Bisikletten düşüş benim konum
Çok anım var bu konuda fakat en çok aklımda kalanı bu;ortaokul 1 ya da 2.Sarı renk alman malı bir bisikletim vardı arka göbekten 3 vitesli
arkadaşlarımın bisikletlerine göre çok daha hızlıydı neyse lafı fazla uzatmalayalım zira bu hız sevdasına hep düşmelerim zaten
Bir yokuştan aşağı yine kaptırmışım gidiyorum ki fena eller bırakılmış falan
aniden kara bir kedi gördüm yolda az kırayım dedim gidonu çarpmayayım diye hay demez olaymışım
yerde buldum kendimi birkaç çizik var kanıyor bacağım falan onlara zaten '' yarabbi şükür '' diyen bir tiptim o zamanlar
sol kolumda bilek bölgesini farkettim hareket ettiremiyorum tabi bizimkilere de söylemeye tırsıyoruz
eve gelip direk banyoya kaçtım kanayan yerleri yıkıyorum gizlilik esastır
annem bir şekilde kolumu kıpırdatamadığımı farketti sanki çok belli olmayacak bir şey ya
annem nasıl olduysa böyle bir hata normalde yapmaz panikledi herhalde doktora değil de kırık-çıkıkçıya gittik hay gitmez olaydık
yaşlı bir kadın kolumu önce sabunla yıkadı oh diyorum ben acımıyor
kuruladı bir çekiştirmeye başladı bende feryat figan bini bir para
tık diye bir ses geldi tamam dedi kadın yerine oturdu
onun yüzünden iltihaplanmış çatlayan kemik alçıya alındı 1-1.5 ay rezil oldum kırık kolla okula git-gel falan baya bir macera olmuştu hey gidi çocukluk hey
. . . Aklıma gelen olursa bu konuya yazarım zira çok var böyle anım
Yine çok uzun yazdık galiba kusura bakmayın allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin herkese . . .