Scudo Sports

Bisiklette on veya arka kaldırma

KronCHE

Üye
Tepki
9
İsim
Cem Cevher
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar uzun zamandan beri bisiklet kullanıyorum ancak on vrya arka kaldıramıyorum (onu kaldırabiliyorum ancak yaklaşık 5cm kadar)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Kaldirma meselesine gelince ben bisletimi sabah aksam gergeden boynuzu hapi ile harmanladigim su ile yikiyorum.şaha kalkiyor piskeletim :D

Bisikletinizde arka kısmı kaldırmak için ona düzenli aralıklarla güzel sözler söyleyin. Hatta daha ileri gidip başkalarının yanında övün. Zamanla arkası kalkık bir bisiklet sahibi olabilirsiniz.

Ön taraf için ise belirli aralıklarla gidon borusunun içine fındık, ceviz vb. atın, farkı göreceksiniz.

Aslında tam @tuna ünüvar 'a göre bir konuymuş. :)

Konuyu görünce aklıma geldi.
Zamanında arka tekeri kaydırmak için yola mermer koyardık tam üstünden geçerken arka freni sıkardık.
Çok düşmüştüm ancak eğlenceliydi.

Ben bu işte master yaptım. Arkayı kaldırırken on frene sık dengeli şekilde one yuklen arkan kalkar. Ama cok kaldırma g*tü kalktı derler.
Ön için vitesimi ortalara alıp on kaldırarak atılyacağım yere yonelip vucudumun her yerinden guc alarak gidonu kendime cekiyorum Kalkıyor.:)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Ben vücudumun bazı yerlerinden güç alamıyorum ya :(

• Beğen
Tepkiler: Volg
@mariokaldato
Türkçe'mizi doğru kullanalım lütfen. Trol nedir? Takılmak diyelim ona :p :D :D

Boş ve düz bir alan bul, sabah namazından ikindiye kadar çalış, ilerleme kaydedersin mutlaka.

Küçüklükten beri hep kaldırmak istemişimdir "bisikletin önünü" ama hiç başaramadım:(İri adamım vesselam(kilolu değil iri:))Yüklensem "gidon" (bkz. denge çubuğu) elimde kalır muhtemelen:)
Motivasyon amaçlı Banu Alkadan "Kaldıramazsan kaldırırlar" :)

@Candan Biberci
Eheheheh Çok başarili bir troll :D bu arada trolun ne olduğunu foruma takilinca ogrendim :D

Ben yanlışlıkla on ve arkayı aynı anda kaldırdım böylece yer ile lastik arasındaki sürtünmeyi yok ettim .şiddetle tavsiye ederim. ( beyler yardım edin bisiklet durmuyor )

Geri