Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Wex, stbb, Ork, SME, RTF ile bütün parasını neredeyse kaybetmiş. Sıfır olana kadar hodl diyen ben buradayım.​
Stop loss kullanmak çok önemli. Ha şuradan döner ha buradan döner denilirse çok büyük zararlar oluşabilir. Stop olarak ufak zararlarla pozisyonu kapatabilmeyi kabullenmek gerekir.
Boğada hodl, ayıda vur kaç taktiğini kullanmak gerekir.
Yatırım tavsiyesi değildir

Scudo
Siz en azından %40 kar etmişsiniz , ben hiç kar etmeden üstelik zararına elden çıkardım ve 2 gün sonra uçuşa geçti. Bu çok daha can sıkıcı. Neyse artık.

GT konusunda size katılıyorum. Geçtiğimiz haftalarda 2.5 haftada 3 dolardan 13'e çıktı fakat malum düşüşte o da dayanamadı. Emsal borsaların kendi coinleri 25-30 dolar civarında (Huobi Token) , bitcoin düzeltme yapıp eski seviyesine döndüğünde GT nin 25-30'u görmemesi için hiç bir sebep yok.

Bir de yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ama Shib gibi bir pump yiyeceğini düşündüğüm Pig Finance ( Pig Token) takibimde. Ondan da bir miktar aldım ve bu sefer daha sabırlı olacağım. Gate.io borsası Pig hold edildiğinde faiz veriyor bu arada.

Pig Token bugün %60 arttı. Devamı gelir umarım :)

Pig Token bugün %60 arttı. Devamı gelir umarım :)
Bugün ben de ufak bir pozisyon açtım yüzde 6 gibi kar ile pozisyonumu kapattım. Son günlerde hep bitcoin üzerinden pozisyon açardım. Bugün altcoinlerle denedim. Biraz daha karlı oldu.
Dominansa da dikkat etmek lazım

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Cycleone
Nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz.
23:15'te çok önemli bir haber var diyorlar.

Nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz.
23:15'te çok önemli bir haber var diyorlar.
Önemli haber ne oldu? Elon neyi tweetledi bizim 100 lira 1000 lira oldu mu? Şaka maka iş yerindekilerin sürekli aldım sattım diye konuşmasından dolayı eve geçince de arkadaş ile muhabbet etmem ile bu ara bol bol kart bakar oldum ama fiyatlar o kadar uçuk ki, karaborsa olur da bu kadar mı olur yahu. Forumlarda bakıyorum da özellikle Japonya, İspanya, İngiltere ve Amerika üzerinden kart getiren kişi sayısı azımsanmayacak kadar fazla.

Zamanında oyun oynamak için isteyip pahalı geldiği için alamadığımız kartlar ucuzlaması gerekirken yine pahalı ve yine alamıyoruz. Tabi aradan geçen yıllardan dolayı belli bir performans veriyor olsa da yeni çıkan oyunlarda yavaş ve az kalacaktır. Şimdi ethereum 2.0 çıkarsa ekran kartı ile kazma işi ethereum için son bulacak hali ile bir kısmı boşa çıkacak kalanlarda farklı coinlere yönelecek. Bir de Nvidia LHR serisi kartları başarılı olursa benim gibi 6-10 yıl arasında sistem değiştiren oyuncuların yüzü gülecek. diye umut ediyorum. Çıktığı tarihte 2000 liraya gelen GTX 1080 TI modeli şuanda 8 - 10 bin arasında satılıyor.

Forumda kazım yapan varsa bir aydınlatsın bizi de, ama gördüğüm kadarı ile tek kart mevcut eth ile 10-15 ay arasında kendini amorti ediyor. Eğer eth 2.0 çıkmazsa bence mantıklı bir seçim. 3 böbrek parasına ekran kartı satıyorlar.

Bir kaç arka sayfalarda kripto miningcilere kızmıştım hala kızıyorum. Çevresel faktörler ısınma vs. Ama şöyle etrafa bakıyorum 6 milyar insan içinde uğraşan belki 100 milyon kişi var onlarda bir yerden sonrasında vazgeçiyor. Çevremde 100 lira ile girip şuanda 100 bin liralık para ile kripto borsada takılan bir çok insan var. Zaten dünya kaosa gidiyor, eğer nvidia'nın açıkladığı fiyattan yeni seriler çıkarsa bir odun da ben atacağım bu ateşe. :D

Dosyalar

• 1080.JPG
    1080.JPG
    20,8 KB · Okunma: 7
  • üç böbrek.JPG
    üç böbrek.JPG
    34,2 KB · Okunma: 7
@MakRo
El Salvador Devlet Başkanı açıklama yaptı, bitcoini rezerv para olarak kullanacak ilk devlet olacakmış.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bizim yerli coin ne oldu (link) doğal gaz rezervlerimiz arttıkça gerek görmediler her halde. Ülkemizde youtuber bile kripto para çıkarıyor.
(link)

Doge coin direnci kırdı, yüzde 5 stoplu pozisyonumu açtım. Doge coinin teknolojisi yokmuş, doğru. Geliştiricisi bile yokmuş, doğru. Shit coinmiş doğru.Babamın oğlu da değil ya, ben kar alır çıkarım.
Edit
Btc dominansı altcoinleri baskılıyor.Btc düşüyor altcoinler düşüyor, btc yükseliyor altcoinler yine düşüyor.
Pozisyonları btc üzerinden açmak daha doğru gibi

Son düzenleme:
Bu Amerikalılar sinema çeviriyor.
Senatör Sinema ve tayfası regulasyon ayağına proof of stake ayağına saldırıyor. Defi ile felan uğraşıyorlar. Proof of work ile elleşmiyorlar.

Coin işi kumar mıdır?

Coin işi kumar mıdır?
Risklerini yönetmeyi bilmiyorsan, finansal okur yazarlığın yoksa herkesin garanti gördüğü altın almak bile kumardır. Adamların eline en yüksekten verdiler iki senedir bekliyorlar.

Coin kumar değildir. Sadece volatil bir piyasa olduğundan biraz daha dikkat gerektirir.

Eğer ki işin mantığını bilmezsen karpuz almak da kumardır. Kabak karpuzu kucaklayabilirsin.

mina'ya bakın, şu anda almayın 2 hafta önce 0.92 idi şu anda 2.5 lerde ama 3-4 yıl sonra 3 hanelere bile ulaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bir gün herkes "sol"cu olacak. ;)
Biraz düşsün gireceğim.
38 dolardan Solano (SOL) coine giriş yapmıştım. Birkaç gün önce 78 dolardan sattım.

Biraz orta uzun vade gate tokena giriş yapıyorum.(4.48 dolar)
Yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:
Bir de yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ama Shib gibi bir pump yiyeceğini düşündüğüm Pig Finance ( Pig Token) takibimde. Ondan da bir miktar aldım ve bu sefer daha sabırlı olacağım. Gate.io borsası Pig hold edildiğinde faiz veriyor bu arada.

Pig Token bugün %70 arttı :)

Geri