Scudo Sports

Bitlis

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) Hortlatmak zorundayım çünkü çoğu zamanım orada geçecek, bir arkadaş ortamı oluşturmak benim için süper olacaktır :) @İbrahim Aslanhan

İnşallah birileri vardır, tur önemli değil de beraber gezebileceğim bir insanın olması bile yeterli :) @h.erarslan86

Scudo
@mfurkan
Her yıl vangölü (430 km lik) resmi tur düzenleniyor. Ayrıca kendi aramızda özel turlar yapıyoruz. Yaz kış bisiklet sürüyoruz :) arkadaş bulmakta zorlanmassınız. Bütün arkadaşları bekleriz

@reha Teşekkür ederim mutlaka turlar yaparız :)

@mfurkan

Yeni bir konu açıp forumu kirletmeden nokta atışı yapmışsınız tebrikler :harika:, bazen biraz vakit ayırıp kurcalayarak hortlatmak işe yarayabiliyor gördüğünüz gibi, üstelik Reha bey'e de ulaştınız, şanslısınız, yeni görev yerinizde başarılar, kazasız belasız sürüşler :tskler:

@mfurkan

Bir insanın, gezebileceği arkadaşlarının veya arkadaşının olması kadar güzel birşey yok ki ! Aynı duyguları ben çok iyi bilirim kendi şehrimden uzakta yaşadım daha önce. Zordur bilirim. İnşallah istediğiniz ortamı bulursunuz.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: bono
konuyu tekrar hortlatmanın zamanı geldi sanırım bitliste bisiklet kullanmayı seven arkadaşlar burada mi

Ben de artık aranızdayım :harika:

Tercihimi Mosso legarda 1821 den yana kullandım. Bitlis'te bulunan arkadaşlar ile tanismak isterim. Ozelden bana ulasirsaniz memnun olurum.

İki sene oncesine kadar bitliste gorev yapiyordum hava sartlari haric bisiklet surmek icin cok guzel yollara sahip genis genis ( hizan mutki yolu haric)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selamlar bende muhtemelen temmuz ayında orada olacağlm.nemrut dağına bisiklet ile çıkan var mı

Arkadaşlar 2018 yaz ayında hasankeyf’ten siirt-bitlis yolunu kullanarak van’a geçecem. Sizce güvenlik sorunu yaşar mıyım?

@cape2cape ihtimal dahilinde elbette. Şahsi fikrim rotanızı değiştirmeniz veyahut gözden geçirmenizdir. Ben sizin yerinizde olsam kullanmaz idim. Genellikle gezilerimi Muş ve Erciş yönleri üzerine yapıyorum. Bahsetmiş olduğunuz güzergahı kullanıp Batman'a gelmiyorum. Bir gün gelirsem de Muş-Diyarbakır ve Batman güzergahını kullanırım.Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: cape2cape
@dost acı söyler

Gecen agustos ayinda Dogu Anadolu gezimde, bisikletle ciktim.
Tatvan'da kiraladigim bu bisikletle ciktim, gidis-dönüs 50 Km tuttu.

__Nemrut_dagi_1.jpg
Nemrut dagindan Van Gölü, zirve cok rüzgarli oluyor, iyi dikkat etmek lazim.

__Nemrut_dagi_2.jpg
Nemrut krater gölü, hedefime ulastim.

Bitlis'e gideceklere muhakkak Büryan Kebap denemelerini tavsiye ederim, sirf bu yüzden tekrar Bitlise giderdim.
Tarihi eser bakimdan cok zengin bir yer Bitlis, sehir merkezinde selcuklu eserleri bulunuyor.
Ahlat'taki Selcuklu Mezarligi da cok muhtesem, görülmeye deger bir yer.

__Ahlat_selcuklu.jpg
Aksama dogru giderseniz, ayri bir havasi oluyor.

@Aloha bende yakın bir tarihte Nemrut Krater Gölüne tırmanmayı planlıyorum. Lakin bisikletim şehir bisikleti, yol durumu nasıldı? Bisikletimle tırmanmayı denemeli miyim? Yoksa Tatvan'dan bende bir MTB kiralamalı mıyım?

@Zodiac193

Hatirladigim kadar yolun büyük bölümü düzgün asfalt, bir kismi bozuk asfalt idi, bence ille MTB sart degil, 2,5-3 saat rampa cikmaya uygunsa, sehir bisikleti de olabilir.

Yanina yeterli su almayi ihmal etme, yol üzerinde hic cesme göremedim, ama krater suyu cok temizdi, ben burdan doldurdum.

Bisikletle cikan herhalde fazla olmadigindan, vatandaslarin bayagi ilgisini cektim, cokca tezahürat aldim.

Hazır konu açılmışken ben de sorayım. Bitlis, Tatvan ve Van yolu güvenlik açısından nasıl? Terör, terörist var mı, olay oluyor mu bu yolda?

Teror olayi yok denecek kadar az zaten teroristinde sizle isi olmaz 2 yil bitlis ve tum ilcelerine gidip geldim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: can onur
Geri