Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

biz geldik!..

Scudo
bugün Ümit, eşim ve ben ilk sürüşümüzü yaptık.
ufak tefek ergonomi problemleri vardı, onları hallettik.
malum biz Denizlililer bisikletlerimizi internetten resimlerine bakarak alabiliyoruz.
benim beklentilerimin fazlasıyla üstünde olduğunu söyleyebilirim. bu bisikletin bile
hakkını verebilecek miyim bilmiyorum. yapana da satana da tavsiye edene de sonsuz teşekkürler. şimdi sıra eşime uygun bir kadro bulmaya geldi.
eski bisikletten işe yarar parçalar ve biraz da yeni parça takviyesiyle onu da mevcut eziyetten kurtarmaya niyetliyim.
tabii ki yine sizlerin yardımıyla.

hoşgeldiniz foruma bisiklet çok güzel görünüyor güle güle kazasız belasız kullan ii forumlar

salı günü ilk kez uzun ve zor bir parkurda denedim bisikletimi.
omuzlarım ve el bileklerimde ağrılar oluştu.
hatam varsa düzeltin lütfen. sorun gidon da mı?
gidonun uzunluğu, gidon boğazının uzunluğu, gidonun açısı...
sorunu gidonu değiştirerek mi düzeltebilirim, yoksa biraz daha mı sabretmeliyim?
şimdiden teşekkürler.

@nikanam

Eger boyunuza uygun kadroyu sectiginize eminseniz, zamanla o agrilarin kaybolacagi dusuncesindeyim zira bisikletinizi yeni aldiniz ve ilk kez uzun bir parkura ciktiniz. Baslarda bana da aynisi olmustu ozellikle bileklerde yogun bir agri olabiliyor bu normaldir. Bir sora sonra gececektir. Tabi uzun sure gecer de hala agrilariniz devam ederse kullanim tarziniza gore gidon boynu,bogazi degisimi yapabilirsiniz ama ben, an itibariyle sizin mevcut agrilarinizin bir ergonomik hata sonucu kaynaklandigini dusunmuyorum. Buyukbi ihtimalle zamanla gececektir.

Selamlar:)

çok sağol Tuğberk ( umarım senli benli konuşmamın sakıncası yoktur ).
eski bisikletten yeni bisiklete geçince belden aşağıdaki şikayetler geçip
belden yukarıda şikayetler başladı, ilginçtir.
daha tam alıştığım söylenemez yenisine.
umarım zamanla geçecek şeylerdir bunlar.

@nikanam

Tabikide sakincasi yok istediginiz gibi hitap edebilirsiniz :)

Agrilarinizin sebebi olan yeri zaman gosterecek yani bir sure sonra bu agrilar gecerse alismis olacaksiniz(ki sahsi fikrim bu yondedir:) ) eger uzun sure sonra da agrilariniz devam ederse gidon, gidon boynu vs degisikliklere gitmeniz uygun olacaktir :)

Hosgeldin aramıza iyi vakit geçirmen dileğiyle,bisikletin cok guzel...

dilerim parça değiştirmek zorunda kalmam.
keşke hergün binebilsem. o zaman daha çabuk anlardım sorunun ne olduğunu.
teşekkürler Tuğberk.

@mehmet_svm

teşekkür ederim. hoşbulduk.
zaten bir aydır mükemmel zaman geçiriyordum forumda.
bisikleti de yenileyince keyif katlandı.

bisikletini ne kadara aldın ve özelliklerini yazarsan çok iyi olur

Kadro: 18'' 7005 Alüminyum 3 defa dipcikli
Arka attırıcı: Shimano Altus
Ön attırıcı: Shimano Altus
Çatal yatagı: Neco 142
Amortisör: Suntour SF-XCM, kilitli
Vites kolları: Shimano Altus
Gidon: Amoeba Borla
Gidon bogazı: Amoeba Borla
Sele borusu: Amoeba Borla
Sele: TW
Jantlar: Alex DC-19
Tekerlek göbekleri: Shimano Altus
Jant telleri: TW
Lastikler: Schwalbe Jimmy
Fren-vites kolları: Shimano Altus
Frenler: Shimano Altus V-fren
Pedallar: Xerama
Aynakol: Shimano Altus
Zincir: KMC Z51
Kaset: Shimano Altus
Orta Mil: Shimano Altus
390 Dolar

Foruma hoş geldiniz. Bisikletinizi güle güle kullanın. Güzel bir seçim. Tuğberk' e de, sd771 yorumları için teşekkürler. Yol gösterici oldu. Ayrıca Tuğberk' in yeni (abisi gibi korkusuz) kaskına da görevlerinde başarılar diliyorum.

@gizer

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler Ozgur abim :)

Etrafimda daha cok Sedona gormek beni cok mutlu ediyor cunku ben cok severek kullaniyorum Sedona'mi :) Bisikletimi aldigim 9Eylul tarihinden su zamana kadar 1600km civarinda yol yaptim, yeri geldi camura battim, kar haric her kosulda, bircok zorlamaya tabi tuttum bisikletimi(1.5-2metreden kontrolsuz ve teknik hatalarla dolu atlayisim sonucundaki dusus videomu ornek gosterebiliriz buna:) ) ve Sedona'm sapasaglam kaldi beni hic uzmedi su zamana kadar. Tabi bakim faktoru de one cikiyor burda. Bu hafta ilkkez zincirini degistirdim(artik omrunu tamamlamisti) ve 4tane yeni baradine marka fren pabucu aldim(bisikleti aldigimda uzerinde bulunan pabuclar 1600km sorunsuz kullanildi ve omrunu tamamlamisti), arka jantima akort yaptirdim simdi ilk gunku haline dondu bisikletim :)

Bu arada yeni kaskima da henuz kavusamadim malum artik gercekten kaliteli bir kask almak sart oldu :rolleyes: 8-10gun icinde kavusucam yeni kurtaricima mmmm pardon yani yeni kaskima :)

Selamlar:)

iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada Tuğberk anlattıkça hem bana cesaret geliyor hem de bisikletime olan güvenim artıyor.
bugün yine küçük bir tur yaptım. bisklette sorun yok da benim omuzlarım yine ağrıdı.
bakalım ne olacak.
selam, sevgi, vs...

hayırlı olsun bolca pedallamalar kazasız belasız kullanmalar

Geri