Scudo Sports

bisikletten düştüm

Tepki
9
dün hızlıca giderken başka bi yola dönücektim yerler ıslakmış bi anda kaydı bisiklet yerde 2-3 tur döndüm kalktım 1-2 dk sonra iki bileğimde ağrımaya başladı bugün özellikle sağ bileğim çok ağrıyor annem dün akşam bi krem verdi sürdüm ama pek işe yaramadı elimle 1 kg anca taşıyabiliyorum fazla sıkamıyorum elimi fazla oynatamıyorum bildiğiniz bi krem fln varsa lütfen yazın

• Beğen
Tepkiler: efe örs
Scudo
bi röntgen çektirmeni tavsiye ederim öncelikle çok ağrıyorsa krem olarak aklıma birşey gelmiyo.

@muhammed safa çetinkaya

çok geçmiş olsun... dostum doktora görünsen daha iyi olur. o bizden daha sağlıklı ilaçlar tavsiye eder. incitmiş olabilirsin, bence bir kontrole git...

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
ilk anda soğuk tedavi uygulansa iyi olurdu. şimdi bileğinizi fazla sıktırmadan bandaj ile sarmanız ve doktora görünmeniz bence en iyisi

• Beğen
Tepkiler: efe örs
@muhammed safa çetinkaya

Bugun bende benzer bir kaza atlatıyordum, her zaman 90 derece ile döndüğüm ve hızlı girdiğim viraj da bugün biraz su birikintisi vardı eğik pozisyonda döndüğüm için bisiklet suya temas edince hemen yatmaya başladı, anlık bir şeyden sonra kuru zemine çıkınca toparladı.

Ama daha önceki düşme tecrübelerinde şunu söyleyebilirim ki, "krem sür geçer" ile olmaz, mutlaka bir sağlık personelinden yardım almalısın. yoksa benim gibi aylarca kırık parmak acısıyla ağrılar cekersin.

Geçmiş olsun....

Bazem banada oluyor...Düşerken elin gereğinden fazla geri gitmiştir...Zamanla geçer ama bir röntgen çektirsen iyi olur...Önemli bir hasar isi sonrasında kötü olabilir...

Bir doktora görünüp röntgen çektirirsen iyi olur derim , banada oldu aynısı ben de bmx ten düştüm biraz bileğim ağırıyo doktora git röntgen çektir birşeyi yoksa krem falan verir o zaten geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
Cok gecmis olsun. ben de dusmustum ve sag el bilegim kirilmisti. Kolum dirsek altindan itibaren 1 ay alcida kaldi. Uzerinden 11 ay gecti ama hala eskisi gibi degil. Umarim seninki basit birseydir de kisa zamanda atlatirsin. Kesin teshis icin oncelikle rontgen ve doktor gerek gorurse tomografi gerekli. Tekrar gecmis olsun.

Geri