanına da yeşil renkli eldivenler indirimdeymiş 30tl falan ondan aldım, iyi ya bugün terleyip döndüm üşümek bir yana.

3 mevsim bol bol turladıktan sonra kara kışta dinlenme moduna giriyorum..
çünkü aşırı soğuklarda ne kadar önlem alırsam alayım içlik terliyor ve üşümeye başlıyorum..
kışlık eldivene rağmen ellerim üşüyor kafam donuyor yüzüm donuyor boğazım ağrımaya başlıyor..
halsizlik başlıyor keyifsizlik başlıyor o başlıyor bu başlıyor bi sürü şey başlıyor işte..
evde ağırlık çalışmak daha mantıklı böyle havalarda..

Günaydın pedaldaşlar :) Bisiklet her zaman 4 mevsimliğe hazır, çamurluklar, 3 renk baradine pabuclar. Maxxis detonator 28lik. Sadece ön aydınlatmayı değiştiriyorum, bahar-yaz mevsiminde çakarlı far ve kış mevsiminde 1400lümenlik Magicshine MJ816 kullanıyorum.

Kıyafet ise hava sıcaklıgına göre decathlon 500bib içi polarlı uzun tayt, iç termal, uzun kollu polarlı forma giyiyorum. Reflektorlu sarı rüzgarlık, kışlık eldiven, balaklava ve en önemlisi ayakkabı kılıfı. Sabah ayazında 3 derecelik havayı 15 derece sanarak işe gidip geliyorum :) Yagmurda kullanıyorum sadece 30km/s hızı aşmamak ve ani hareketlerden kaçınmak şartıyla..

Geri