Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette Murphy Yasaları

Scudo
Heveslenerek çıktığınız turunuzda hevesinizi kıracak şey anında geri mi dönsem diye düşündürür

Tura çıkacağın tek günde hava kötü olur.

• Beğen
Tepkiler: mustang41
@M.Cevat Bayhan
Her defasında, bıktırmış durumdur.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@avare
Olsun, hepimiz icin zor ama bisiklete binerken gezegenimizi hissediyoruz aslinda. Ruzgariyla, soguguyla, sicagiyla, gunduzuyle, gecesiyle, gunesiyle, yersekilleriyle...
Dusunsene bir gezegende yasadiginin farkinda bile olmayan, yasadigi yerin var olmus ve bir gun yok olacak olan bir fani oldugunu özümseyememiş olan milyarlarca insan var dünyada. Onlar tabiatin bize sunmus oldugu bu nimetten, ruzgarlardan ne kadar da uzaklar ve buna ne kadar da kayitsizlar?

@Kuzey Ege ilk isim olacak, bu konuda hicbir bilgim yok:uzgnm:motosiklet kasklarıyla aynı sertifikalarımı kullanıyorlar? Biri beni ozelden aydınlatsın :agla:

@Kuzey Ege

O bir başkası ben olurum inşallah :D.

Hakketen ya niye hep freni sıkıyoruz başka bisiklete bakarken :D

ben de kask kullanmıyorum :(

Bisikletinizi incelemeye gelen arkadaşlariniza "bi' tur" binmeleri için müsade ettiğinizde 10 kere de "sağıyla soluyla oynama" demiş olsaniz da o viteslerin hepsini tek tek deneyeceklerdir.

Bu arada ben de yol bisikletimin tekerlerini eliyle kontrol edenlerdenim

Bisikletçilere iş bırakmayıp sadece parça alınca bir nefret uyandırıyorum tabi

Hangi bisikleti alırsanız alın, "Bu bisiklete bu para verilir mi?" diyen bir yurdum insanı ve "Keşke falanca markayı alsaydın?" diyen bir diğer bisikletçi mutlaka olacaktır...:):):)

"Nasıl olsa gideceğim mesafe kısa, yolu da tanıyorum, birgün de kuş gibi hafif yola çıkayım, pompayı-yedek iç lastiği-tamir setini yanıma almayayım nedir yani? " dediğiniz o gün, eğer şanslıysanız, yalnızca tek teker ve tek bir patlakla grup vakti bisikletinize ve talihinize saydırarak "nasıl bir suç işledim ki cezam bitmek bilmiyor" muhasebesiyle adım adım evin yolunu tutacaksınız.

Geri