trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.416
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sadece sol krank kolunu çıkarıp yerine powermetreyi takıyorsun. Bende Ultegra olarak var ama Favero alma düşüncem var bu aralar.Bu sadece krank kolu olan model normal pedal ve aynakol ile ölçüm yapabiliyor mu? Yani sadece kol mu değişiyor? 105 - 7000 olanı var mı ?
Aslında şunu merak ediyorum, Garmin + Sensörler+ di2 Garmin e tanımlı şekilde kullandığımızda = hız var eğim var ,hangi vitesde hangi kadansta olduğu bilgisi var benim ve bisikletin ağırlığı bile var ; tüm bu veriler powemetreye çok yakın bi Bilgi vermez mi ? Yada bunları harmanlayıp bi güç ölçer uygulaması var mıdır?
Aslında şunu merak ediyorum, Garmin + Sensörler+ di2 Garmin e tanımlı şekilde kullandığımızda = hız var eğim var ,hangi vitesde hangi kadansta olduğu bilgisi var benim ve bisikletin ağırlığı bile var ; tüm bu veriler powemetreye çok yakın bi Bilgi vermez mi ? Yada bunları harmanlayıp bi güç ölçer uygulaması var mıdır?
hocam senin garminleri alayım o zaman galiba sizsiniz Whatsapp tan vectorleri paylaşan
Nasil whatsapp gruplari var böyle 🙃hocam senin garminleri alayım o zaman galiba sizsiniz Whatsapp tan vectorleri paylaşan
İstanbul a özel hocam buyurun siz deNasil whatsapp gruplari var böyle 🙃
Galiba Anadolu yakası ağırlıklı bir grup@PianoMan Biz de istanbuldayız haberimiz yok valla.
Power Meter kullanimi ile ilgili;
(link)
Stages ve Favero modellerine de sitemizden ulasabilirsiniz.
(link)
Merhaba, sitedeki whatsapp hattindan bize ulasin - odeme seklinize gore yardimci oluruz tabii kiForum üyelerine bir kampanya ya da indiriminiz var mı? Favero Assioma Duo ile ilgileniyorum.
degisen sadece sol kolBu sadece krank kolu olan model normal pedal ve aynakol ile ölçüm yapabiliyor mu? Yani sadece kol mu değişiyor? 105 - 7000 olanı var mı ?
Favero stoklarimizda mevcutSadece sol krank kolunu çıkarıp yerine powermetreyi takıyorsun. Bende Ultegra olarak var ama Favero alma düşüncem var bu aralar.
(link)
Merhaba, anlamak acisindan soruyorum; bu fiyatlara asagi yukari Turkiye'de ulasmak varken neden yurtdisindan almak daha cazip geliyor - aliskanliklar mi, stoklardaki eksiklik mi, guvensizlik mi?Sadece sol krank kolunu çıkarıp yerine powermetreyi takıyorsun. Bende Ultegra olarak var ama Favero alma düşüncem var bu aralar.
(link)
kesinlikle.. satış sonrası destek, distribütör garantisi varsa, boşuna yurtdışı araştırmaya gerek yok... eğer yurtdışında 1/4 fiyatına bulamıyorsanız gerek yok bence de.. ( 2 farklı powermeter kullanıyorum, biri satılık ama hiç birinin performans bisiklet ile ilgili yoktur )Merhaba, sitedeki whatsapp hattindan bize ulasin - odeme seklinize gore yardimci oluruz tabii ki
degisen sadece sol kol
ultegra ya da Dura-ace secenekleri mevcut -105 ile uyumlu ikisi de (24mm cap)
Favero stoklarimizda mevcut
(link)
Merhaba, anlamak acisindan soruyorum; bu fiyatlara asagi yukari Turkiye'de ulasmak varken neden yurtdisindan almak daha cazip geliyor - aliskanliklar mi, stoklardaki eksiklik mi, guvensizlik mi?
maks. 2 gun icinde teslim - Kredi Kartina taksit - lokal destek ...
Selamlar
Linki örnek olarak atmıştım arkadaşa, ayrıca ben yurtdışında yaşıyorum kullandığım tarayıcının dil seçeneği nedeniyle google direk yurtdışı siteleri öne çıkartıyor.Merhaba, anlamak acisindan soruyorum; bu fiyatlara asagi yukari Turkiye'de ulasmak varken neden yurtdisindan almak daha cazip geliyor - aliskanliklar mi, stoklardaki eksiklik mi, guvensizlik mi?
Selamlar
Powermetre özelinde konu genellike stokla ve yurtdışındaki indirimli dönemlerdeki fiyatlarla alakalı(örneğin şu anda 105 yada Ultegra 170-172.5 krank kollar yok stokta.) Bisiklet ve kadro dışındaki neredeyse tüm aksesuar ve yedek parçalar için ise fiyat ve giyimde kalite doğrudan belirleyici. Continental GP5000 lastiklerin çifti 1000-1200 lira bandında satılıyor genellikle satıcılarda. Wiggle vb sitelerde zamanı iyi denk getirdiğinizde çiftini vergiler dahil 750 TL civarına alabiliyorsunuz. Ayakkabılar keza Giro, Mavic, Fizik, Sidi için min %30 fark çıkıyor. Kıyafetlerde ise daha çok kalite farkı ön plandan. yurtiçinde iyi üreticilerimiz olsa da biraz daha fazla fiyata çok daha fazla kalite alabiliyorsunuz.Merhaba, sitedeki whatsapp hattindan bize ulasin - odeme seklinize gore yardimci oluruz tabii ki
degisen sadece sol kol
ultegra ya da Dura-ace secenekleri mevcut -105 ile uyumlu ikisi de (24mm cap)
Favero stoklarimizda mevcut
(link)
Merhaba, anlamak acisindan soruyorum; bu fiyatlara asagi yukari Turkiye'de ulasmak varken neden yurtdisindan almak daha cazip geliyor - aliskanliklar mi, stoklardaki eksiklik mi, guvensizlik mi?
Selamlar
Linki örnek olarak atmıştım arkadaşa, ayrıca ben yurtdışında yaşıyorum kullandığım tarayıcının dil seçeneği nedeniyle google direk yurtdışı siteleri öne çıkartıyor.
Ek olarak yaşadığını yere göre kıyasla fiyatlarınız çok olmasada daha ucuz.
Yurtdışından alımlar daha cazip , her ürün olmasada birçok ürün ucuza geliyor, diğer bir durum ise malesef bazı firmaların malının arkasında durmayışı bütün firmaları etkiliyor ve müşteriler yurtdışına yöneliyor. Bkz Garmin kullanıcıları.