Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette marka olayının fazla abartılması

@Murat Cömez hocam yurtdışına bisiklet gönderiyor arkadaşım diyorum sen googladan duyduğunu diyosun. Komiksin. Dikkat edersen fiyat/performanslı ürün diyorum sen üst düzey kadro bekliyosun. Kaç kişi üst düzey kadro kullanıyor? Piyasada satılan çoğu ürün bahsettiğim tarzdaki ürünler. Çarpıtmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Scudo
@MertAG
Sonunda bulmussun mert ama konuya fazla yorum yapmak istemiyorum ve yapmiyacam diyorum ama bazen sacma yorumlar gelince yine dayanamiyorum iste.:):D:koptum:

@Deniz Duman
Bende zaten üst seviye bisiklet diye bir sey yazmadim, salcanonun üstü ve orta seviyesini gectim en alt seviye bisikleti bile yok avrupada. Komik olan sizsiniz ben degil.

@Deniz Duman
Neden öyle olsunki, madem bir sey söylediniz bunada bir aciklama getirin. Avrupada bir salcano satis linki veya benzeri bir link fotograf atinda görelim. Mesela avrupanin hangi ülkesinde bulundunuz bilmiyorum ama bulundugunuz yerde nekadar gördünüz söyleyin.
Arkadasiniz hakkindada yazmistim sizi ya kandirmis diye yada vrupa hakkinda bilgisi az diye.

@Deniz Duman

Tapatalk'tan linke tıklayınca başka bir yere yolluyor ama hatırladım bisikleti, best choose by trek gibi ne alaka olduğunu anlayamadığım bir ibare vardı yanlış hatırlamıyorsam. (Trek amblemi falan yoktu ama)

Zaten o bisikletin üstünde modeli 771 hariç bir sürü yazı vardı, Marathon falan yazıyordu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Murat Cömez Hocam mevzu uzamasın. Yurtdışına bisiklet gönderen arkadaşımın söyledikleridir. Katılırsın yada katılmazsın. Bildiğin gibi olsun diyorum ne diyim? Katılma yahu...

@Deniz Duman Trek in kadrolarını(alt seviye kadroları) büyük bir ihtimal Giant üretiyor...

@Mert E. Doğrudur hocam amblemi yoktu. Reklam almış trekten trek yazmışlar kadronun üstüne.(link) buda resmi mosso sitesi. Gene bi cok firmanin reklamini almis bunlar...

@Emre Yönlüer Dogrudur. Fason calışır bunlar. Kim ucuz yaparsa ihaleyi o kazanır. Kadro üretiminde giant pazarda en büyük. Bazende mosso yapar kadroyu. Her kadro değişik yerlerde üretilebilir. Mossoda treke zamanında üretmiştir. Onu diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Candan Biberci
Ktm yol bisikleti kullanıyorum, Revelator 4000, full Ultegra grup setli.
Adamlar 7,8 kilo yapmışlar bisikleti.. Cidden ağır, gülle gibi bu ne yaa??!!
Yol bisikleti dediğin 3 kilo falan olacak..
Tur bisikleti de 7-8 kilo falan olmalı değil mi?

Anti mosso cu arkadaş ne yapalım mosso kullanmayalım çöpe mi atalım , daha çok para olsa elimde biz bilmiyormuyuz daha üst elit markadan bisiklet almasını, para vardıda bizmi almadık nereden esti bu fanatizme yakın duran konu !!!??

Vay arkadaş meğer bisiklete binmek ne zor işmiş. Zoru başardığım için kendimle ne kadar gurur duysam az.
Kusura bakılmasın ama böyle bir konunun açılması tamamen sidik yarıştırmaktan başka bir şey değil.

Bizim kadar marka takıntısı olan başka bir millet var mı bilmiyorum.
Lisede hiç adidas ayakkabım olmamıştı. Malum 3 ayakkabı parası ediyordu.
Arkadaşlarımda görüp fiyatın öğrendiğimde demiştim ki bu kadar pahalıysa çok kaliteli olsa gerek.
Sonra o ayakkabıya ihtiyacım olduğuna kendimi inandırmak için her yolu denedim.
Para biriktirdim sonunda aldım.Ve artık benim için en iyi ayakkabı adidas süperstardı.
Başkasında lescon puma veyahut hiç marka olmayan bi ayakkabı gördüğümde aman bu da ayakkabımı der olmuştum.
Adidas yılların fırmasıydı. O andan sonra ben adidasın ayaklı şubesiydim. Herkese övüyor adamlar yapmış yav diyordum.
Sonra baktım ki o ayakkabıda bir gün yırtılıyormuş..
Farkettim ki ben o ayakkabıyla sadece okula gidip gelmişim. Koşmamışım bile..

Aramızda nibaliler contadorlar froomelar ve daha niceleri varmış da haberimiz yok.
Aldığı bisikletin rüzgar sürtünme katsayısına kadar araştıran arkadaşı tebrik ediyorum.
Umarım o bisikletin hakkını veriyordur.

Artık bırakın bu işleri nolur. İsteyen istediğine binsin. Herkesin beklentisi başka başkadır. Ona göre de istediği bisikleti alır.
Bu yapılan muamele yüzünden ya salcano da herkeste var alınmaz agaa diyen bisikleti sevdiğini sanan arkadaşlar var.
Yapmayın artık yapmayın..

@yyokes valla bende de 2015 revelator 3500 var. Birkaç upgrade ile 105set ve pedallar ile 7.55 gibi bir ağırlığa sahip. Ki bu kadro ktm bünyesindeki en hafif kadro değil. Scott addict veya supersix evo lar gibi tüy siklet olmasa da ağır gruba dahil değiller bence de. Sanırım arkadaşın bahsettiği ya en giriş seviyesi bisikletler ya da lontano gibi full donanım içeren bir tur Bisikletidir.

Geri