Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bizi sıkıştıran belediye otobüsünü nereye şikayet edebilirim?

Scudo
Geçmiş olsun bu sabah bende işlek bir caddede karşıdan karşıya geçiyordum tam karşımda çöp kamyonu vardı geçmek için 40 saniye kadar bekledim uygun bir zamanda tam geçtim hızlı adımlarla kamyonun önüne yürüdüm şoförün görebileceği hizadan kupanın hemen altından değil yani kaldırıma çıkayım dedim şoför artık ne yapıyorsa hiç bakmadan gaza basmaya başladı bende sesi duyar duymaz kamyonun iyice önüne doğru koşayım dedim yoksa altına alacaktı bisikletçi olmanın verdiği güçle sağlam bir koşıu ile iyice önüne geçip kendimi gösterdim bu sabah bende bir belediye aracının gazabına uğruyordum belediye araçları diğer şoförlerden malesef daha dikkatli değil

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
Ne kadar gereksiz boş bir insan . Insan diyorum buna hayvan denmez . Bırak vurmayı rüzgarı bile denge kaybına sebep olabilir . Eee sonra? ALLAH korumuş geçmiş olsun . Kısa zaman da ceza alır inş

Farklı farklı sürücüler car,bugün baraj yolu caddesinde ilerlerken 2yerde ben anayoldan giden olduğum halde yanyoldan zorlayan oldu,bununla birlikte başka bir yerde bir kamyon bana yol verdi ben ona o bana ben ona arkasında trafik birikince devam etti,sağolsun

Eee sizin bu otobüs oşayıyla ilgili bif gelişme var mı,geçmiş olsun?

• Beğen
@BookFox henuz yok hergun giriyorum sadece basvurunuz alındı yazıyo

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Geçmiş olsun..
Bunlara ceza verilse de,birşey değişmez..Ceza ile bir yere varılamaz zaten..!
Bazı meslek gruplarını devlet her an denetlemeli,gerekli eğitimleri vermeli,sağlıksız insanların bu tarz işleri yapmasına engel olmalı ama devleti ara ki bulasın..
Hadi bu şoförleri denetlemiyorsun,gerekli eğitimleri vermiyorsun,kafayı yemiş şoförlerin direksiyon başına geçmesine izin veriyorsun,bari suç işleyen şoförleri cezalandır..Bunu da yapmıyorlar,sonra bir haber okuyoruz ki,bir yılda yaklaşık ''250.000 kişi ülkeden kaçmış''..!
Sen devlet olarak insanına değer vermezsen,işte olacağı da budur..

Bu şoförün yaptığının bir benzeri benim de başıma geldi..Solumdan bir araba arkamdan gelip,önüme kırdı ve kaldırımın dibine durdu..Yavaş gittiğim için durabildim..Durdum,yanından geçerken baktım,yaşlı bir adam..Belli tipinden..Birşey demedim,devam ettim..Bunlara lafta denmez,anında parlarlar,sonra başınız belaya girer..

Bugün bir mail ile bilgilendirme yapıldı ve 100 bilet ceza kesilmiş :) Yorum bile yapmıcam bu magandalar daha çok çıkar karşımıza bu yaptırımlarla ne diyim Allaha havale ediyorum..

20181211_101342.jpg

Edit: Bu da videodaki sürüş yaptığım arkadaşımım başvurusu.

20181211_102650.jpg

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Bilet ceza ne demekmiş? Suç işleme haklarına yönelik belli bir miktar bilet mi dağıtıyorlar şoförlere?:D

• Beğen
@yavz0r bu 100 bilet ceza acaba tammı indirimlimi ücretsiz olan biletmi acaba bilemedim onuda

@Yagizz2
100 biletlik canımız var,ona göre:huhuu:
Yine ceza vermişler,vermeyebilirlerdi..

@Yagizz2 Hocam öncelikle takip ettiğiniz ve bir sonuca ulaştığınız için tebrik ederim.

1 ay böyle bir ceza için çok uzun bir süre.

Bu maddi bir cezadan ziyade disiplin cezası olup siciline işlenmeliydi. Böyle cezalar verilirse kimse şikayet etmekle de uğraşmaz ya da kendi adeletini sağlamaya çalışır tabii olarak.

@Kook Şahsen birdaha bu şekilde bir olay başıma gelirse ışığı mışığı söküp camına atmayı düşünüyorum 100 bilet te bana kessinler

@Yagizz2

iş size ceza vermeye gelince "devlet malına zarar vermek" olarak yazarlar...
aman diyim, öyle 100 biletle kurtulamazsınız...

• Beğen
100 Bilet cezası nedir hakketten? :) Milli piyangocu mu sattığı bilet başına para alıyorda 100 tanesinden para alamayacak olsa. En azından ehliyetine ceza puanı olarak yansısaymış.

• Beğen
Aslında bu omurgasız yapıyı indirip bi güzel ıslatıcakdınız dişlerini eline verince bidaha yapmazdı. Şimdi bunu şikayet edince daha çok diş bileyecek agrasifleşecek malesef ülkemizde adalet işlemiyor işlesede çok geç bundan bişey çıkmaz emin olun
Geçmiş olsun tekrar

• Beğen
Hepinize teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım kimsenin başına gelmez çünkü gerçekten sizi savunan bir kurum yok bunu anladım.. Bu barzolarla başımız dertte...

@Yagizz2 Bozkır standartlarına göre kibar ve medeni bir otobüs sürücüsüyle karşılaşmışsınız. Ankara'nın çomarları, bisikletliyle araya bu kadar mesafe koymayı pek tercih etmezler. İşe yaramayacağını bile bile Mavi Masa'ya şikayet ediyorum bu tip sürücüleri.

• Beğen
Kırmızı mavi çakar lamba filan taksak belki daha çaydırıcı olur, bu yaşam formları bundan çekinir. Kullanan var mı böyle bir ışık?

Geri