Scudo Sports

bisisklette paslanmayı önlemek

Tepki
7
ya arkadaslar ümit marka 26 jant 21 vites canyon bi bisiklet aldım mecburen kısın bodruma koycam.paslanmaya küflenmeye karsı ne yapabilirim bi sprey jel vs işe yarar mı?

Scudo
ya heryerini mi?çelik görünümlü yerlerini vazelinlesek kafi mi?heryerini nasıl vazelinleyebilirizki?yok mu bisikletcilerde bunun için çıkmış mucizevi bi ürün

@princeinwhite

öyle bir üründen haberım yok ama benım onerım yag dır.vazelındemantıklı olabılır sonucta oksıtlenmeyı onlemekıcın celık kısmın uzerıne surulen ve kendısı oksıtlenmeye sebep vermeyen hersey olabılır.ama ınce yagı celık kısma el vasıtasıyla surersenız paslanmadıgı goreceksınız.

@swaxy

tşk ler.yeni bir ürün vs cıkarsa aberiniz olursa ve beni haberdar ederseniz sevinirim

peki gres yagıyla küflenmeye ve pasa care bulan var mı?tecrübe ettim diyen arkadasım var mı?

paslanması muhtemel yerlere wd40 sıkabilirsin. suyun etkisini cok ciddi ölcüde azaltacaktır.

bu arada konuyu yanlıs yere acmıssın sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@princeinwhite

Selamlar, babamın bir yol bisikleti vardı, İzmir'e taşınırken her tarafını kaplayacak şekilde ince bir tabaka halinde gresle yağlamıştı. Yaklaşık 10 yıl sonra bisikleti merdiven altından çıkarıp temizlediğimde 10 yıl önceki gibi aynen korunmuş olduğunu ve en ufak bir paslanma oluşmadığını görmüştüm. Ama gresi temizlemek de pek kolay bir iş değil. Eğer çok uzun süre kullanmayacaksanız mantıklı bir yöntem. Tecrübe edilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: princeinwhite
Geri