Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette tayt kullanımı

@directedby

Dilim tutuldu ya, gerçekten. Tekrar aynı şeyi savunabilmek gerçekten şaşırtıcı.
Asıl utanması gereken sizsiniz.

Scudo
@drumbanger zaten sorun killari almanin sebebini bilmemekten kaynaklaniyor. Bunun görüntü ile alakasi yok, masaj yapmak veya düştüğünde yaralari temizlemek bantlamak kolay olsun diye yapiliyor.
Sagan bile bazen killari almadan yarışırken kimse bizi yadirgamaz merak etmeyin.

Erkek adamin kili, kadinlarin utanmasi vs konularinda yazanlar hakkinda konusmamaya calisacagim zira forumdan atilmak istemiyorum.

@directedby konuyu bir yere cekmiyoruz konu tam da orası. Sana mi kaldi bir baskasinin nasil giyinecegine karar vermek?

sildim yazdıklarımı cevap verip polemige girmek istemiyorum..

@ATALAY16
Benim bu konudaki görüşüm bisiklette bacaklar tüysüz olunca görüntü olarak daha güzel duruyor. Ben de bu yüzden bacaklarımı alıyorum ama bu konu kişiden kişiye değişir. Yani sana göre nasıl güzel duruyorsa ya da sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap derim.

Bir de erkek adam kıllı da olabilir kılsız da, bu bir kriter değil

Uzun zamandır mtb sürüyorum, haliyle çamur falan toz toprak içinde kalıyorum. Geçen hafta yol bisikleti aldım. Santini forma, karbon tabanlı ayakkabı derken herşeye özenli bir şekilde hazırlandık. 25 C sıcaklıkta dolaştık ama yol bisikletinde benim bacaklar görsel olarak beni rahatsız etti. Akşam aldım makinayı biçtim çimenleri, güzel oldu. Ben sürekli almayı düşünüyorum, sadece makina gayet güzel iş gördü.

Yol kullananların alması gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Rahatsız oluyorsanız bant ağdayla alın bence :D hem özgüveniniz artar

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Aldıktan sonra iyi ki almışım dedim ve sürekli alıyorum.Özellikle yol bisikleti kullanıyorsanız prof bir görüntü katıyor :cool: Bacaklar da güzel olunca oh mis :bsmagryr:

Arkadaşım tercih tamamen senin,Bence!

ben koşuya çıkarken boxer kısalığında koşu şortu giyiyorum mesela ! millet tip tip bakıyor umurum da mı sence,değil elalem ne deri düşünürsek yaşamayalım o halde.

sadece tayt giyebilirsin
sadece şort giyebilirsin ( eğer oturduğun sele de rahat edeceksen)
tayt üstüne kısa şort da giyebilirsin

Bisiklet olayında da buna benzer bir şey yapılırsa komik kaçmaz işin bi de bu kısmını düşünüyor isen, tayt artı kısa koşu şort en temiz çözüm. Ayrıca bisikletten indiğinde cep avantajı durumu olacak :)

bacaklarının nasıl göründüğü vs bunları dert etme, ama illa bakım yapacağım diyorsan da yap. kıyasla 1 ay normal bir ay bakımlı gez sonuçta seni hangisi daha iyi hissettiriyor ise iyi hissettiğin gibi yaparsın. Sorun kalmaz.

+

O bu nasıl giyinmeli görünmeli muhabbetine hiç girmiyorum. Bu milletin ağzı sakız gibi nereye çekersen oraya uzuyor.

Kıllara sormak lazım onlar mutlu mu mutsuz mu :D

@directedby orasını burasını açan kızlar ne demek kardeşim? Kime ne kimin neresini açtığından kapadığından? Hayır bir de sorulan soruyla bu ne alaka onu kuramadım. Ayrıca bu forumda sadece erkekler yok, yazarken lütfen cümlelerimize dikkat edelim.

@drumbanger ağzına sağlık, tam ben yazacaktım cümleye takılıp sen dile getirmişsin zaten. Tek kötü düşünen ben miyim acaba demeye başlamıştım kimseden tepki gelmediğini görünce.

Ayrıca alın bence kılınızı-tüyünüzü, bakımlı erkekler de görmek istiyoruz bisiklet camiasında :)

Giy taytini sür arkadasim, kil normal. Alana saygimiz var, almayanada var. Alanlar kaza oldugunda daha rahat pansuman, estetik, aerodinamik sebeplerle aliyor. Eger azaltmak istersen kendine bir sac kesme makinesi al. Onunla banyoda kabasini al. Boylece dibinden kesmessin, kil batmasi olusmaz.

@leyla_p orasını burasını açan kızlar ne demek kardeşim? = açmaması gereken yerleri açan kişilerdir.Bu erkek olur bu kız olur fark etmez.Belli yerlerini açıyorsa yada orantısız bir şekilde belirgin kılıyorsa kime ne diyemezsiniz.

bazı kızlar bunu yapıp dışarda utanmadan dolaşıyorlar da ( ki bence utanmaları lazım toplum içinde öyle dolaşılmaz bence ) .Biz erkekler için çok muhtescen bir yer olmayan bacaklardaki kıllar için mi milletten çekineceğiz kapi giymeyeceğiz.Konu bu.

forumda her söylenene cevap de vermek zorunda değilsiniz.zaten genelleme yapmadım.Üzerinize alınmanıza gerek yok.

bacak kıllarını almayan erkek bakımsız mı oluyor.Allah vergisi bir şey tabiat böyle. . alır almaz ona bağlı.

@drumbanger için zaten bi şey yazmadım.

@Ozan k. bana sormayacak.ahlak ve toplumsal değeri varsa zaten nasıl giyineceğini bilir.Sormasına gerek yok.Yok olanlara zaten benim sözüm.

1) Toplumsal degeri olmak ne demek?
2) Ahlakin tanimi sana mi kaldi?

3) Bu ulkede herkesin uymasi gereken bir kıyafet yönetmeliği olduğunu mu zannediyorsun?

4) kendini rezil ettiğin yetmedi mi?

:) bitmediniz...

@Ozan k. sorular sorarak cevap veriyorsunuz bu da beni rezil etmiyor.

ayrıca etse ne olacak ?

bunun kıstasını siz mi veriyorsunuz ?

kime göre rezil ?.... anlayan anladı:)

@Tavariş bu sizin düşünceniz saygı duyarım.

Forum yönetimi böyle bir saçmalığa niye inatla izin veriyor, anlamadım. Arkadaş tepkiyi hiç anlayabilecek gibi değil, benim yönetime tepkim oluşmaya başladı şu anda.

Ya bu ülke hakikaten bitmiş..

@directedby Tek bir soru soracağım: "Belli yerlerini açıyorsa yada orantısız bir şekilde belirgin kılıyorsa kime ne diyemezsiniz" demişsiniz. Allah aşkına belirgin kılınınca ne oluyor? Aklınız hemen başka yerlere mi düşüyor?

Siz plajda da millete karışıyor musunuz, ki bence en azından bunu yapabilmeyi en doğal hakkınız olarak görüyorsunuz.

Bu nasıl bir erkeklik kompleksidir arkadaş?..

@drumbanger

Yönetime tepkinizi şikayet butonunu kullanarak belirtiniz. Oturduğunuz yerden "yönetim nerede" diye bağırdığınızda sizi duyamıyoruz maalesef.

Diğer taraftan, şikayete konu içeriğin forum kurallarında belirtilen şartlara aykırı olup olmadığını, müdahale ihtiyacı bulunup bulunmadığını da değerlendirecek olan bizleriz. Gerektiği yerde, ölçü dahilinde gereken müdahale yapılır. Beğenip beğenmemek sizin tasarrufunuz.

Geri