@Mehmet Metin Levent
Kesinlikle hocam çok acayip birşey, 'TÜRKÜM' demekten çekinmek nedir? Ayrıca milliyetçilik 'MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN' ana ilkelerinden birisidir.
@Mehmet Metin Levent
Kesinlikle hocam çok acayip birşey, 'TÜRKÜM' demekten çekinmek nedir? Ayrıca milliyetçilik 'MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN' ana ilkelerinden birisidir.
@hamlet2006
Hocam milletimize hakaret ederek londra'dan bisiklet resmi atsaydım, ingiltere yeah siz çomarsınız yeah diye kendi milletime hakaret etseydim çoğunluk tarafından alkışlanırsım galiba. Kendi milletimi düşünmem ne zaman suç oldu?
Tarafsız biri olarak forumda iktidarı eleştirdiğim zaman iktidar destekçilerine demediği bırakmayanlar (Buna hakkı yok oysaki) konu 'MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ İLKESİNE' gelince bu sefer bana demediklerini bırakmıyorlar. Muhalefet partisini eleştirdiğim zamanlar ise yine aynı kişiler hakaret etmeye başlıyor, bu mu tarafsızlık?
Bu zamana kadar birçok yabancı arkadaşım oldu, onlara elimden geldiğince kültürümüzü, ülkemizi anlatmaya çalışıyorum. Onlar nasıl verimli çalışma taktikleri, yöntemleri kullanıyor onları gözlemliyorum ki kendi ırkım için birşeyler kapayım diye.
Daha sonra birisi geliyor yeah ırk diye birşey mi kaldı, yeah Türkler salak, yeah %50 çomar, yeah ingiltere, yeah finlandiya. Aynı kişi daha sonra ingiltere, fransa, almanya milliyetçiliği yapmaya başlıyor.
Dünya üzerinde bir 'TÜRK' daha adını başka ülkelerde duyursun diye en büyük hayalim çok uzun bir bisiklet turu yapmak(Rotası dahi belli) ve bunları kendi ırkım, atalarım için yapıyorum.
Ama birisi geliyor yeah Türkmüş, küresellik yeah diyor. Ama ben bunları senin için yapıyorum, 'TÜRKÜM DEMEK' bu kadar mı zor?